| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ez az auto (Lotus 2 Eleven GT4) teljesen jo. A gumi nem nagyon kopik, egyedul a nagyobb ivu terhelesnel erezni, hogy kopottabb vagy melegebb.
A versenyek meg mindig kicsit roncsderby-jelleguek;)
Az elso versenyemen (idomero nelkul, egy kort sem mentem meg ezzel az autoval), utolsorol 2.-nak jottem fel, elozes nelkul:D
A masodik versenyen, ugyanugy a vegerol, az elsore (bar S.Attila a vegen csuszott csak ki, gondolom tesztelt, es unatkozott elol az uridokkel:D). Az elso kor felenel mar 4. voltam:DDDD
Egyedul Chrys-szel volt 2-3 kor izgalmasabb, probaltam megelozni, de nem mertem eroltetni;P
Pedig nem lassu a mezony, nezegettem a koridoket amit kiir, es eleg sok a nagyon egyforma, boven 1 masodpercen belul.
Vagyis jo versenyek lehetnenek, csak figyelni kellene az autora es a tobbiekre is.