Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.autohotkey.com/
A script pedig nálam ez (DFGT):
MinBoost := 3
CurrentBoost := MinBoost
1Joy 16::
if (CurrentBoost < 10)
{
CurrentBoost++
Value := Mod(CurrentBoost, 10)
Send {%Value%}
}
return
1Joy 19::
if (CurrentBoost > MinBoost)
{
CurrentBoost--
Value := Mod(CurrentBoost, 10)
Send {%Value%}
}
return
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Viszont végre megjött az átutalás így megvettem az AC-t. Lehet hogy ma csatlakozok hozzátok 😄
Van egy -számomra- szimpatikus (Logi profiler-t kikerülő) megoldás, hogy pl a turbó állítást a kormányra tegyük.
Nekem nagyon bejön, megnézem, hogy a váltást is meg lehet-e oldani, mint a pCars-ban, hogy a bot és a pillangó is működjön egyszerre.
Ha érdekel valakit, akkor leírom.
Itt igazából arra akartam célozni, hogy a marhának nem tűnt fel, hogy kanyar előtt 150-200 m-rel már kezd a versenyívet segítő vonal piros lenni, és akkor mégis miért.
Ettől jobb már csak a hőterheléses kormány. 😄
A Forza mutatja, az valtozik, de igy az mar autopilota.
Az RSR az mindig kulon progi lesz? Egy ilyesmit nem epitenek be az AC-ba?
Letezik publikus meg privat beszelgetes is?
A chatet azt megtalaltam, mikor a boxban alltam, egyenkent tudtam volna kuldeni uzenetet.
Azt hol latni, hogy ki milyen segitseget hasznal?
Ha vege a versenynek, egybol jon a kovetkezo practice, ilyenkor hogy lehet az elozo verseny eredmenyeket megnezni? Elmenteni?
Es RTFM, de hol van a legjobb manual amit erdemes elolvasni?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.08.06. 21:10:02

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
2 hét alatt már 5X volt...😊de igazodik a munkabeosztásomhoz így nem zavar ,sőt😊
https://fxmason.blogspot.com/
és rohadtul nem esnek kelnek...kb mindnek leesett az álla h milyen természetes az irányítás és király a vezetési élmény...
egyre gyakrabban jelentkeznek be...😊 de hoznak sört😊
és a holtjátékot még egy se hiányolta...😊 ahogy a vonalat se keresték😊
egyébként meg lehet állítani sebességérzékeny kormányzást...ami amúgy egy hülyeség és semmi köze az autóvezetéshez...
de még a srácok barátnői is próbálnak odaférni néha és ők is tök jól mennek
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.06. 19:50:59
Nem harom szazalek szimes.... 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ilyen hozzá nem értő, végtelenül ostoba embert ritkán hallok. És csatornája van!!! Mondjuk visszagondolva erre a holtjátékra: képzeljétek már el (csak úgy hangja, IQ-ja alapján) mégis hogy foghatja azt a kormányt? Egy kézzel a kormány tetejébe kapaszkodva?
Sajnos Ő az átlag User, aki meglátta a csillivillit steamen és pénzt "dobott ki" erre a szarra. Kunost naponta bombázzák ostobasággal az ilyenek, de hogy mondod meg neki, hogy nem Ő volt a célközönség? 😄
Polski is van benne...hatalmas. 😄
Ezen kívül a fékre raktam sok évvel ezelőtt amikor a Momo pedálgondjaim voltak, fogott a fék.
Soha máshol, mert csak a bajom volt belőle, szal mikor ezt hallgattam, hogy egy számomra ennyire jelentéktelen dolog ennyire felháborította, akkor ki is kapcsoltam, meg leírtam a véleményem ezzel az 5 perccel kapcsolatban. ..és megnéztem a mellékelt képet, ahol ha jól emlékszem 70percet láttam.
Nekem most 274 órám van benne, ...dead zone nélkül. Úgy gondolom nincs értelme jobban belemélyedni, mivel nem tudja miről beszél.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ahogy mondod, nem kéne azért hogy problémát okozzon😊
!Forza Ferrari!
Minden jatekot bemutat, nulla hozzaertessel😄 Szerencsetlen egyszeru mint a bot, csak a YT csatornajat futtatja.
Ez vitt mindent. Apám, már eleve a játékban vagy, és mégis, mit gondoltál, mi lesz, ha a Start gombra nyomsz? 😄
Jó, hát látszik, hogy totál nem ismerte ki magát a struktúrában 5 perc alatt, amúgy is szar napja volt, és most az első útjába eső játékon levezette az összes feszültségét.
Az ideal racing line problémája meg abból fakadhat, hogy vannak játékok, ahol az dinamikus. Azt hiszem CM-játékokban olyan, amit itt is várt volna. Minden esetre világos, hogy a srác nem egy autós játék expert, ráadásul a bazdmegolás nem igazán elegáns egy ilyen bemutató videóban. Az Abarthot lepolskizni meg… 😄
Még egy gyöngyszem a végére: „Manuálisan kell váltani, vagy mi van?” 😄
A hivatalos es a mod palyak kozott olyan kulonbseg is lehet, hogy a gyari palyanal finomitottak az AI utvonalat es a pontjain a viselkedest (tamadas, vedekezes), igy itt-ott lassabb es/vagy benazik, mig a mod payaknal, ha csak az utvonalat csianltak meg, "egyszeruen" vegig megy rajta maxon.
