• Gadfly13
    Délután voltak kisebb gondok a hotlappal, ezért a délután futott idők nem kerültek rögzítésre. Úgy néz ki "részben" sikerült stabilizálni a rendszert :), így most már talán működni fog. ;) Elég erősen béta még ez a rendszer, így előfordulhatnak hibák. (ami viszont jó, hogy csak a szerveren futott időket rögzíti)
    A szerver jelenleg practice módban fut, hogy rendesen tudjon készülni mindenki a 20:00 órási kezdésig. Ahogy a kiírásban írva is volt 20:00-kor lesz egy szerver resi és akkor már a 15 perces időmérő és a 12 körös program fog indulni. Szükség esetén 2. szerver is indítva lesz, így akik esetlegesen nem férnek már fel az első szerverre, azok kicsit várjanak és frissítsék az AC-ban lobbyt míg meg nem jelenig a 2. szerver. ;)

Hotlap - link
    LiveTiming - link v. itt a bannerben, köszi Alex ;)

Akiknek beállításra lenne szükségük, azok látogassanak el az alábbi oldalra. Nem Spa-hoz készültek, de kiindulási alapnak jók lehetnek. (én Vincent Buccarello mugelloi setjét használtam, annyi változtatással, hogy a szárnyakat levettem 15-18-ra ill. a 6. fokozatot 1-el növeltem. 2.04 végét tudtam menni vele, de még bőven lenne benne, csak több tesztkörre lenne szükség :D)
    SETUP
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.31. 17:05:53