Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Meg nem probaltam, de ha van ra lehetoseg, akkor a legegyszerubb a diffi. A Coast reszt emeld meg.
lac coo
A shelbyn mit allitsak, instant egyszeruen, hogy ne alljon keresztbe ha iven elveszem a gazt ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Kers logo van a formula autonal, talan egyszer mukodni is fog. 😊

bardocz
Arra az egész hóbelevancra gondoltam, ami a kersbõl nõtte ki magát. Ja, a tavalyi kers-t nem hiszem, hogy nagy kunszt lenne leprogramozni. De azt se fogja ez soha tudni 😄 Bár lehet van olyan licenszük, amiben ilyesmi autó szerepel, és kénytelenek lesznek valamit csinálni.
Alexease
Ha meg csak KERS lenne benne, de ez mar annal is sokkal macerasabb😊
Ez valszeg egy F1 doboz F1 hanggal;P
Alexease
Ez fail volt, megint elbaltaztam, a HistorX nem Aris cucc😉)) Ok a P&G-t csinaltak;P
Adam Jonas
Nem tudom, hogy a mod vagy a játék hibája, de olyan darabosan mozog ez a kocsi.

bardocz
Nem lehet rendesen rajtolni, kormány áttételt, utánfutást állítani, de bizonyára az idei KERS-t meg lehet csinálni <#idiota>
BooMiller

b-type
Egész jó ez az GP2. GenTrack-n próbálgattam (visszakaptam a kormányom), és ott tetszett, érdekes autó, élvezet vele körözgetni... pedig nem szeretem a formula autókat.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
felváltva van...mint mindig...ha valki megnyeri a bmw-s futamot utána vált...
SirAlo
nekem csak BMW van a szerveren, miert van ez?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Danecay
Használható már a játék LAN multiplayer része? Azt észrevettem, hogy a korábbi állapottal szemben játékban már aktív a LAN fül, azt viszont nem tudom, hogy mûködik e és miként. Itt is kell a LAN-hoz internet mint a az rF2-nél? Ha igen akkor megette a fene az egészet 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már elég rég fontolgatjuk egy LAN party megszervezését, ahol a régi idõk emlékére összeülnénk páran olyan nem lakott házban, garázsban, mûhelyben ahol lenne erre hely és nem zavarnánk senkit és némi szim-ezéssel töltenénk az idõt. Ha net-hez van kötve a LAN multiplayer, az több szempontból régen rossz, részben azért mert a helyszínen nem állna rendelkezésre internet, másrészt pedig azért mert nem titkoltan nem mindenki rendelkezik az eredeti játékkal, sõt mondjuk azt, hogy többen nem mint igen.

lac coo
Igen , ez egy nagyon jo hir, Remelem.olyan komlett lesz mint rfben volt.

Alexease
Nah, ez mar kezd erdekelni😊 Raadasul ez eredetileg Aris project volt a GTR2-nel, igy talan mar elorebb tart mint gondolnank😛
Szabi
készülget a HistoriX is... 😊

"Nulla tenaci invia est via"

barcalaci84
kipróbáltam , megy minden rendesen...
ez a shelby rohadt jó...és ez az s1 változat valóban kicsit megbocsájtóbb is mint a sima változat, vagy csak én vagyok már óvatosabb a keményebb féktávokon...
Gadfly13
Ok, a szerver pörög! Majd azért checkoljátok le, mert nekem nincs felrakva ez a Shelby.

simraceseries.com

barcalaci84
mehet a restart....
a saját serverre másoltam véletlenül a kocsit😊
barcalaci84
hát még jó h nem jó ha nem is fejeztem be még azt a részét se amibe belekezdtem...néhány objectnél még hiányzott a material ( azért rohadt sok object volt) de mondjuk azt nem gondoltam h ha valamit hibázik az ember és úgy menti el elvileg sikeresen , akkor már be se tölti...
bár az is lehet h user error van és én nem tudom h kell visszatölteni...😊
de szerintem egész pofás volt...😊
Gadfly13
@barcalaci84
Újraindítottam a szervert és ismét a tegnapi cuccot töltötte be, viszont ha jól látom ma Shelby/Hungaroring lesz. Jelezz ha már jó és küldök rá még1 restartot. 😉

simraceseries.com

lac coo
Vagy megsem hoztad ossze, mert nem jo 😊
Amugy ne szivasd magad vele, rovidesen ugy is lesz mindenbol szep konvert, akik ertenek hozza meg raernek mindig talalnak uj palyat ami meg nincs vagy nem olyan jo......

barcalaci84
Na gondoltam csak folytatom a Hungaroring -öt meg egy kicsit ma...
Erre nem igazán tölti be az eddigieket az editor 😊 na mindegy...
Azért tényleg megcsinalhatna valaki , aki tudja is h mit csinál 😊
2 óra alatt szerintem szebb, részletes esebb látványt,meg pontosabb pályát hoztam össze mint a thiqgo Lima féle totális analfabetakent ...
BooMiller
Mondjuk én már nem látom mit ír egy accountjával sem😄 De tényleg ki is vettem.. teljesen felesleges minima 3 accal ír megszavaztatja magát magával házigazdának ez a jónás meg assisztál hozzá.. rövid történet az SG pöcegödrérõl...

