| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nekem 2008 óta van meg a G25, azóta már jó párszor szét szedtem. A legismertebb problémája a műanyag csapágyház, ami előszeretettel reped, és a két motor siklócsapágyának szorulása (nagyon lassú, szinte észrevétlen folyamat) ami végül valami MOSFET cucc elfüstölését vonja maga után. A pedálok potija cserélhető bármikor, viszont a váltóban lévők úgy tudom nem. Az én váltóm is rüki hiánnyal kezdte, de végül minden sebesség elszállt. Sebaj, megépítettem az elektronikájából a házi szekv. váltómat.
A csapágyház repedésre már láttam olyan orvosságot, hogy jó nagy féltengely bilinccsel húzták össze. :D
A villanymotorok "felújítására" és a MOSFET elfüstölés elkerülésre itt egy PDF dokumentum, nagyon-nagyon hasznos olvasmány.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: fogalmam sincs. :D
Elvileg a fogazása más a G27-nek, így szinte hangtalan elődjéhez képest, de hogy kiküszöbölték-e a műanyag ház és csapágyház hibáit, erősebb-e a motor, vagy sem azt én nem tudom. :)