| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na csináltam egy próbát 900 fokon, H váltóval, 3 pedállal. :)
ÁLLATIIII: :P
Teljesen más a véleményem már most csak a 900 fokos FFB-t illetően. De amúgy az egész vezetést élveztem hatalmas élmény, hogy kell kuplungolni meg heel and toe-zni. :P És az itt megy is frankón, tényleg mint ha élőben vezetnék annyira frankó miden. Bár élőben nekem sem férnek el kényelmesen a lábaim de most nem ez a lényeg. :D
A lényeg: 900 fokon fantasztikus az FFB!!! Igazából nem is kell többet kormányozni, mondjuk ezt tudtam, csak eddig nem használtam ennyin, (mert más progiban ha próbáltam csak hátrányban voltam vele). Így már igenis segít a megcsúszásokkor az FFB és nagyon jól érezni hogy mennyit és mikor kell kormányozni. Egész jókat lehet így már driftelni csak még kicsit szokni kell a fizikát, kormányzást. Sajna a visszakormányzást még nem tudom időben csinálni, de majd belejövök. :)
Kezd NAGYON tetszeni az AC. :P Pedig még mindig lehetne részletesebb az FFB, de már a legnagyobb gondom a 900 fokkal megszűnt és most már pozitívra értékelem az FFB-t. :)