Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
látva modderek (ala thiago Lima)többségének hozzállását , én ezt már értékelni tudom...😊használni nem biztos...😊
UI: Köszi a linket.
will be starting maybe GP3 , formula renault 3.5 , and F1 ect , depending on the amount of interest generated by the AC community artists ,"
Nagyon jó lenne egy fullos F1 2013 meg 2014-es pakk.
nem vagyok amoddolt autók híve , és az open wheelerek se jönnek be annyira, de ez tényleg minõséginek tûnik...
szoval felejtos multira.
szerintem
innen letoltheto zolder 1.1
De mindjart kirpobalom.
szerintem
zolder
De mar felcsigaztal mindjart letoltom valahonnan 😊
szerintem
Zolder még mindig nem tetszik nektek? Nagyon hangulatos kis pálya pedig.
a TC ABS állítgatás szerintem se jól van modellezve az AC-ban...
épp ezért nem piszkálom...az alap beállítások szerintem jók, csak az állítgatás nem rendesen mûködik szerintem....
pl a599x-nél alapból kivan kapcsolva a TC (így nem piszkálom...) viszont múltkor felcsavartam 5-re és olyat lassultam h beszarás...és semmivel sem éreztem h jobban tapadna...
szerintem
már át is írtam a serverben...ha Ákos majd újraindítja akkor már ezek a kombók lesznek
De ne én döntsem el !!!
de lehet más is felõlem...de ezzel megyünk a legjobb versenyeket...
mi legyen helyette vagy jó ea fiat?
De ne az legyen, hogy megint én károgok, mert mostanaban ez a nézet itt SG.n, nagyon durván feketebárány lettem 😄DD
én is szívesebben mennék azzal, meg erre a yas marina-ra kiváncsi vagyok...
Pl. a Ferrarinal a Manettio allitasokat, elore programozottan, es konfigban kulon autonkent beallithatva a kormany gonbokra, ezekre az egyedi tekerokre es kapcsolokra.
De sajnos ez a CTRL-A/CTRL-T megoldas eleg gagyi lett:/
Az iR-ben (NEM fenyezes, csak ott mukodik es van tapasztalat😛) teljesen jol hasznalhato az ABS/TC kombo, ami valoban az igazihoz van allitva, mindketto rendesen tarcsas, a kormanyon 3D-ben forog/mozog, lathato ki kivel van.
A setup-bol termeszetesen elore allithato, amelyik autonal van lehetoseg, ott dedikaltan programozhato (a pedal es motorvezerlessel egyutt).
Ott az auto setupnal, plusz kihivast, feleadatot es elvezetet jelentett nekem, hogy az ABS/TC beallitasnak megtalaljam az alap 2-3 lehetoseget, hogy jol mukodjon startnal, az elso nehany korben a hideg gumikon, a verseny kozepen a meleg es a verseny vegen a kopott gumikon.
Ugy mar ertelmet nyernek az alltasi lehetosegek, hogy valoban az autohoz es gumik alapotahoz lehet/kell allitani az ABS/TC parost.
Foleg ugy, hogy erezheto is a valtozas, mikor kell tobb vagy kevesebb, hogy stabilabb vagy gyorsabb legyen az auto.
Sot, a tobbi elektronika is termeszetes lenne, pl. a Ferraribol a full Manettio vagy a felfuggesztes allitas vagy tobb autobol (Lotus) az E-Diffi.
De sajnos a program ezen resze is Kunos-style lett, ha masban nem is nagyon, de ebben azert kicsit csalodtam, ezen reszen vartam kicsit komolyabbat.
Egyelore nem sok koze van ezeknek az allitasoknak az igazi autokhoz:/ Eleg csak a Ferrarit megnezni (elore programozott Manettio hianya).
Ezekben a super/hyper sport autokban, eleve nem is lehet kikapcsolni az ABS-t (utcai cuccok, alap kotelezo biztonsag). A tobbit (TC/SC/stb.) is valozo stilusban.
Hogy melyikben pontosan hogy mukodik, az passz, tapasztalatom nincs (<#idiota>#idiota>) es sajnos Kunos elgagyizta a dolgot😞
En spec csak a TC-t szoktam kikapcsolni es/vagy kapcsolgatni, mert azt nagyvaloszinuseggel lehet alitani (SC/EDIFF nincs gond, azok nincsneke az AC-ben).
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
És akkor rögtön ellent is mondok magamnak, mert Lotus GTC lesz, az egy GT amit élvezek, Yas Marinán. Freejoin nem lesz, booking van, nem tökölök ezzel, Ideje visszaszoktatnom a sok jó külföldi arcot a Laccoo szerverre,szegények megszokták, hogy van egy ahol mindig kis verda van, aztán eltûntem 😊 Amúgy errõl a freejoinról hol lehet olvasni, hol van az oldala, vagy fórum, hogy kell szerver oldalról beállítnai , stb ?
Ellenben a nem használok mindent a tükörre fognak...
Mondjuk ha szimulációt keresnék ,hogy milyen lehet egy igazi autó, akkor azt nem AC-ban nézném meg 😉
A kinezetet, szovegezest, szinezest, fontokat, barmit valtoztathatsz, en az elozot csak osszecsaptam, azert lett ilyen, begepeltem hogy legyen valami.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
én nem trükközök ezzel a CTRL+A- s dologgal meg CTRL-t vel...
én a szimulációt keresem ...ha egy zondaban kikapcsolhatatlan az abs akkor én nem fogom kikapcsolni csak azért mert vérszimes vagyok...ez teljesen ellentétes dolog számomra a SZIMULÁCIÓ fogalmával...
de azért úgy ne beszéljetek már rólam , mintha a gyári ABS-nélkül csak esnék kelnék...
van jópár autó amiben nincs se abs se tc(ott se trükközök😊 ) és azért egész jól körbe tudok menni....
igen még a blippelés meg a kuplungolás is megy (mégha mozog is ez arohadt H-váltó 😊 )
Nekem pl rengeteget kellett mennem, hogy viszonylag jól megfékezzem az autót a szuperérzékeny fékkel abs nélkül közben blippelve. ha nyernék vele valamit akkor azt mondom, hogy jár nekem az az 5 méter 😊))
De nem nyerek, mert azért sokszor nem úgy jön össze a fékezés ahogy szeretném, így abs nélkül azért jóval több a hibalehetõség is, és sokszor elrontom, emiatt általában tudat alatt elõbb is fékezek .
Indycar autókban kormányszervó sincs...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."