Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
gridre ráérsz😊
de komolyra fordítva😊
azért itt 10 percekkrõl beszélünk😊 éppen nem az megy amire gondoltál, de már nem bírsz várni amíg befejezik mondjuk a versenyüket a többiek...(netán becsatlakozol pár kör erejéig)
barcalaci84
a szokásos gt2 -vel több mint egy hónapja nem mentünk, akkor se Imolán...😊
de amúgy tényleg olyan borzasztó ha menni kell pár kört egy autóval, amíg nem következik a másik kocsi (ma ugye a roadster)...vagyis nem kell csak lehet menni vele addig is míg várja az ember a másik kombót...
Adam Jonas
De benne lehet, hogy tényleg így mûködik, még a kezdetek kezdetén én is csináltam egy videót, amin szintén furán mozgott a BMW:

barcalaci84
valami akkor se stimmel nálad...ez nem lehet véletlen h csak nálad van ez a gond mindig...vagy KUNOS lehet csak rád pikkel...
azért elég sok magyarral toltam már online és te vagy az egyetlen repülõ pilóta😊
beragadásom is csak egyszer volt mikor ment a torrent...
Adam Jonas
Nem tudom, ezt az elõbb találtam.

lac coo
Én is arra értem haza, nekem se volt nagy kedvem hozzá 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ez nem fake ? 😊
Azt tudom, hogy nem a legjobb, de azért ennyire ugrálni én még nem láttam 😊)

Adam Jonas

15-ös pingem van(még mindig) router nemrég lett hard resetelve, szerintem a netkód a szar. Fõleg az idõmérõ alatt repkedõ autók miatt. Versenyen már nincs ilyen gond, leszámítva a többiek hendikeppel indulását. (így kapnak esélyt a gyõzelemre 😊 )
Alexease
Lattam telthaz volt. Az pozitiv.
Ma kivetelesen raertem, beneztem, e megint a "szokasos" Imola es BMW GT2 volt, igy azt kihagytam😛
barcalaci84
Nálad szerintem még mindig gáz van a rotereddel,neteddel...
UI: a két ember aki ma - - névvel volt fent a maszim szerveren, írja már be légyszi a nevét, csak hogy tudjam melyiket kell szidni amikor kitol idõmérõn.
Amúgy jó meccsek voltak, tetszett maga a verseny.
Fõleg ha 5mp-es csúszással enged csak el a rajtkockáról... 😊
lac coo
Nem baj, akkor megszavazom a kovetkezo menetet 😊))

barcalaci84
mondom nekem inkább az a gyanúm h a serveren bolondul meg a köridõ mérés néha...
barcalaci84
imolán lesz mindkettõ
lotus van alapesetben elõl a sorban viszont, a 8 óra nincs kõbe vésve...
ha korábban elkezdenek játszani mondjuk fél 8-kor akkor 8 körül lehet h éppen a gt2-es kezdõdik...
tessék felmenni és ha éppen a "nemszeretem autót" nyüstölik akkor mész pár kört azzal is..ha a gyõztes befut 90 mp múlva vált a server a másik autóra...
Adam Jonas
RSR-t néztem tegnap, a múltkori build elõtt Nürburgringen 1:55.5 volt a rekord, most azóta valaki futott egy 1:54.9-et. Nem biztos, hogy az autó lassult, lehet, csak a pályán állítgattak ezt-azt.

Köszi.
Valóban változnak az autók build-enként. A Lotus49 - ami nagy csalódás nekem -, egy kicsit jobb lett, de még mindig bõven alulmúlja a várakozásokat. :/

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Este a kislotus is imolan lesz ? Az lesz elobb ?

barcalaci84
igen ilyen anomáliára gondolok most , ami néha elõfordul online...
ezért érdekel a mekis dolog mert ott egybõl feltûntek az idõeredmények a serveren...csak offline meg nem próbáltam azóta h az autót ért változások okozták, vagy online jelentkezik idõmérõ anomália néha...
Alexease
Ket hete az osszes auto fizikai beallitasa altozott😊

Ha csak az online-os idomeresre gondolsz (nem fizika, menetteljesitmeny, mukodes, erzes stb.), ott barmilyen anomalia elofordulhat😉))

Ha van stoppered, mericskeld le 10 koros futmon/idomeron, offline-online, egyedul es sok klienssel. Az elejetol a vegeig mennyi osszidot ir a geped, a szerver es a stopper.
Lazan elkepzelheto, hogy szerveren, sok emberrel "csuszik" az ido...
barcalaci84
igazából csak azért érdekel a dolog , mert felmerült egy másik kombóval kapcsolatban is hasonló (ott az autó biztos nem változott)
tehát felmerült h lehet h néha a serveren mp-kkel lassabb idõket lehet menni mint akár máskor online vagy offline...
Alexease
Igazabol minnel kevesebbet es/vagy felkeszebben szamol egy engine, annal tobbet szamit az auto mukodesenek beallitasanal a beta-tesztelok visszajelzese (erzes+korido). Ebbol adodoan erosen szubjektiv dolgok szulethetnek.

