Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valszeg van annyira pontos, hogy egy jatekba/szimbe boven megfelel.
Ez (Snoopy) es a valodi nyomvonal kozti kulonbseg valszeg sokkal kissebb, mint a valodi es AC autokezeles, gumi es palya tapadas kulonbsege. Azok sokkal meghatarozobbak, foleg ha koridokrol van szo.
Az az ido ~20 masodperccel jobb mint az igazi.
Ez (Snoopy) es a valodi nyomvonal kozti kulonbseg valszeg sokkal kissebb, mint a valodi es AC autokezeles, gumi es palya tapadas kulonbsege. Azok sokkal meghatarozobbak, foleg ha koridokrol van szo.
Az az ido ~20 masodperccel jobb mint az igazi.
Én egy újabb 36-ot mentem hibával. Nekem ez már nagy tempó, és nehezen tudok egy kört összerakni.
6:28.981
Nagyon jó lett a pálya ritmusa, nem tudom mennyire pontos az eredetihez mérten, de kellemes menni rajta.
Nagyon jó lett a pálya ritmusa, nem tudom mennyire pontos az eredetihez mérten, de kellemes menni rajta.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
ov1 infot használja valaki a gumit figyelésére?
pár patch óta nem mûködik, van esetleg belõle frissítés?
pár patch óta nem mûködik, van esetleg belõle frissítés?
!Forza Ferrari!
emléleztetõül:
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
köszi
sajnos warez. egyelõre 😊
csak szerettem volna kipróbálni,de akkor gondolom így "futottak még" kategória.
csak szerettem volna kipróbálni,de akkor gondolom így "futottak még" kategória.
Jelenleg nem tud lefulladni az autó (legalábbis én nekem még sose sikerült 😄) szóval van automata kuplung.
Helló
A automata kuplungot be lehet valahol állitani,mert pill. nem találom-Valaki segitsen
köszi
A automata kuplungot be lehet valahol állitani,mert pill. nem találom-Valaki segitsen
köszi
Az enyém szerintem már az oldalukon sincs fent, az porsche 911 volt szimplán asszem, vagy 911 turbo, bõr kormány, sima potméteres pedál, de felkeményedõ fékpedállal, ez amúgy ergonómiailag a legjobb, amit eddig próbáltam. Váltó hozzá h meg szekvenciális külön. Kormányon csak pici fülek voltak, mint a dfgt-n.
A sztorikat olvastam anno, akik nyertek a gtrmastersen, nekik csak a bajuk volt vele. Arra nem emlekszem, hogy azok a v2-es verziok voltak-e vagy sem. A tied? Gondolom azota nem csiszoltak rajta jelentosen, verzioszam modositas nelkul, miert is tettek volna
szerintem
Régebben megbízhatatlan volt, a híres német minõségbõl max a csomagolásba jutott. Vezeték nélküli volt a kormány(viszont az usb ami a gépbe megy 10 centis...), amikor melegedett, elvesztette a jelet pillanatokra. Néha menet közben elkalibrálta magát. De az enyém elég korai széria volt.
A nyomvonalban mar semmi, legalabbis nekem nem tunt fel 2 kor alatt. Egy bazi nagy allat plecsni az ut kozepen valamelyik kanyarban, meg mindenfele szinu razoko is szemet szurt. Sok aprosag, gondolom legtobben a performancia javulasnak fognak orulni, nekem azzal nem volt gond.
Hivatlos szoveg:
-Better performance
-mesh and textures fixes
-you can turn off details via the world detail option
-A.I. file included
-no cams file yet
Hivatlos szoveg:
-Better performance
-mesh and textures fixes
-you can turn off details via the world detail option
-A.I. file included
-no cams file yet
szerintem
Van benne Ai.A race fül alatt.Persze ha warez a program akkor nem biztos .Most a 0.2.. valamennyi buildnél járunk.Ha jól tudom.
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal,elég láma vagyok még,persze egymagam körözgetek..
Bocs ha butaságot kérdezek,de müködõ A.I.-t bele lehet rakni valamilyen módon?
Visszaolvastam vagy 10 oldalt -lehet többet kellett volna- de úgy látom inkább a netes játékról szól még a dolog.
Köszi a segítséget.
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal,elég láma vagyok még,persze egymagam körözgetek..
Bocs ha butaságot kérdezek,de müködõ A.I.-t bele lehet rakni valamilyen módon?
Visszaolvastam vagy 10 oldalt -lehet többet kellett volna- de úgy látom inkább a netes játékról szól még a dolog.
Köszi a segítséget.
