| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
sutee89 #22472 Sziasztok! Sikerült beszereznem egy szinte új DFGT-t használtan, úgyhogy végre búcsút mondhatok a gamepadnek. Tegnap próbálgattam pár órát a kormányt, minden gyári beállításon (egyedül a sterring lockot vettem fel 900°-ra a profilerben), eddig működik flottul (kivéve dpad), FFB tökéletes, fél másodpercen belül hozom is a gamepades köridőket, viszont lenne pár kérdésem. Én most racer beállítások mellett játszom (stability control 50%, abs és tc gyári, automata kuplung és automata throttle bip), érdemes ezeket is kikapcsolni már az elején (a kuplungon kívül persze) vagy inkább szépen fokozatosan? Van értelme szekvenciális váltónál és automata kuplungnál a manuális throttle bip-nek? Van esetleg a profilerben valamilyen jól bevált beállítás ami mellett érdemesebb tanulgatni, vagy jó a gyári? Köszi előre is.