• Alexease
    Igazabol gozom sincs, sose hasznaltam, meg nem is lattam ilyet, mivel meg nagyon sokaig erdektelen lesz szamomra, nem is izgatott a dolog;D

Valszeg az alap problema abbol adodik, hogy a hagyomanyos monitoros megjeleniteshez, sik kepet rendereltek, es arra keult ra a GUI/overlay (mint egy kep), nem epult bele a terbe. A Rift-hez valszeg valami torzitott, hajtott, panoramas kepek keszulnek, igy azokra nem lehet ratenni normalisan az egy lapkent mukodo GUI-t. Azt a reszet ujra kell irni es "elhelyezni a terbe".

A lenti iR videoban mar jonak tunik. Mintha egy lapon lenne a pilota elott, rendesen mozog a terben. Mivel minden kijelzo reszt szabadon lehet mozgatni es meretezni, talan meg jo is lehet. Persze, csak ezt a videot lattam, vagyis fingomsincs:DD

Az AC-nal kicsit huzosabb lesz a dolog, mivel nem sajat engine-be integralt GUI-t es menuket hasznal, hanem Pyhton-os scripteket es ablakokat, azt forditja be maganak. Hogy azt mennyire tudja atirni vagy a Python fordito tudja-e, gozom sincs. En arra tippelek, hogy a Rift-hez is sajat kijelzeseket, es a fontosabb megjeleniteseket es kapcsolokat (ami most egerpiszkalos gyokerseg) hozzarendeli gombokhoz.