Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeeBeee
Ez a Fiat 500 S1 nagyon jó amúgy versenyezni, de olyan kár, hogy nincs az AC-ban a gyengusz és a szuper erõs kocsik közt átmenet. Olyan jó volna valami pálya autó, mint rF2 féle Clio vagy valami BTCC szintû osztály. Nekem open wheel-bõl max a GP3 szintig érdekes, afelett felejtõs. Készülget egy Lada Granta Cup autó, ha ott jó fizika lesz akkor örülni fogok, mert nekem kb az a súly/lóerõ stb. fekszik.

lac coo
Egy falusi rossz betonoson, Pálya még nincs , egyelõre csak objecteket gyártok 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
milyen pályán dolgozol amúgy?
lac coo
😊

barcalaci84
vicces h többen csinálják mint az egész Kunos Simulazioni...😊
barcalaci84
hát nyilván nem próbálták😊...de legalább törekednek a lehetõségeikhez képest a legjobbat kihozni magukból...
látva modderek (ala thiago Lima)többségének hozzállását , én ezt már értékelni tudom...😊használni nem biztos...😊
lac coo
Latottak alapjan ? 😊

barcalaci84
az is szimpatikus volt h írták h kivártak a SIlverstone gp2-es futamig, h a fizikán még tudjanak csiszolni a látottak alapján...
Na az pöpec lenne az új netkóddal együtt 😊
UI: Köszi a linket.
barcalaci84
kommenteknél már írták azt hiszem h az f1-es szezonnal is a finishben vannak...talán jövõhét vasárnap...
"so after our first release of our GP2 2014 season ,
will be starting maybe GP3 , formula renault 3.5 , and F1 ect , depending on the amount of interest generated by the AC community artists ,"

Nagyon jó lenne egy fullos F1 2013 meg 2014-es pakk.
barcalaci84
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/formula-corsa-modding-fcm-gp2-2014-season-0-9-beta-released.11921/

nem vagyok amoddolt autók híve , és az open wheelerek se jönnek be annyira, de ez tényleg minõséginek tûnik...
barcalaci84
vagy magától javult meg😊
barcalaci84
Köszönet!
Tegnap este te ujrainditottad?
lac coo
Régen mentem GTC- vel ,de még mindig hihetetlen mit le nem tud csúszkálni kis sebességnél 😄DD

Gadfly13
Szerver frissítve! 😉

simraceseries.com

lac coo
Androidos cuccra gondoltam. ..elvileg egyszer helyrerakta a srác, de lehet azóta újból belenyúlt Kunos ....

alma2
Meg nem inditottam el, de oriasi betukkel irta, pitboxes : 2
szoval felejtos multira.

szerintem

barcalaci84
nálam mûködnek azok az appok amikbõl kiadták az új verziót a legutóbbi shared memorys változtatás óta...
lac coo
Az appokat, meg a sharedmemory-t helyre rakhatna Kunos, valszeg a dashneterrel akad össze, amiatt lépeget ki nálam ....

barcalaci84
én még amikor kijött szerntem aznap próbáltam...
Mentem rajta pár kört most a kis fiat-tal is és teljesen jó, ez az egy kanyar ahol fogni kell a kormányt azért, Mid Ohio egy földút ehhez képest 😊 Ami inkább baj, hogy gépigényesebb a pálya a többinél. Meg Laccoonak volt olyan visszajelzése a múltkor, hogy nagyon világos. Nálam nem zavaró.
alma2
Nem tudom mikor probaltad, ahogy nezem majus ota nem frissitettek a palyat. Viszont nagyon sokan panaszkodtak a keves fps-re.
innen letoltheto zolder 1.1
De mindjart kirpobalom.

szerintem

barcalaci84
ha jó és nem pattog nagyon akkor szólj már majd és berakjuk jövõhétre ...mert a vonalvezetése azért rohadt jó ennek a pályának...
alma2
Igy a kep alapjan tetszett, de bevagtak a hisztit akik csinaltak eredetileg, hogy meg sem lettek emlitve, igy toroltek a nepszerubb oldalakrol.
zolder

De mar felcsigaztal mindjart letoltom valahonnan 😊

szerintem

barcalaci84
Zolder nagyon pattogott mikor én próbáltam...
Fiat-tal kellett volna kezdeni valóban a pálya ismerkedéssel.. hotlap elsõ kanyar, majdnem bementem a boxba 😄

