| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
zimapeti #22038 Hozzászólásaid olvasva, úgy érzem Te még nem próbáltad az Oculust, csak neten látható videók alapján mondasz véleményt. Mindenképpen próbáld ki, mert köze nincs a tv-n vagy moziban látott 3D-hez, de ha mindennképpen ahhoz kell hasonlítanom, akkor azt mondom olyan mintha 2 méterre ülnél egy 4x4-es vászon előtt ami arra mozog amerre nézel A legegyszerübb hasonlat ha azt mondom olyan mint a valóság, ha jobb lenne a felbontás és nem grafikát látnék... hidd el nem egyszer vertem le a spot lámpát az asztalról nézelődés és levegőben matatás közben.
Eddig eyefinity 120hz 3d 24colos monitoraim voltak, de az első Oculus próba után eladtam és nem bántam meg. Mindig szerettem volna egy jó 3D-s megjelenítést, de ez sokkal több és jobb a vártnál, tényleg benne vagyok a mátrixban. A véglegesben nagyobb felbontás és látószög, gondolom a frissítés is jobb lesz.
Sajnos Assettoban még....hát beta? Nincs menü, de grafika nagyon rendben van. Menü Lfs-ben kiválló. A héten iR-hez is lesz támogatás, végre itt a kánaán.
Telón wifivel gondolom lagolni fog, a lencse is elég aprónak és vékonynak tűnik oculushoz képest, de egy próbát biztos megér.
Senkit nem beszélnék le a végleges oculusról, biztos nem fogja a polcon vagy a fiókban porosodva végezni. Első két három próba alkalmával éreztem kis émelygést fejfájást, mostanában 2-3óra Assettozás után sincs se bajom.
Hozzá lehet szokni, nem kell rögtön a hullám vasutas demókkal kezdeni.
Az biztos, hogy hardver igényes, de az Assetto is az mégis toljuk itt páran.
Szimulátorozáshoz nincs ennél jobb megjelenítő, spóroljatok, megéri:-)