Lasd rF1 F1-modok. Lenyegeben nulla informaciobol epitgettek az autokat, es minden mod a keszito(k) vagy a tesztelo(k) izelese, stilusa, tudasa, elkepzelese alapjan szuletett😉

Ennel szerencsere az AC sokkal komolyabb. Ok hivatalos adatokbol (is) dolgoznak, igy legalabb az alapok nem a fantazia szulemenyei😊
Alexease
Nem mericskeltem, de elofordulhat.

A lassulasnak tobbfele oka is lehet. Egyszeruen atirogattak a motorkarakterisztikat. Modositottak az engine vagy az auto aero szamitasan es/vagy beallitasan. A felfuggesztes elvileg globalisan valtozott, az is eleg meghatarozo (foleg hotlapos, sinautozasnal). De globalis tapadas van minden palyan vagy a gumiba is belenulkalhatott.

Mivel folyamatosan valtozik a program, ezzel egyelore nem is erdemes foglalkozni. Mindenkinel egyforma, az a lenyeg😄

Amugy sem tudjuk, mit, hogyan es emnnyire szamol, milyen dolgok mennyire vannak kesz es/vagy mennyire vannak kidolgozva.
Az aero es a gumi biztos hogy egyszerusitett/necces, ha abba belenyulkal, az ilyen autonal az nagyon latvanyos kulonbseg.
barcalaci84
de ennyit lassult is?
Alexease
Minden build-ben piszkalgatjak az autokat is (meg ha a listaban nincs is benne), folyamatosan valtozik mindegyik, kissebb-nagyobb mertekben.
A Mekinel 3 hete valtozott a modell es 2 hete a "fizika".
barcalaci84
Na de még lett-e piszkalva a GT3-as meki... Mp-kkel vagy lemaradva te is a régebbi idoidhez képest?
Tomsteel
MP4-GT3-at folyton a 458 tunnnnnying változatához hasonlítom. Mclarennél fél kör alatt izzanak és semmit nem tartanak a hátsókerekek pl Mugelloban, ahol szép finom íveket lehet autózni, míg a spéci 458-nál még csak be se lehet melegíteni rendesen, ráadásul az összes autónál nagy tempós egyenes részeken melegszik a gumi, a Ferrari viszont valamilyen féreglyukon át közlekedik.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

barcalaci84
csak az lenne a fontos h ott mit mész...ott mindenki mp-kkel lassabb volt a serveren az egy hónappal ezelõtti online versenyekhez képest...
és felmerült egy hasonló dolog máshol...most egyre inkább a serverre gyanakszom...
menj 2 kört és már abból az idõbõl látni fogjuk h változott-e az autó(mert akkora volt a különbség idõkben akkor)...
Szerintem nem változott annyira lassú volt a setupom..Majd ránézek,de azt a kombót nem szeretem annyira.A gt3 meki bárhol,csak ne mugellon😊
barcalaci84
Tyuki!
próbáltad mostanában a mclaren gt3-at mugelloban?
valóban lassult az autó mp-ket , vagy a serverrel volt valami gáz?
kormánytalan vagyok , majd nézz már rá😊
A porsche kivételével gáz az összes.De az sem egy kész munka,kifejezetten rossz vezetni,de legalább jól néz ki.
Új autókat lehet letölteni, amiket moderek készítettek. Jó próbálgatást😊
http://www.racedepartment.com/downloads/categories/ac-cars.6/
barcalaci84
hogy min is dolgoznak az utóbbi idõben:

18-án lesz legközelebb update, amiben lotus98t (Senna autója) lesz...
illetve a grafikus engine-t dolgozzák át...

a csapat nagy része a Nordon scannelget, autókázik, Porsche gyárat látogat,
meg valami új licencet is be fognak jelenteni hamarosan...

