Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy este 1 autó , vagy a már megszokott 2 autó esténként (1lassabb tanuló autó és 1 gyorsabb másik)
itt szavazhattok:
http://doodle.com/cedxppvffkw744rwr6gxa8d9/admin#table
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Eddig volt lehetoseg behivni a bannerbe, egy vagy tobb kulso weboldalt, egy meghatarozott meretu keretbe. Eddig ilyen kulso "weboldalakkal" volt megoldva a banner (automata kepcsereles, dinamikus infok), "sajat" (ingyenes fake😛) szerverrol. Most ez megszunt, mar csak helyben lehet kepet es nyers HTML kodot (esetleg formazva CSS-sel) betenni (plusz valameilyen szinten, lokalban, JavaScript is hasznalhato).
De a szerveroldali programozasnakl van olyan lehetosege, hogy programmal (PHP/GD) nem szoveges dolgot rakok ossze, hanem kozvetlenul kepet. Ha az SG lekezeli, akkor ismet mukodni fognak a dolgok, csak cseppet at kell irni az egesz megjelenitest😊
Addig is, ha lesz kedvem (😛), talan atirom az egeszet GD-modulosra, es akor ujra mukodni fog a kiiras.
más : állítsuk-e vissza h megint egy nap két autó ,(egy lassabb és egy gyorsabb) ?
mármint a kérdés mindenkihez szól 😊
simraceseries.com
Alfa 4C + Spa
Se regin, se ujon nincs, Boonak meg mindketton latszik ....
En annyit probaltam kibulizni, hogy legalabb a beallitasokhoz, ahol mindenfele idetlen szinezes es egyeb mar van, tegyenek egy plusz lehetoseget, ami a forum fooldal listainak a szethuzasat allitja. Egy dedikalt padding lenne, es kesz. Nem lesz belole semmi...
tipikus sg hozzáállás 😞
At lehet barkacsolni sokmindent, majd idovel az igenyek alapjan helyre lehet pofozni😊
más:
A szerver ismét pörög! A Laci által összeállított mai menü: Brno, a Lotus Evora GTC-vel
szerk.: mert most már tudok ilyet is. 😊
simraceseries.com
Sajnos az új dizájn teljesen áttekinthetetlen számomra. Bármelyik ingyenes fórummotor így néz ki default beállításokkal. Az sg-t már csak a dizájn miatt olvastam mert egyedülálló volt minden más fórumhoz képest. Most már ez sincs. Egyébként minden más is botrányos sajnos itt. Az a néhány tucat ember miatt olvasgatom csak akiket 15 éve innen "ismerek".
Sajnálom, de ez nagyon nem jó irány 😞
ON
Mondjuk amennyit én használom (Gépen böngészőből olvasok, írok, esetleg Pü) nem sok mindenben fog változni. Kicsit nagyobb sortávolság, feketébb betűk, jók az olvasáshoz, viszont az egy egy hozzászólás hátterét képező kis szürkés téglalapok csak minden 2 hozzászólásba vannank, az nekem kicsit zavaró. A szürkés hátterűeket jobb olvasni.
+ és pozitívum hogy sima userként is pár percig lehet törölni, szerkeszteni a hozzászólást.
Gondolom a ket rendszer kulon kulon dolgozik ......
Sot allitolag meghagytak a hulye minuszolgatast, de most mar nem latszik a minuszol user hsz e, megha be is allitomm 99 es szuresre.
Az meg rohadt jo lesz, nyitogatni , ami nem latszik, mert mas ugy dontott helyettem, higy nekem nem kell az az user hozzaszolasa 😊)))
Akkor ez most elkerulhetetlen, mert az uj feluleten nagyon durvan szet van hullva, kenytelen vagyok megcsinalni😄
De a regi szerintem is jobb volt.
- Nincs iFrame, igy megszunik a dinamikus banner es a tobbi dinamikus kiiras:/
Regi design: sg.hu/forum.php
Mert hogy vissza lehet állítani a régi fórumkinézetet is? ..bár lehetne, nekem az egyszerű és nagyszerű volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De igazabol mindegy, az uj rendszer miatt most mar ugy is ra kell szannom az idot, valszeg egyre tobben nezik az ujjal, ugy meg valoban gazos😊
Az új dizájnnál, már az enter is sortőrés, a br kóddal és enterrel meg ilyen brutál térközök lesznek.
"Nulla tenaci invia est via"