Zolder még mindig nem tetszik nektek? Nagyon hangulatos kis pálya pedig.
barcalaci84
ha rám gondolsz akkor tévúton jársz...
a TC ABS állítgatás szerintem se jól van modellezve az AC-ban...
épp ezért nem piszkálom...az alap beállítások szerintem jók, csak az állítgatás nem rendesen mûködik szerintem....
pl a599x-nél alapból kivan kapcsolva a TC (így nem piszkálom...) viszont múltkor felcsavartam 5-re és olyat lassultam h beszarás...és semmivel sem éreztem h jobban tapadna...
alma2
Ne irj mar ilyeneket Alex, mert egyesek a kesukbe dolnek, hogy megsem olyan szimulacio az a szimulacio, amit o gondol eppen 😊

szerintem

barcalaci84
akkor az lesz😊
már át is írtam a serverben...ha Ákos majd újraindítja akkor már ezek a kombók lesznek
lac coo
Nekem jó, én szeretem .
De ne én döntsem el !!!

barcalaci84
pályát tanulni a legjobb a kis fiat...
de lehet más is felõlem...de ezzel megyünk a legjobb versenyeket...
mi legyen helyette vagy jó ea fiat?
lac coo
Hát a fiat azért már picit uncsi oda , az ember megöregszik mire körbeér, bár van benne pikantéria, én mondjuk szeretem a hosszú pálya kis autó párost , mert miért ne, ha lenne egy ilyen fiatom, tuti rá mernék menni egy Monzara és élvezném is 😊))

De ne az legyen, hogy megint én károgok, mert mostanaban ez a nézet itt SG.n, nagyon durván feketebárány lettem 😄DD

barcalaci84
ha szeretnétek átírom yas marina lotus gtc+fiat500s1 re...
én is szívesebben mennék azzal, meg erre a yas marina-ra kiváncsi vagyok...
lac coo
De most a gombkiosztás a gagyi, vagy az egész elektronika szimuláció ? 😊

Alexease
Ilyesmit vartam az AC-ben is, csak az itteni utcai/sport autokkal.
Pl. a Ferrarinal a Manettio allitasokat, elore programozottan, es konfigban kulon autonkent beallithatva a kormany gonbokra, ezekre az egyedi tekerokre es kapcsolokra.
De sajnos ez a CTRL-A/CTRL-T megoldas eleg gagyi lett:/
Alexease
Az ABS-t a GT3-nal tuti allithato es ki kapcsolhato. Es raadasul elvezetes is - lenne.

Az iR-ben (NEM fenyezes, csak ott mukodik es van tapasztalat😛) teljesen jol hasznalhato az ABS/TC kombo, ami valoban az igazihoz van allitva, mindketto rendesen tarcsas, a kormanyon 3D-ben forog/mozog, lathato ki kivel van.
A setup-bol termeszetesen elore allithato, amelyik autonal van lehetoseg, ott dedikaltan programozhato (a pedal es motorvezerlessel egyutt).

Ott az auto setupnal, plusz kihivast, feleadatot es elvezetet jelentett nekem, hogy az ABS/TC beallitasnak megtalaljam az alap 2-3 lehetoseget, hogy jol mukodjon startnal, az elso nehany korben a hideg gumikon, a verseny kozepen a meleg es a verseny vegen a kopott gumikon.

Ugy mar ertelmet nyernek az alltasi lehetosegek, hogy valoban az autohoz es gumik alapotahoz lehet/kell allitani az ABS/TC parost.
Foleg ugy, hogy erezheto is a valtozas, mikor kell tobb vagy kevesebb, hogy stabilabb vagy gyorsabb legyen az auto.
lac coo
Majd jönnek, mondjuk ma lehet , hogy nem sok értelme van, de nagyon korrekt közönség járt oda a végén már, igaz csak 9 után, mikor a többiek csicsikálni mentek már 😊

Alexease
Az ABS/TC kapcsolgatasaval semmi gond nincs alapbol. Ha mar van ra lehetoseg, ahol szukseges, ott lehet hasznalni nyugodtan.
Sot, a tobbi elektronika is termeszetes lenne, pl. a Ferraribol a full Manettio vagy a felfuggesztes allitas vagy tobb autobol (Lotus) az E-Diffi.

De sajnos a program ezen resze is Kunos-style lett, ha masban nem is nagyon, de ebben azert kicsit csalodtam, ezen reszen vartam kicsit komolyabbat.

