• b-type
    közelebb kell húzni az ülést :DD
    Nekem tuti kell egy ilyen majd, egy ilyen szim mint az Assetto és egy ilyen cucc párban már egész jó alternatíva,...már csak szegény DFpro kormányom kell lecserélni egy Fanatec-re, ami sztem karácsonyra meg is lesz, mert ez már gyakorlatilag elkopott, és a telet kihúzom nagyobb költségek nélkül.
    Segít, hogy sokat olcsósodtam autó terén...igaz már a második stabpálcát hozatom a kocsihoz, de egyébként nagyon csodálkozom hogy egy ilyen prosztó absz. polgári bálna mint a '99.s Mazda626gf, mennyire bírja...pár dolog cserélve lett, de vicc összeg, mint pl. a kombi fékjei, de egyébként nagyon bírja az 5000+fordulatot, és a ütést-vágást.
    Amennyire utáltam ezt az arctalan autót,...mert csak azért lett osztrákoktól hozva,mert elég tágas családinak és 136LE-s kipróbált blokkja van, és volt benne állófűtés, valamint a végére megállt 500ezerben új felnivel/új gumival nevemen.
    De semmi olyat nem kellett venni amit egyébként polgári használatban ne vettem volna, na jó a gyertyákból lehet 2000ft/darabokat vettem volna, meg a billegős csillapítás is maradhatott volna :D
    ..és mellette bírja a 10perces napi munkajárataimat, és a családi funkciót is.. pályázva itt KakucsRing-n a Consul coupe-m félévente felfalta az egyik havi fizumat
    szal tiszta Mazdabuzi lettem, eszement igénytelen, és csak annyi a baja, hogy 4500-nál kezd el tolni, nagyon rácsodálkozom néha hogy milyen autók is születtek amire soha rá se néztem volna, és mégis mennyire kis pénzből mennyire kiszolgálnak ilyen széles spektrumon.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.18. 12:15:45