| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
ja errol az oculusrol jut eszembe, ugye anno kitalalta a google cardboardot, vagy valaki.
Rendeltem is egyet kinabol parszaz forintert, igazabol a felbontasra voltam kivancsi, mennyire keves, meg mennyire mukodik maskepp a 3d-je, ha egyaltalan maskepp mukodik mint egy pl passziv 3d-s tv-nel.
Eddig total vartam en is, amig ki nem probaltam :)
Tisztaban vagyok a kulonbsegekkel, de maga a erzes erdekelt, es a fentiek. De egy jotanacs, mielott barki latatlanban venne, probalja ki valahol, mielott beruhazna ra, na meg az elso kezdeti hype-ot is amit majd erez, ha nem volt hasonlo a fejen, szamolja bele a plusz elmenybe. (foleg, hogy nem zavarja e, farasztja a szemet, szedul stb ido elott)
Nem gondolnam, hogy mindenki le fogja cserelni a harom monitoros rendszeret, illetve sokan szerintem tovabbra is a monitoros alternativat fogjak majd valasztani, a szemuveggel szemben.