Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
úgyhogy az 1.05 ami korábbról megvolt gyorsan feltöltöttem dropboxra , h mindenki ugyanazt a verziót használja...
a servert én nem tudom indítani , lelõni én csak a fájlokat tudom rajta cserélni amit reggel megcsinálok mielõtt még Ákos újraindítaná délelõtt a servert...
Nincs valami pingfigyelõ OSD app?
Tök jó volt, remélem egyszer tényleg kész lesz ez a program, mert nagyon jó kis szimulátor.
utána 120...utána valamikor 15 valóban...
Viszont a Fiat-os idõmérõnél repkedtetek, ott szar volt a rajt is. A másik két versenynél meg idõmérõnél nem volt semmi anomália. Torrent nem megy az tuti.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintem
Nem tudom freejoinnal is szol-e, de ha olyan palyat teszel be amin nincs annyi pit (nem jellemzo) Akkor ugyis ordit a kliensnek.
szerintem
#16289: akkor nekem felejtõs is, már a pályát se szívesen töltöttem le, de már megy is rá a törlés 😄
"Nulla tenaci invia est via"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
15/15-nek írja.. de nem hinném hogy tényleg tele lenne
"Nulla tenaci invia est via"
Mint az elefánt a porcelánboltban, sok van még ebben. Kíváncsi leszek én is, hogy mennyit változik majd a nyomvonal, ez a legutóbbi teljesen más lett mint volt és valahogy ijesztõbb is sok helyen.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
kis autó minden nap van ,ahogy ma is lesz kis fiat is...ha van kedved és pont az megy akkor jössz , ha nem akkor nem...😊
Kunos ertjuk, tudjuk, higy lassu, egyedul van nem is szakember.de amikor olvasom, hogy uj hang meg uj grafika, meg gagyi repszimulator, az azert vicces 😊 Lehet belafaradt ennyi ev alatt 😊
Amit mondjuk nem csodalnek.
De felreerted, nekem nincs bajom azzal mivel mikor hol mentek, ha lemaradok vagy nem tetszik igy jartam. 😊 Van mas. Vagy indutok szervert, a kis autokra este mar jo emberek szoktak jonni.Szoval megoldabam, ha akarnam, de most ugy tunik nekem is, higy nem nagy kedv van jelenleg bennem 😊)))
neked az online-nal van bajod😊 és h így alkalmazkodni kell a többiekhez...
ez mindig is így lesz és minden játékban így volt ha online akarsz menni...
azért az is erõs h féléve csak nyitogatja a tartalmakat...
féléve kezdte el az AI-t, már közben rontott is rajta 😊, valamikor javítani is sikerült...😊
online-t is pár hónapja kezdte megírni...
meg azért elég sok más dologgal is próbálkozik (tegnap írtam is errõl)
az h nem minden úgy sikerül neki egybõl mint a mesében az meg játékfejlesztésben szerintem normális....Nagy AAA címek csúsznak éveket...😊meg õ közben meggondolja magát stb... belekap valami új ötletbe stb...
grid-ben egyszerre hány autót szoktál vezetni?😊szerintem ott is mész eggyel ,aztán esetleg másikkal, aztán nincs többre idõd...😊
letöltés: newbury 1.05 https://www.dropbox.com/s/w4u91adnf61598r/newbury.rar
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
Teszek veszek itthon, dolgozok, gyerek, egyebb hobbi, ha van 15 perc meg kedv elinditok valamit 😊Ac bal elmegy 10 perc a semmire, arra nincs ido 😊
Meg nyilvan kedv sincs mert ha nagyon akarnam megoldanam, de ez a van egy meg egy aufo azt nesze paraszt, ez most mar kicsit uncsi 😊
Ok, higy ez a lenyege de akkor is 😊Grid meg ujdonsag, elszorakozok vele 😊))))Kunosek meg bekaphatjak, jol elvannak, volt bevetel, Arisek szepen elbulzgatnak nordon, a masik tesztvezetesekre jar stb ......Aztan gyak semmi hasznos nem tortenik fel eve, szep sorjaban megnyitogatta ami mar egy eve is kesz volt 😊))
de mi a gondod most a versenylebonyolítással??? elindítod az AC-t és fél percen belül fent vagy a serveren, ahol ismerõs arcokkal játszhatsz...ha vége a futamnak indul a másik...
az autóválasztásokért pedig rám kell haragudni...😊
így repkedni még az elején sem tudott, pedig akkor még extra rugózós volt. azóta meg javult már kicsit.
Persze még mindig van egy érzésem, hogy minden autó kétszer olyan lágy mint amilyennek kellene lennie érzésre 😊
Valami mindig van, vagy csak a szemem leragad azért nem megyek semmi "komolyra" 😊
Valami oka elhiheted, hogy van, ha nem megy az ember 😊
Bár az igazság az is,hogy kicsit uncsi már, felhõk meg új hangok helyett az autót, versenylebonyolítást rakhatná rendbe Kunos .....
De a roadsterhez lett volna kedvem, csak pont nem az volt 😊
Van egy kis zavar az erõben néha...valszeg ez lehet az amire azt írjátok hogy bug, meg begerjed.
De ez ami a videón van ez hülyeség...látszik egyébként az autó mozgásán hogy valami nagyon ki van lágyítva...az autó a videón úgy viselkedik mint amikor eldurran a tömítés mind a négy lengéscsillapítóban és nincs olajos csillapítás....kb. olyan lágyan mozog.
De
az alap autót nem lehet ennyire állítani, igazán talán a DTM-t, de ezzel nem foglalkoztam, mert egy valódi autót is be tudok úgy állítani hogy hülyeségeket csinál egy fekvõrendõre csapatva, olyat rezonál a futómû.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(a pohár félig üres vagy félig tele)
Amikor sikerül 😊 Valszeg a fiam tolta olyan korán 😊
Felnéztem én is de már GT ment ahhoz nem volt kedvem.
ha nincs kedv hát nincs ..😊
a roadstert én még nem is vezettem soha, a gt2-hez nekem se sok kedvem lett volna szerintem, de a másik biztos jó móka lehet