Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esõrõl is beszélt , célozgatott pont pár hete KUNOS...pont a grafikai változtatás bejelentése után...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
En is remelem, hogy a grafikai piszkalas nem tovabbi csicsakat jelent😉
Valszeg/remelhetoleg elokesziti az ejszakat (mukodo reflektorok es arnyekok), esetleg az idojarast.
Bar az idojaras (eso, es foleg a normalis) kicsit futurisztikus, ahhoz mar szelvedo effektek is illenenek, az meg az ablaktorlo hasznalatot vetitene elore😉
laccoo : az említett ígért grafikai engine-ben való változtatás én úgy vettem ki h nem feltétlenül a csicsáról szólna jelen esetben...egyrészt optimalizáció miatt illetve késõbbi dolgok miatt lenne rá szükség ahogy olvastam... még írták is anno h látványban nem veszünk majd észre változást...
az ütközésmodellt pedig továbbra is csak 1.0-ra igérik...😊 dátumot persze nem ígérnek hozzá...😊
A 300-as ping mar regen rossz;P
Nem minket, de azért itt(gondolom én ...) vannak szép számmal lazább játékosok is .
De mondhatnám ütközésmodellt is, azért ahogy én láttam, a legtöbb kilökés egy sima horzsolással megúszható lenne, de itt gumiból van minden, spriccelnek egymástól az autók ...😊
Persze nem baj, ha ja it a netkodon, csak azert ezzel is el legtunk volna egy ideig, mondjuk ha cserebe jon egy szelarnyek, vagy felfuggesztes update 😊
elég ha haverok közül 1 embernek van normális nete...😊
azért az jó szerintem h a multit teljesen rendbe akarják rakni...
emellett persze biztos piszkáltak mindent , ahogy AI improvments is lesz...😊Senna Lotusa is megér majd pár km körözgetést...
de rohadt szélárnyékot betehetnék végre...😊
a beígért hang meg grafikai engine-ben változásról mondjuk a héten már nem írt, de ettõl függetlenül ebbõl is lehet valami...😊
meg azért próbálgat nak õk mindent , hiosz pl pit-et is próbálgatja heggeszteni , pedig azt elvileg nem is akart 1.0-ban se ...
Meg mondjuk régen GPL-hez elég volt egy modem 😄DD
20 megám van, ( nem tudom upc is emel-e majd válszul ...), annyit bír amennyit , ezen nem izgulok . 😊
Picit viszont megint felemás az örömöm, mert én mint mondtam nagy bajt nem láttam eddig netkóddal, viszont most megint elmarad minden más emiatt ?
most is sz.arért h-hugyért van 50 MBit/sec-es feltöltésem...
simán lehet otthonról indítani servert semmi gondot nem okoz...
a 900KB 20 emberre a cél ,ezt Kunos többször megerõsítette...
tegnap még arról írt h ennek 3-4szeresdére van szükség , de dolgozik rajta h a célérték meglegyen...1 órája írta h úgy néz ki sikeresek a változtatások ezügyben is...
és igen még torrentezni is lehet elvileg közben, illetve olyanokról írt h 300 ms pinggel sem volt probléma...
mondjuk én egyszerû ember vagyok nekem nehezen megy a fejembe, a megnövekedett sávszél igény, és a torrent+ YT használat mellett is smooth mûködõ otthoni szerver 😄
De majd lesz valami, igazából szerintem eddig sem volt nagy baja a netkóddal ....
Régen elég szar volt, a céghez becsempészett gépekkel kínlódni 😊 Vagy béreltünk mindenféle kétes emberektõl 😊
szóval ez ma már alap, hogy lehessen egy jobb otthoni neten szervert adni, ha más nem 10 fõnek ...
900 KB-os feltöltést (7-8 megás feltöltési sebesség) írt kitûzött célként, de ennek 3-4x-re lehet szükség amíg nem optimalizálja netkodot...
ami ha minden igaz sikerült neki idõközben....
egyébként a 8*4 MBit/sec se vészes szerintem , hisz még nekem is itthon 50 megás a feltöltésem...😊 gondolom a magyar servergépek ennél is nagyobb feltöltési sebességhez férnek hozzá...
és nem leszek itthon h módosítsam a dolgokat...
a másik pedig ha igazak a hírek akkor holnaptól freejoin nélkül is lesz lehetõség bármikor felcsatlakozni a serverekre (hasonlóan elõre betöltött autókba lehet bepattanni)
az update után meglátjuk hogyan tovább...😊
Rf2 topik Clio
Mondjuk nekem kicsit szögletes az a modell. Lehet inkább már az új 1.6os suzukikat kellene megcsinálni. "Csak" a lámpákat kell meghúzni kicsit és a hûtõrácsot kicsit lekerekíteni, elsõ lököst megigazgatni. A Swift Cup Europe-ba a régi 1.3asból csak 6-7 darab van már csak.
