| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ratrak #21711 ahhoz képest, hogy ezer éve nem mentem szimben, nagyon jót versenyeztünk ma, köszönöm mindenkinek! Persze, volt, hogy kilöktek, de legalább nem úgy, hogy rommá tört a gép, hanem vissza lehetett hozni. viszonylag épen. Remélem nem okoztam senkinek kellemetlen szitut (én úgy érzem, hogy nem volt ilyen, de ha igen, ezúton is sorry!)
Egy kérdés:
A lag-dolog lehet összefüggésben a gépem beállításával? Úgy értem, amikor sokan mentünk, többször durván "megállt" a program, néha úgy, hogy kishíján baleset lett a vége. Lejjebb vettem mindent, és érzésre ugyanúgy, vagy majdnem ugyanúgy csinálta. Aztán a (számomra) utolsó futamban, amikor már csak 9-en voltunk, ment rendesen. Honnan tudhatom, hogy a hiba nálam van, vagy nem? A pingem jó alacsony, amit kiír, mi lehet a baj?