| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #22753 Ma amúgy megerősítelek,tényleg nagyon sok majom volt fent.Az időmérőn a gyorskörömön utolértem valaki,gondoltam elenged...ááá dehogy!Elkezd velem harcolni a felvezető körén!?????Szétcseszi a gyorskörömet.Beragadok ,hagyom a francba,lemaradok,de nagyon hamar utolérem,elfékezi magát,elmegyek,majd a következő pillanatban már hátulról belém is jön!???? 

Kik ezek az ökrök gyerekek?2:06-2:07 es időkkel keménykednek a 2:02 ellen????Miért nem azzal versenyez aki neki való?Miért ilyen ostoba stílusban?
Amúgy a versenyt nagyon élveztem!Nagyon jó volt a kerékcserés móka!Sajnáltam,hogy a mezőnyben sok pity-puty volt,ezért gyakorlatilag emberrel nem találkoztam,leszámítva a lekörözetteket.46mp es előnyömet kicsit túlzónak éreztem,de sztem betudható a fent leírt jelenségeknek.
Holnap szombat,szabadnap.Nem kezdünk egy órával hamarabb?Tehát 7 kor?Csak mert este 9 re alig maradtak emberek,köztük én is.De a kislányom szunyálása az még a család fő kormányzóurának is szent.