| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #21916 Ezt a pletykát én is hallottam,hogy lehúzzák a ffb-t de engem ez nagyon zavarna.Amúgy én nem szoktam trükközni,minden off csak az utcai autókban abs és autokuplung (ez érthető a kuplung hiánya miatt)Habár amit néha nem értek,valamiért volt már olyan,hogy a program átállt más beállításokra csak úgy magától,hozzátette a blippet meg pár dolgot(lehet csak a frissítések zavarták meg)
Amúgy a dfgt egy nagyon jó kormány,a gyengéje a setnek a pedál.Habár keményebb szivacs pedál alá rakásával feltuningoltam keményebbre (köszönet almának vagy más néven sugarbercinek,ő mutatott egy videot és jobb mint a szkvas labda,de azért még így sem egy clubsport vagy mifene:)