+1 <#eljen>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

lac coo
Nem értem miért eröltetem ezt a telefonról írást ....😊

lac coo
Nem vagyok programozo, nem is tudnek jobbat, de azert kicsit fura, higy azert kell egy teljes gp auto konyvtar mindenestul, mert mas a rajtszama.
Viszont az teny, hogy igy egyszeru festegetni , es minden vackot egyedire lehet csinalni.Ugyhig ebbol a szempontbol en orulok, hogy ilyen ! 😊

Alexease
Az AC-nak es a modoknak (autok) file merete 2 dolog miatt ilyen bazinagy.

Egyreszt kicsit gagyi rendszer, korabban mar irtam, es Laccoo is irta elottem, minden tobbszorozve van, meg ha csak nehany byte-os szoveges file valtozik az autonal, akkor is. Sajnos Kunos ezt birta megszulni. Az elonye, hogy egyszeru a rendszer mint a bot😉

A masik, ami az autoknal jeletkezik, hogy bazinagy DDS file-okat hasznalnak, raadasul tomorites nelkul. Nem teszteltem, de lehet ez is a rendszer hiaba, hogy nem kezeli a tomoritett DDS-eket. De nem hiszem, ez alap dolog, szerintem a modderek egyszeruen nem foglalkoznak vele.
lac coo
Féktávon azért tud tréfás lenni a _Shelby, de nagyon tetszik ,gondolkodva kell vezetni, nagyon jó szerintem !

Alexease
OFF

Toroltem innen nehany CARS, fel-privat, flame hozzaszolast, valszeg nem fog hianyozni senkinek.
Ne itt beszeljetek ki. A CARS topic-ot kisajatitottak, nem is erdemes oda menni, a legegyszerubb torolni a listabol. Csak sajat felelosegre hasznaljatok, de vaszleg minuszolas es ban lesz belole.
Ha majd szukseg lesz topicra (a jatek megjelenes utan), max csinalunk egy sajatot.
Nekem 41,2 Gb az AC Egészen biztos a sok skin miatt.
alma2
Tesztelgettem ezt a shelby-t az utcai verzio a leginstabilabb, na meg a motor miatt a leglassabb is. Holnap kevesbe lesz verfurdo, az s1-gyel. De azt az s/c-t a legkonnyebb az uton tartani.

szerintem

lac coo
Mert kevés a skin bennük, ha jól tudom minden egyes skin újra és újra tartalmazza a mûszerfalat, gumit, belsõt stb. amit amúgy kiolvashatna egy helyrõl is .

barcalaci84
de azért azt tudjátok h a gyári autók kb 100 MB-sek...
lac coo
Jah, most néztem, 20 giga most az Ac nálam, kijön még "pár" gyári autó, egy-két mod, és jó néhány maszek pálya...100 giga 😊
Végül is van hely, de hát na ...

barcalaci84

PÁLYA:https://www.dropbox.com/s/zgn8iv8kw4mlzqb/hungaroring.rar
(új verzió , aki jönni akar , mindenképpen innen szedje...)

SHELBY: https://www.dropbox.com/s/55m96bhqda9w127/SHELBY.rar
bardocz
GP2 is 800 mega, 1 autómodell, meg pár festés...
lac coo
Tényleg ,eddig bele se gondoltam, de valóban minden sokszorozódik ha új nyomvonal van, vagy picit más autó ...amiben a modell ugyanaz, csak esetleg néhány kilobájtos cfg más .)

alma2
Egy nyamvadt auto majdnem 2,5 GB. Vicc ez a kunos factory...
Ugye haromszor lemasolva a harom verzio miatt.
Kijon meg 10 auto, meg 2 palya es 50Gb lesz a jatek, ne mar...
Amugy nagyon kafa, biztos benne van a top 3 legnehezebben uton tarthato autok kozott, igazi feludules a gt sinautok utan 😊

szerintem

lac coo
Picit behalt ez a Shelby letöltés 😄DD

Gadfly13
AC GP2 Series 2014 v0.9.1
Link

OW autok is lehetnenek esti programnak... ;-)

simraceseries.com

barcalaci84
Egy kört mentem vele, nekem nagyon adja...
barcalaci84
Legyen holnap Shelby?
lac coo
Uj gridbol nem tud ahigy neztem.
Bar sok ertelme nincs , ongyilkos lennek 5000 objectet atnevezgettni stb.
Inkabb piszmogok sajattal, az legalabb jo idotoltes, meg ha ra is unok, es soha nem lesz belole semmi 😊

Hogyne! Már a 2.1-es verziótólkezdve tud, aztán ahogy jöttek ki a CM játékok az újabb verziókba belekerültek az új importer cuccok.

lac coo
Jah már látom.
Kíváncsi vagyok...

barcalaci84
amit csináltam eddig azt egy majom is megtudta volna csinálni...
a rendes munka már innen jönne, de gõzöm sincs az egészrõl...😊
macleody
Tessék megcsinálni ha már elkezdted. Mert ha nem, megkeresünk és elhúzzuk a nótádat 😊
Azt írta az elsõ hsz-ben, hogy ma fogja valamikor.