• Tyuki80
    Nagyon jó a Masterses verseny is amúgy,de tényleg nagyon komplikált az egész előnevezés.Nem tudom miért de mindent úgy csináltam a múltkor (pont nem voltak itthon a csajok,ezért tudtam menni)ahogy leírták és kb 1 óra masszív szop@s után már működött is a masterses app.Tudom,hogy másoknak ez pikk pakk sikerült,nekem nem.Kicsit el is vette a kedvemet az egésztől,de ami számomra a kizáró ok az hogy a futam rendesen belecsúszik az altatási időbe.A rossz az,hogy nagyon alternatíva nincs,mert előtte lévő időpontban én mennék egy két futamot fun jelleggel,amit meg is próbáltam a masters gyakorló szeróján is,de érthető módon itt mindenki inkább állítgatja az autót az esti nagy megmérettetésre.Ezért marad a semmi.Mondjuk ma estére pont meg van a programom,de ha lehet javasolni a fun szerverünkön azért lehetne futtatni valami versenyt az ilyen alkalmakkor is,mert azért vagyunk egy páran akik nem akarunk-tudunk menni máshová versenyezgetni.
    A booking rendszerrel meg tényleg az a baj,hogy az a szeró értelemszerűen tele lesz,a b szeróra meg a mezőny vége és a bookingosok mennek.Amikor én voltam kb 6 fő.Ki is léptem a2 körben,pedig jó helyen voltam,csak nem láttam értelmét hogy 6 ember gyakorlatilag a 3. körtől hotlapozik egymás ellen.De azzal is tisztában vagyok,hogy másként nem lehet nívós versenyt rendezni.
    Írom ezt azért is hogy megelőzzem leoltást,hogy ilyen meg olyan vagyok és a többi,mert amit írok nem ..szogatásból teszem.