Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez valszeg egy F1 doboz F1 hanggal;P
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a shelby rohadt jó...és ez az s1 változat valóban kicsit megbocsájtóbb is mint a sima változat, vagy csak én vagyok már óvatosabb a keményebb féktávokon...
simraceseries.com
bár az is lehet h user error van és én nem tudom h kell visszatölteni...😊
de szerintem egész pofás volt...😊
Újraindítottam a szervert és ismét a tegnapi cuccot töltötte be, viszont ha jól látom ma Shelby/Hungaroring lesz. Jelezz ha már jó és küldök rá még1 restartot. 😉
simraceseries.com
Amugy ne szivasd magad vele, rovidesen ugy is lesz mindenbol szep konvert, akik ertenek hozza meg raernek mindig talalnak uj palyat ami meg nincs vagy nem olyan jo......
Erre nem igazán tölti be az eddigieket az editor 😊 na mindegy...
Azért tényleg megcsinalhatna valaki , aki tudja is h mit csinál 😊
2 óra alatt szerintem szebb, részletes esebb látványt,meg pontosabb pályát hoztam össze mint a thiqgo Lima féle totális analfabetakent ...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Viszont az teny, hogy igy egyszeru festegetni , es minden vackot egyedire lehet csinalni.Ugyhig ebbol a szempontbol en orulok, hogy ilyen ! 😊
Egyreszt kicsit gagyi rendszer, korabban mar irtam, es Laccoo is irta elottem, minden tobbszorozve van, meg ha csak nehany byte-os szoveges file valtozik az autonal, akkor is. Sajnos Kunos ezt birta megszulni. Az elonye, hogy egyszeru a rendszer mint a bot😉
A masik, ami az autoknal jeletkezik, hogy bazinagy DDS file-okat hasznalnak, raadasul tomorites nelkul. Nem teszteltem, de lehet ez is a rendszer hiaba, hogy nem kezeli a tomoritett DDS-eket. De nem hiszem, ez alap dolog, szerintem a modderek egyszeruen nem foglalkoznak vele.
Toroltem innen nehany CARS, fel-privat, flame hozzaszolast, valszeg nem fog hianyozni senkinek.
Ne itt beszeljetek ki. A CARS topic-ot kisajatitottak, nem is erdemes oda menni, a legegyszerubb torolni a listabol. Csak sajat felelosegre hasznaljatok, de vaszleg minuszolas es ban lesz belole.
Ha majd szukseg lesz topicra (a jatek megjelenes utan), max csinalunk egy sajatot.
szerintem
Végül is van hely, de hát na ...
PÁLYA:https://www.dropbox.com/s/zgn8iv8kw4mlzqb/hungaroring.rar
(új verzió , aki jönni akar , mindenképpen innen szedje...)
SHELBY: https://www.dropbox.com/s/55m96bhqda9w127/SHELBY.rar
Ugye haromszor lemasolva a harom verzio miatt.
Kijon meg 10 auto, meg 2 palya es 50Gb lesz a jatek, ne mar...
Amugy nagyon kafa, biztos benne van a top 3 legnehezebben uton tarthato autok kozott, igazi feludules a gt sinautok utan 😊
szerintem
simraceseries.com
Bar sok ertelme nincs , ongyilkos lennek 5000 objectet atnevezgettni stb.
Inkabb piszmogok sajattal, az legalabb jo idotoltes, meg ha ra is unok, es soha nem lesz belole semmi 😊
Kíváncsi vagyok...
a rendes munka már innen jönne, de gõzöm sincs az egészrõl...😊