| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
sok idióta b@rom aki a világon van az.
tök jó versenyt mentünk Spa-ban most hajnalban nulla segítséges szerveren, erre pár hülye azzal szórakozik, hogy megvárnak a célvégi kanyarban és megpróbálnak kiütni, persze az előtem lévő srác, az első, ő járt sz@rabbul mert rá utaztak, de visszaengedtem mert belefért. utána azzal szórakoznak hogy mivel le volt kapcsolva a vágás büntetése, ezért a célvégi kanyar bukóteréből ránkgyorsulva, az Eau Rouge (amit vágnak persze) utáni egyenes végén nem fékeznek hanem ütnek...5. körben sikerült neki->kiléptem.
Soha, de soha nem fogom megérteni az ilyen idióta m@rhák miért vesznek ilyen játékot? Fékezni nem tudnak vele, kanyarodni nem tudnak vele, versenyezni nem tudnak és nincs is hozzá eszük.
Sajnos délutános vagyok, szal az esti szerverekre nem tudok jönni, marad ez.. csak ki van a tköm az ilyen hülyékkel és nem értem.
A másik, a ráknak kell szavaztatni folyton, az első kör végig nem lesz pozitív akkor tiltsák le a lehetőséget, nem még a 4. körben is 3ezer/h-nál Spa-ban nyomkodjam a 'no'-t...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.22. 06:20:43