• Gadfly13
    Na akkor ömlesztve:
    Először is örülök, hogy a mai futamra elég sokan eljöttek. Bár a 2. szerverre nem volt szükség, de nem sokan múlt, hogy be kelljen vetni. Ahogy néztem egész délután és még most késő este is többen is körözgettek a "szerveren", kicsit meglepő, mert korábban is voltak már próbálkozások ezzel az autóval, de negyed ennyi érdeklődés sem volt iránta. Maga a futam kicsit kaotikus volt, rögtön az elején sikerült visszaesnem a legvégére, de szépen lassan menetelve felfelé végül Tyuki mögött zártam a 2. helyen.
    Ahogy visszaolvastam többen is kifogásolták egyesek magatartását. Sajnos ezzel szervezői szinten egyelőre nem sokat lehet tenni, főleg addig míg teljesen nyílt a dolog és bárki csatlakozhat a szerverre, aki rátalál a csatlakozáshoz szükséges információkra. Ebből a szempontból talán előnyösebb a Masters prequal rendszere, ahol elviekben azok kerülnek az E0-ás szerverre, akik tempóban közelebb vannak egymáshoz és ugye ez vonatkozik az E1 stb.-re is. Persze ez sem jelent teljes biztonságot, mert a normális és kulturált versenyt nem feltétlen a tempó v. az elért köridő határozza meg. Ha majd komolyabbra fordul a dolog (bajnokság szinten), akkor ott már jobban szűrni lehet a kétes forrásokat, mint jelenleg a teljesen nyitott FUN rendezvényeken. A jelenlegi elsődleges cél (ami már nagyon sokszor le lett írva), hogy lehetőséget biztosítsunk minden olyan ember számára, akit megfogott ez a platform és nem csak offline AI-k ellen szeretne versenyezni.
    A kombókkal kapcsolatban pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy aki igazán szereti az autóversenyzést és szerelmese ennek a világnak, annak igazából teljesen mindegy, hogy mit tálalnak elé. Elég sok ilyen embert megismertem itt az elmúlt hónapokban, így elsősorban ők a motiváló erő szervezői szempontból. Persze ínyencek mindig is lesznek, de az legyen a saját problémájuk (semmi sem kötelező). ;)

más:
    Holnap a kombó változatlan marad, viszont marad a napközben is qual-race váltogatás, mert lehetséges, hogy nem érek haza 8 órára a temetői körút miatt, hogy pontosan indítsam a futamot (sietni meg biztos nem fogok haza, mert ilyenkor sokszor több kamikaze van az utakon, mint némely fun futamom :D).
    Ahogy láttam páran korábban szeretnének kezdeni, ez innentől rajtatok is múlik, hogy mikorra szervezitek meg magatok közt a szerveren lévő összejövetelt. Egy biztos, hogy szerver menni fog végig, viszont sajnos a hotlap-al vannak gondok, mert random módon leáll a szerveren (barcalaci ennek utána is kérdezhetnél, hogy mitől van ez :D).

@norsten
    Semmi nem történt! ;)
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.01. 00:23:43