Egyelore nem sok koze van ezeknek az allitasoknak az igazi autokhoz:/ Eleg csak a Ferrarit megnezni (elore programozott Manettio hianya).

Ezekben a super/hyper sport autokban, eleve nem is lehet kikapcsolni az ABS-t (utcai cuccok, alap kotelezo biztonsag). A tobbit (TC/SC/stb.) is valozo stilusban.
Hogy melyikben pontosan hogy mukodik, az passz, tapasztalatom nincs (<#idiota>) es sajnos Kunos elgagyizta a dolgot😞

En spec csak a TC-t szoktam kikapcsolni es/vagy kapcsolgatni, mert azt nagyvaloszinuseggel lehet alitani (SC/EDIFF nincs gond, azok nincsneke az AC-ben).
Dietrich
este gondolom a foci VB döntõ sok embert fog vonzani külföldrõl AC szerverre. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
No este én is indítok szervert, nem akarok senkinek kereszetbe tenni, de végre egy játék ahol hemzsegnek az utcai verdák, bolond lennék ilyen vackokkal menni, az máshol sokkal jobb.

És akkor rögtön ellent is mondok magamnak, mert Lotus GTC lesz, az egy GT amit élvezek, Yas Marinán. Freejoin nem lesz, booking van, nem tökölök ezzel, Ideje visszaszoktatnom a sok jó külföldi arcot a Laccoo szerverre,szegények megszokták, hogy van egy ahol mindig kis verda van, aztán eltûntem 😊 Amúgy errõl a freejoinról hol lehet olvasni, hol van az oldala, vagy fórum, hogy kell szerver oldalról beállítnai , stb ?

barcalaci84
Az elmúlt 2 hónapban kb 2 eset volt ahol elnézést kellett kérnem...
Ellenben a nem használok mindent a tükörre fognak...
lac coo
Nem mondtam, hogy esel kelsz 😊
Mondjuk ha szimulációt keresnék ,hogy milyen lehet egy igazi autó, akkor azt nem AC-ban nézném meg 😉

Alexease
Latom csrelted a bottom-bannert, akkor ugy nez ki mukodik😉
A kinezetet, szovegezest, szinezest, fontokat, barmit valtoztathatsz, en az elozot csak osszecsaptam, azert lett ilyen, begepeltem hogy legyen valami.
OMG...hogy lehet spotterrel versenyezni? Felvágnám az ereimet, ha 10 másodpercenként belepofázna, hogy mikor mit csináljak. Másrészt meg mi értelme van, ha úgy is nekimész a másiknak? 😄

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

barcalaci84
azt használtok amit akartok...😊a lényeg h jó versenyek legyenek ...

én nem trükközök ezzel a CTRL+A- s dologgal meg CTRL-t vel...
én a szimulációt keresem ...ha egy zondaban kikapcsolhatatlan az abs akkor én nem fogom kikapcsolni csak azért mert vérszimes vagyok...ez teljesen ellentétes dolog számomra a SZIMULÁCIÓ fogalmával...

de azért úgy ne beszéljetek már rólam , mintha a gyári ABS-nélkül csak esnék kelnék...
van jópár autó amiben nincs se abs se tc(ott se trükközök😊 ) és azért egész jól körbe tudok menni....
igen még a blippelés meg a kuplungolás is megy (mégha mozog is ez arohadt H-váltó 😊 )
lac coo
Én értem mit mond Laci, valahol igaza is van, de szerintem ez olyan dolog ami belefér .
Nekem pl rengeteget kellett mennem, hogy viszonylag jól megfékezzem az autót a szuperérzékeny fékkel abs nélkül közben blippelve. ha nyernék vele valamit akkor azt mondom, hogy jár nekem az az 5 méter 😊))
De nem nyerek, mert azért sokszor nem úgy jön össze a fékezés ahogy szeretném, így abs nélkül azért jóval több a hibalehetõség is, és sokszor elrontom, emiatt általában tudat alatt elõbb is fékezek .

Dietrich
nem vágom az miért is "csalás" ha valaki saját magának nehezít a játékon azzal, hogy kikapcsol minden segítséget? komoly ligákban csak az automata kuplung engedélyezett.

Indycar autókban kormányszervó sincs...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Én ha versenyre vinném a kocsimat, tuti kiszednék egy biztosítékot 😊Kapcsold ki te is, nincs megtiltva.

No de látom mai is szuperkarok vannak, megint nem érdekel 😄DDD