| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #22741 Én továbbra is úgy gondolom, hogy egy támogató közegben nem illendő leszólni azt az autót vagy pályát vagy bármit, amivel éppen vki próbál egy közös szórakozást szervezni, pusztán azért mert neked éppen az nem tetszik. Tudom, hogy nem rossz szándékból teszed, és nem célod senki érzéseit megbántani, vagy a kedvét elvenni, de akkor sem veszi ki jól magát, demotiváló és egyben kicsit bunkóság is, illetve teljesen felesleges.
És ez így most konkrétan nem is neked szól, elnézést kérek, nem akarom rád verni a "balhét", csak szemet szúrt ez már többször is a topikban...
Ha persze vki hibát jelez, vagy konstruktívan hozzá is tesz valamit a dologhoz, az persze más. Elnézést kérek magamért, befejeztem.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.31. 20:13:36