| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A gumikopas szorzot en hoztam fel, engem kell szidni;)
Mivel ez elvileg szimulator lenne, "papiron" a feltetelek is adottak, az esi versenyek "rovidek" (az autohoz, a gumihoz es a kopashoz merten), ES hogy ne csak "hotlap-verseny" legyen, reflexbol begyakorolt "sinautozas", ezert lett volna hasznos, a valtozatossag, a verseny es a vezetesi elmeny novelese miatt a realisabb, ertelmesebb, erezhetobb gumikopas beallitas.
Ugyanezen szimulatorosabb es izgalmasabb futamok miatt volt mar otletezes arrol, hogy lehetne 1,5–2-szer hosszabb futamot rendezni, megdurvabb gumikopassal, kenyreszu/kotelezo kerekcserevel.
De ezek messze elnapolandok, mert a mezony nagyresze, valszeg a sinautos fun-jelleget preferalja:) Ez itt valszeg felejtos lesz, legalabbis esti fun/public-jelleggel:/
En speciel semmit nem ereztem az egeszbol, sokszor a verseny vegen mentem a leggyorsabb koroket. Persze, fogy az uzemanyag (~40kg), de a guminak durvabban kellene kopnia (foleg x3-nal). De semmi.
Vagy bugos az egesz vagy bekavar az 50%-os serules beallitas?!
Az hogy tobbeknel anomalia volt, az is tobbmindentol lehet.
Nem neztem, de elofordulhat, hogy a Qual es a Race kozott "gumicsere" szukseges. Normal piteles vagy palyarol kilepes, vagy a setup kepernyobe belepes. En altalaban nem mentem qualt, de ha igen, akkor sem volt bajom, de eleve sokszor visszamentem rendesen a pitbe vagy verseny elott visszaleptem a menube (nem a palyarol kerultem a rajtracsra), es a verseny elott mindig beleptem a garazs menube.