A komolyabb AI update-et egy ideje hanyagoltak, az online valoban fontosabb, de tuti lesznek kesobb jobb lehetosegek.
Mert egyébként semmit nem számít.
pl. itt van ez a MadCowie pálya, lehet menni rajta az e30-l kuplungolva minden fel és pláne leváltást, jobb lábas féket használva, és lehet menni rajta pillangóváltózva kuplung nélkül.
A második esetben jóval gyorsabb leszel...na de mi a szimezés lényege? hogy a leggyorsabbak elitjébe tartozzunk?
Sok mindenről le kell mondani ahhoz, és ha odatartozol majd mit nyersz vele? A teljesítménykényszer miatt bukod a szimezés lényegét.
Ez a pálya is, és GenTrack is akkor jó pl. egy e30-l ha szimulálod a valós vezetést.
...ha lassú vagy akkor lassú vagy, minden mezőnyben van lassabb és tök sok mindenen múlik az hogy mennyire vagy gyors, legfőképpen az időn, senkinek nem hiányzik a frusztráció élménye, az élményért kell menni, nem az eredményért. Aki pedig az eredményre hajt a szimuláció feláldozása árán, hát az menjen, őt sem kell bántani amíg felelősséggel tud közlekedni a pályán. A szimes élményeket gyűjtjük, nem a szimes eredményeket sztem.
Majd ha lehet szürni az AC rendszerében akkor szűrve lesz a korrektség miatt, de nem kell senkinek magyarázni a köridejeit....kivéve ha kritikát fogalmaz meg, vagy ha nem versenyszerűen használja a pályát.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.06. 16:43:52
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Szar a játék mert nem tudom beállítani, se pedig kezelni a kormányomat"
Azért mosolyogtató volt
Szerk.: Jameg "Végig kell menni pályán legalább százszor, hogy tudjam hol kell fékezni"
öcséééééém
Utoljára szerkesztette: VikingPingvin, 2014.08.06. 16:18:39
Amikor a " " " profizmus " " " találkozik az Assetto Corsa-val...
Enjoy! 😄
Viszont, ha tobbszintu gyari abs van, ha elallitod az alaprol akko mar mutatja, hogy abs 10 % stb, illetve, ha a menuben allitod at azt is mutatja.
@Alex: van valami jelentosege, hogy amikor felveszed az a.i utvonalat milyen iveken mesz? Van olyan gyari palya is ahol allva hagyom a gepet 100-%on, de pl nordon alig ered utol oket.
ui2: Itt a "profi" Castle hill 1.0 keszito, nekem viszont pl a terkep sem mukodik, hany perc is azt megcsinalni? 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.08.06. 15:34:02
szerintem
Ilyesmire ott az iR.
Jelen állapotában az AC csak fun-ra jó, akkor meg mindegy, hogy ki, hogyan használja, amig nem teszi tönkre más játékát. Szerintem.
Ne kövezzetek meg ha rosszul mondom, gondolom 😄
Az ABS-el is lehet csalni mivel nem blokkol a kerék és akinek alap pedáljai vannak sokkal rövidebb féktávot tud venni.
Nem vettem észre, hogy kisebb lenne a fékerő vagy bármi...
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.06. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 16 kör FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: Indianapolis Motor Speedway AUTÓ: Pagani Zonda
pálya:indi oval
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
A groove a sotetedes (gumizodas) a palyan. Kell(ene) modellezni 1-3 darab lapott az ut fole, az egyenesekbe e s kanyarokba, elnevezni, es beirni az ini-be. A tobbit a progi megoldja, ennek a sotetedeset allitja koronkent.
A feny/napszak nem letkerdes, de ha mar lehet, beallithatnak, hogy pl. reggel 9 ora nem mindenhol legyen mar egyforma😊 Datumot (ev, honap, nap) ugy sem szamol, vagyis mindegy.
A palyahangoknal a kornyezeti hangokra gondoltam (kozonseg, erdo, hangosbemondo stb).
Az overlay/checkpoint az offline hotlaozashoz kell, igazabol nem lenyeg, de ha mar van, illene megcsinalni.
De hat ezek a palyak egyelore 99%-ban regi rF1 es hasonlo gyorskonvertek, egyelore divat lett, belehuztak es omlesztik. Elobb utobb raalnak a normalisabb konvertekre.
Szinte az ossszes regi, profi modder (lenyegeben szerencsere es megerdemelten!) mar hivatalos, penzkeresos allasban van. Az rF2 is emiatt cumizott😊
Nincs vele gond, nem mindenkinek van cucca hozza, es ha van, nem mindenki akar kuzdeni, inkabb versenyzik😊 10 emberbol lehet csak 2-3 tudja/akarja rendesen hasznalni az autot.
Tobb ember kellene a szerverre, hogy meglegyenek az azonos eroviszonyok. Legalabbis az ilyen autoknal. A tobbinel nem szamit.