Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valszeg a 101 % miatt tulvezerelt valamit, bar eddig jo volt igy, most erezhetoen piszkalta az ffb t, foleg kozepen .
Majd kikiserletezgetem ujbol . 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ez a clipping meg egy hülyeség, akár hogy veszem le, mindig belever apirosba, pedig már langyosbuzi az erősség 😊))
Lényeg hogy a driverrel kell akkor próbálkoznom, ott vezérel túl valamit ...
Ha mar ilyen 8 koros futamok vannak, logikusabb lenne kihasznalni:
Start: 92%
Randomness: 1
Lap gain: 1
A 8 órási verseny kihegyezett volt Gadflyval, 2mp 8 körön nem sok, ott a qualon múlott minden. 😊 (grat neki)
Azt követõ már zûrzavarosabb volt, utolsó helyrõl talán második lettem, potyogtak az emberek. 😊
Komoly kis pálya és állítólag készül a HD verzió belõle.
Gyanús h clippingel a kormányod mert nem bírja kezelni az erõs ffb-t amit használsz gondolom...
Driverben semmit nem allitottam, jatekban sem, de nekem sokkal lokdososebb lett kozepen, vissza mozdulafnal durvan belelok a rugo, vagy damper, valamit kellene kezdenem vele.
(Ma rF2 es iR update is volt😛)
Amugy mire van beallitva a szerver?
Amikor eldobtam, az extrem volt: ket ujjas kormany fogas, felig allva, nem is neztem a monitort;DDDD
Nekem egyébként nem mutatja fent az infó sáv ha kört futottam az idõmet, se nevemet, se semmit.. mindenki másét felhozza, de az enyémet nem, hogy a mi a fenét piszkálhattam el..
Kíváncsi leszek a fogadtatasra, de érdekes lesz az biztos 😊
Nem tudom ki volt, BOCSI, nem szoktam ilyet, gondltam orrot fujok a nagy semmiben, nem kellett volna😄
Már felraktam a debouncingot 25ms-ra, ami rohadt nagy, de még mindig csinálja alkalomadtán... (lejtõn felfele 3-asból 5-ösbe pl. 😊)
http://www.virtualr.net/assetto-corsa-new-mini-updates-released
most megy a serverem ..barcfalaci 84 jelszó hun...valaki megnézhetné h be tudtok -e lépni?
az intelligens netkódból meg minden használva van...😊
update-től függetlenül ezen nem kell változtatni...
ez csak egy plusz sor a cfg-be , amit a pythonos app segítségével innen olvas le...
legyártja az entry listet cfg alapján...
Őszinte leszek! Nem igazán támogatom ezen megoldásokat, mert:
1. Úgy néz ki, hogy Kunosék aktivizálták magukat (ma is volt vmi névtelen update) és ki tudja még milyen frissítések jönnek még a netkóddal kapcsolatban
2. Mivel a jelenlegi netkód sokkal intelligensebb mint a korábbi, így nem biztos, hogy egyéb házibarkács megoldásokat kéne beiktatni, mert az további (majd később kiderülő) bugoat is eredményezhet
3. Szerintem bőven elég naponta az 1 pálya/autó kombó v. ha így szebb, a heti 7 db. 😊 Csak saját vélemény/meglátás, de én jobban szeretek egy autóra pontosítani, mint sem x percenként váltogatni ezzel is kicsit szétkuszálni az adott pillanatban berögzött vezetési feelinget.
+Ezt még csak Laci tudja, de most már mindenki: most vasárnaptól 2 hétig nem leszek. Csak oly módon, hogy telóról újra tudom indítani a szervert (legalább is remélem, mert külföldön is leszek ez időtájt). Így ha esetleg Kunosék még variálnak vmit, akkor jobbnak tartanám az origi dolgokat használni, mert arra nem szeretnék időt szánni a következő 2 hétben, hogy éppen mi a probléma forrása. Annyit meg tudok tenni, hogy a szervert újraindítgatom ill. ha szükséges szerver oldalról is lefrissítem steamről az AC-t, de másra nem lesz időm. Így csupán annyit kérnék, hogy ne variáljunk most, és csináljuk a dolgokat a megszokott módon. 😉
simraceseries.com
Ugyertve h tulajdonképpen csak a pythonos serverinditot használjuk és egy ugyanolyan pickup server lesz mint most...csak az indítás és a serverallitas lesz a régi jól bevalt és több lehetõséget adó...
Csak én úgy voltam vele, ha már végre foglalkoztak a netkóddal, ami már szinte majdnem azt tudja mint a freejoin, akkor maradjunk az origi programsoroknál. A freejoinnak azért voltak betegségei, mint pl. sokszor nem írta a versenyzők neveit stb. Az új netkóddal nem fog összeveszni a freejoin? Vagy már ez is kapott updatet azóta?
simraceseries.com
eleve nem tárolhatsz 2 entry listet stb...
de freejoinnal mûködik ahogy edddig...
a játékosoknak viszont nem kell letölteni a freejoint....(hisz az is egy sima pickup server lesz... csak a serverindítója többet állíthat és egyszerûbben...😊
szerk.: közben olvastam Laci írását. Kell nekünk ez a freejoin? Csak attól félek, ne hogy bekavarjon vmibe és majd megint jönnek az olyan hsz-ek, hogy repkednek az autók stb. 😄
simraceseries.com
a játékosoknak nem kell letölteni a freejoin-t, csak a serveren kell rajta lennie és úgy ahogy eddig a pythonos server indító exe-vel kell elindítani...
gyak nekünk is egyszerûbb lenne...😊ugyanúgy csak indítanád a servert reggel...
holnap még kitesztelgetem...😊
simraceseries.com