Ha minden igaz, akkor már majdnem kész az official booking mentes csatlakozási lehetõség. Hátha benne lesz a következõ update-ben.
8tól meddig vannak FUNok? Mert én ma dolgozom, nem tudom meddig, meló mértékétõl függ, de lehet olyan 9 tájékán már elengednek és fél 10re már haza érnék. Akkor még szoktak lenni emberek vagy ne álmodjak? 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nem önkínzás egy kicsit ez a spotter? 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Egy aosta is legyen már,mert a múltkor tök jókat mentünk rajta,(mondjuk hétfõn utána nyaralok)
BRNO lesz jövõhéten...
road america-t meglesem , mert amit még én próbáltam az nem volt túl jó...
road america-t meglesem , mert amit még én próbáltam az nem volt túl jó...
Brno jöhetne jövõ héten.
Köszönöm a választ. Ha szombaton Blackwood lesz, akkor jövõhétre is belehetne majd rakni vagy 2 versenyre? Akik szombaton nem érnek rá? Jó kis pálya.
Még néhány pályaötlet. RD-rõl letölthetõ és jó minõségü pályakonvertek még, amiket ki is próbáltam, a Road America 2.5, Brno 1.0, Watkins Glen 1.0. Ezek ráadásul elég népszerü és ismert pályák.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Áh, én nem ragasztgatok inkább semmit. Meg akkoriban sokat pakolgattam a kormányt. Ruhásszekrényben külön hely volt neki.
Hat kab barhol, ahol arulnak henkel meg ilyen haztartasi vackokat.
Hipermarket barkacsosztalyan tuti talalsz.
Hipermarket barkacsosztalyan tuti talalsz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
fúró Debrecenben van otthon...de nem mostanában megyek arra, meg nem is fúróért...😊de amúgy sem vagyok ezermester alkat😊
nem asztal,cockpit vasból..😊
nem asztal,cockpit vasból..😊
szivacsos ketoldalas ragaszto.
Nem vagytok valami nagy barkacs emberek :??
Nem vagytok valami nagy barkacs emberek :??
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nincs fúró? Hát miféle háztartás az 😄D Amúgy én nem fúrtam szét az asztalom emiatt, hanem párpercenként visszanyomtam az asztalra, ahogy csúszott le...😄
De ha a kormányt majd le tudod csavarozni, akkor a váltó sem mozog el, ha ugyan az a 2 rudas megoldás, mint az enyém volt. Hogy õszinte legyek nem próbáltam javíttatni, mert még egy elromlott momo után kapott dfgt itt volt.
csak a váltót nem lehet csavarozni😊
maga kormány jól lerögzíthetõ csavarozás nélkül is (természetesen máshol van a lyuk rajta mint a g27-en így azt nem tudtam lecsavarozni...egyelõre marad így...
javíttatni nem tudtad?
maga kormány jól lerögzíthetõ csavarozás nélkül is (természetesen máshol van a lyuk rajta mint a g27-en így azt nem tudtam lecsavarozni...egyelõre marad így...
javíttatni nem tudtad?
A fanatec rögzítése borzasztó, váltóval pláne elcsúszik, az max csavarozva mûködik jól sajnos. De a többi tényleg igaz, kár, hogy nekem meghalt benne az ffb, és nem volt garis.
na kipróbáltam ezt a blackwood-ot...
jó kis pálya lett tényleg...
úgyhogy holnap programváltozás...😊
szombaton blackwood, vasárnap marad a COTA...😊
jó kis pálya lett tényleg...
úgyhogy holnap programváltozás...😊
szombaton blackwood, vasárnap marad a COTA...😊
a kormány eddig sokkal jobb mint vártam...(kicsit még szokni kell)
ez a szíjhajtásos FFB nekem nagyon bejön...végre nincs ffb lyuk...sokkal finomabb erõhatások vannak, de kellõen erõs...és a szíjhajtás miatt sokkal gördülékenyebb a kormányzás, természetesebb érzetet ad...kb mint egy servo-s autó kormánya
sokkal gyorsabb a mozgása szerintem a kormánynek, nagyon jól lehet megmenteni a megcsúszó autót...
tetszik a nagyobb kormányátmérõ (mondjuk meg is kellett emelnem az ülést jócskán h kilássak mögüle😊...meg a porsche dizájn is az alcantara bevonattal. szerintem jól néz ki..😊
a pillangó váltó ami szerintem jobb volta a g27-en, mondjuk ezzel sincs gond , csak a g27-en olyan masszívabbnak tûnt...
