• Tyuki80
    Azért ez vicces,hogy még agy teherautó szimulátorban is vannak ilyen gyökerek!
    Ma délelőtt,hogy ránézzek a peccsekre amik a hangon javítottak,beléptem egy spa ferrari gt2 szeróra.Jónak tűnt:hosszabb verseny (8 kör)normális időmérő,segítséget teljes off,kockásodás stb.Nem is voltunk sokan,de nem biztam bennük a practisen mentem egy 1:17 közepe időt,amivel 2 mp el voltam gyorsabb a 2. nál.Qualt nem mentem,hogy hátulról tudjak indulni a teszt miatt is,meg jó ha látom a mezőnyt,mint hátulról belém rongyoljanak.Na el is mentünk óvatosba előzgetek,mondanom sem kell a hosszú egyenes után már 3. voltam a 9 ből,de az autóm futóműve félig már odavolt,megelőzöm a srácot tisztán,aki egész jó köröket ment (+1.5 mp)már második vagyok,eltávolodok,tiszta verseny.Ezt a gyökeret annyira megviselte,hogy a buszmegálló sikánnál kb 260 nal fék nélkül letarolt.No comment.
    Sok embernek a pszichéje nem bírja,ha valaki megelőzi.Sokszor itt a funokon is ez a baj.Mondjuk ennyire nem durván,de vannakill lennének elkerülhető esetek