Viszont ilyen fájlméretek mellet, lehet nem is nagyon van igény teljes mezõnyös modokra.<#eplus2>#eplus2>
Ami viszont érdekes az a RCM kupa, amik a régi swiftek, 1.5ös motorral, és régi Swift Sport elsõ lökössel. Ehhez "kölcsön lehetne venni" a WRC3ból a kis R2-es Swift Sportot, mert a Milestone-os srácok olyan "ügyesek" voltak, hogy sima hátsó lámpát raktak bele... (és nem Sport lámpát) Viszont ez a modell szebb mint a Simco-é.
http://www.igcd.net/vehicle.php?id=51564&width=1366
No meg ha van aki csinálna kocsit AC-hez, (magyarról én még nem tudok), akkor kaptam engedélyt egy nagyon szép Clio modellre is. Amit kupássá fogok átalakítani egy N-es rallyváltozatból, Rfactor2höz tervezem, csak eddig még más projektek kerültek elõtérbe.

simraceseries.com
New multiplayer code from .@KunosStefano is sooo smooth! Needs more bandwidth, but it's totally worth it! More info later today and tomorrow
csak meg akartam nézni h h nézne ki magában az AC-ban a pálya ...editorban jóval szebb részletesebbb mint a thiago lima féle, bár ez nem nagy szó😊
össz 4 órát szántam rá...egy hozzáértõ aki tudja mit csinál egy hétvége alatt durván jó minõségû modot tudna csinálni a ring-bõl...
csak kedvcsinálónak akartam megcsinálni , de mindegy a magyar moddereket (ha van ilyen😊 )úgysem érdekli ...
"unable to contact server..." Erre létezik valami megoldás????
Mert kiidegel már teljesen😞(
Ha valaki tudja mit kell tenni Nagyon megköszönném!!
Üdv
Amugy az emberke aki csinalta, azt irta rd forumon, hogy csinalja mas a hd verziot belole, mert azert ez eleg csunyacska, meg szogletes.
"I've started this track back in 2006 for rf1 from scratch (it has never been release in public). I have reopened the project in 2013 for a game called "dolphin's racer". Now I've ported the latest version to AC. The visuals are noticeable lowpoly in some areas, but I have reworked the road-collisionmodel and some materials for AC.
I will do some updates for this track, but I won't polish it to the limit, because @Patrik Marek is working on a HD-Version of this track. In the meantime have fun with this version.
"
szerintem
Egyaltalan nem nehez, legalabbis ami egy palyakesziteshez kell azt gyorsan meg fogod tanulni.
Eddig tollasoztam a fiammal 😊)
Lesz valami? Ha nem megyek rF2-ben versenyt, ugyanott, mert 10 kornyeken megint munkat varok, addig kihasznalom a holtidot😊
Milyen programmal konvertaltad a palyat? Gondolom 3DSimEd. Azzal lehet csinalni kockakat (Primitives, New Box, adsz neki nevet a lentiekbol, barmelyik materialt, es a helyere tologatod). A tologatas szivas, de megoldhato😛
Van palyakeszito topic, ott egeszsegesebb lenne kitargyalni, foleg ha meg egyszer kedvet is kapok hozza, es erdemben is tudok segiteni😊
Pályamodellezés
ha jól értem nevezzek át pár objectet ilyen nevekre? +r á mehet ugyanaz a textura mint eddig?
Igzabol csak nehany kockat kell gyartani, barmilyen texturat ra, elnevezni az objetcet rendeses, es bepakolni a palyara.
Ezek kellenek (az AC_TIME_X_X a palya ket oldallara megy, logikusan L es R 😛):
AC_START_0
AC_START_1
AC_PIT_0
AC_PIT_1
AC_HOTLAP_START_0
AC_TIME_0_L
AC_TIME_0_R
AC_TIME_1_L
AC_TIME_1_R
bár valami driver-base poziciót állítottam , meg egy camera.ini-t meg az ai-val is buheráltam valamit az editorban...meg a surface.ini-t si létrehoztam...
de én ha jól értelmeztem eddig az olvasottakat akkor ha megvan a kn5 file akkor azt meg kéne tudni nézni játékban is ha minden objectnek van már materialja...log file alapján abban nincs hiba...
szóval csak meg akartam volna lesni h h néz ki játékon belül....