rengeteg dolgot lehet állítani rajta és még hasznosnak is tûnik 1-2 fícsör...ezeket a vibrációs dolgokat sose értékeltem eddig...de ezen a kormányon nekem tetszik hisz nem zavaróan recseg ropog mint a logitech... csak finoman jelez...pl kerékblokkolást megelõzendõ, vagy ha váltani kell...
a LED-ek is tetszenek: egyelõre km/h-rát és az aktuális sebesség kijelzésére használom
a porsche H-váltó sokkal gagyibbnak tûnik mint amilyen...nagyobb az ellenállása minta g27 váltójának....
ez plusz pont neki, viszont rohadtul nem tudom h kéne igazán jól rögzíteni...😊
most meg-meg mozdul , ami gáz...😊a cocpit váltótartójára fogalmam sincs h rakjam rá...😊
így most a kormány mellett van a két erre való rúddal hozzárögzítve...de így azért mozog a váltó néha...
na meg eszmáletlenül halk.. még kalibráláskor se hallani semmit... az asszony imádja...😊 (meg is kérdezte a konyhából h ennek nem kell úgy bekapcsoláskor körbe fordulni...pont azelõtt egy mp-vel csináltam a kalibrációt 😊
na meg végülis a cserébõl 12 ezer Ft plusszban jöttem ki...😊
ez a szíjhajtásos FFB nekem nagyon bejön...végre nincs ffb lyuk...sokkal finomabb erõhatások vannak, de kellõen erõs...és a szíjhajtás miatt sokkal gördülékenyebb a kormányzás, természetesebb érzetet ad...kb mint egy servo-s autó kormánya
sokkal gyorsabb a mozgása szerintem a kormánynek, nagyon jól lehet megmenteni a megcsúszó autót...
tetszik a nagyobb kormányátmérõ (mondjuk meg is kellett emelnem az ülést jócskán h kilássak mögüle😊...meg a porsche dizájn is az alcantara bevonattal. szerintem jól néz ki..😊
a pillangó váltó ami szerintem jobb volta a g27-en, mondjuk ezzel sincs gond , csak a g27-en olyan masszívabbnak tûnt...
rengeteg dolgot lehet állítani rajta és még hasznosnak is tûnik 1-2 fícsör...ezeket a vibrációs dolgokat sose értékeltem eddig...de ezen a kormányon nekem tetszik hisz nem zavaróan recseg ropog mint a logitech... csak finoman jelez...pl kerékblokkolást megelõzendõ, vagy ha váltani kell...
a LED-ek is tetszenek: egyelõre km/h-rát és az aktuális sebesség kijelzésére használom
a porsche H-váltó sokkal gagyibbnak tûnik mint amilyen...nagyobb az ellenállása minta g27 váltójának....
ez plusz pont neki, viszont rohadtul nem tudom h kéne igazán jól rögzíteni...😊
most meg-meg mozdul , ami gáz...😊a cocpit váltótartójára fogalmam sincs h rakjam rá...😊
így most a kormány mellett van a két erre való rúddal hozzárögzítve...de így azért mozog a váltó néha...
na meg eszmáletlenül halk.. még kalibráláskor se hallani semmit... az asszony imádja...😊 (meg is kérdezte a konyhából h ennek nem kell úgy bekapcsoláskor körbe fordulni...pont azelõtt egy mp-vel csináltam a kalibrációt 😊
na meg végülis a cserébõl 12 ezer Ft plusszban jöttem ki...😊
ˆ barcalaci84
Hello. Kis tesztelés után majd tudnál vélemény írni a 2 kormány közötti különbségrõl? mivel másabb, jobb rosszabb a G27/Fanatec.
Hello. Kis tesztelés után majd tudnál vélemény írni a 2 kormány közötti különbségrõl? mivel másabb, jobb rosszabb a G27/Fanatec.
Ma este már megyek én is!
Tegnap,jó sokan voltatok!
Tegnap,jó sokan voltatok!
ki volt ez a béna az elején a fehér autóval ? <#idiota>#idiota>
itt megpróbáltam középen elmenni, de máshol se fordult rendesen az autó.. így itt se.. 😄
itt megpróbáltam középen elmenni, de máshol se fordult rendesen az autó.. így itt se.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
a tegnapi pálya nagyon nem tetszett és szerintem az autók se voltak jók rá, a mai viszont jól hangzik 😊
jöhetne már a LaFerrari, bár úgy tûnik, hogy ennek is bug-os a fizikája.. 😄
jöhetne már a LaFerrari, bár úgy tûnik, hogy ennek is bug-os a fizikája.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"