Kunos két filippinó kurva közt meg az AI-t reszelgeti ( f599 és lotus49 AI-ját írta h reszelgette pár napja) de visszatért a netkód csiszolásához...
szabadidejében spacesimet csinál😊
animáció nélküli pit stop-ot próbálgatott kizárólag multihoz (pedig eddig kategórikusan kijelentette h nem lesz 1.0-ban sem, talán mégis😊 )
track collidible objects-eken dolgopzik...
illetve az idõjárásról írt h az a javított enginnel könnyen elbánik majd a weather-rel, és a netcar-ban is az esõt imádta a legjobban...

ja meg a hangok fognak teljesen átalakulni technikailag és minõségben és a effektekben...
barcalaci84

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip

Maszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
Adam Jonas
Van valaki, aki ment a Nürburgringen McLaren MP4-12C GT3-mal 1:58 alatt? Ha igen, akkor ahhoz lenne pár kérdésem a setup-al kapcsolatosan.

barcalaci84
Ezzel én is tisztában vagyok😊
Mégse használják ki ok se meg ezt a pl 450 fokot...kizárólag extrém helyzetekben lehet rq szükség... Palyaautozasnal igen ritkán fognak át😊max Monacóban...
De sose koppantanak... A 270 valóban kevés azért...de az AC palyain 300 foknál szinte sose fordítom többet a kormqnyt...
Mert nincs rá szükség...
Adam Jonas
Fogalmazzunk úgy, hogy egy versenyautóban 400-540 fok között fordul a kormány (540° a WRC autóké, 400° körül meg a formula autóké)

barcalaci84
Ja ezért jó a 900 900 mindenhol mert én is elfelejtenem 😊így még jó mindegyik😊
lac coo
Jah, tök jó. mikor ki kell lépni mert elfelejtettem vagy úgymaradt 😄D

barcalaci84
Ezért ne állíts attetelt, és ne sírj utána...fõleg h meg lehet oldani...
lac coo
Tudom F1 -nél le szoktam venni.
Csak szar, hogy csak menübõl lehet, jobb lenne setupban 😄

barcalaci84
A scale értékkel gyakorlatilag ezt tudod csinálni te is a 900-s kormanyoknal...
Csak tudni kell matekozni😊
De lényegében attetelt állítasz vele...
lac coo
Az mondjuk igaz, hogy sokan trukkoznek ezzel, sok autonal gyorsabb kort lehet menni, ha az ember elcsal nemi idot a tekergetesbol, emlekszem meg a tp ben neztem, 600 fokon mar gyorsabb volt a verda konnyebben, gyorsabban foghato volt.
En mondjuk nem szeretem , ha egy auto ifa kormanyos akkor az 😊))

barcalaci84
Nem is beszélek le senkit a 900-s kormanokrol...
Viszont itt palyaautozasrol beszélünk..
Nézz meg pár videót ahol a játékos kormánya is látszik...szinte sosincs szükség a + fokokra... Vagy csak nézd meg a hotlapjaid replay -et... Sokszor nem használod a plusz fokokban lévõ lehetõséget...
lac coo
Jah, mondjuk az igaz, itt nincs kormányszög állítás ...😊
Akkor ha jóül értem, így egyszerûen levágja a kocsiban a kerék elfordulást egy bizonyos szög után, mert elfogy alóla a kormány, mintha ütközõt hegesztené ka 900 fokosra ?

Mondjuk az tényleg vicc, hogy nem lehet kormányszöget állítani manapság, meg fékerõt ... 😞

Aztán ha lekoppan a végén egy meredekebb kanyarban, akkor meg pislogsz mint hal a szatyorban 😊
Nem véletlenül tolják manapság 900 fokos kormányokkal.
barcalaci84
valóban nincs 😊
lökd be 270-re profilerben a kormányt és meglátod milyen lineáris lesz😊
lineáris lesz végülis csak vezethetetlen mert rohadt apró mozdulatokra lesz szükséged az utcai autókkal...még egyenesen se egyszerû menni...
ezért játszanak az effektekkel speed sensitivit lineariti stb...
viszont így egy torz kormányzást kapnak, aminek nem sok köze van a valós kormánymozdulatokhoz...
barcalaci84
nem lesz olyan rohadt érzékeny...😊
hanem olyan lesz mint egy valódi kocsiban...
alapesetben mint nálad 3x annyit fordul a kerék ugyanakkora kormánymozdulatra...ezért próbáltok sebességérzékeny kormányzást használni h mégis lehessen vele menni...
erre írtam h ezt ki lehet küszöbölni... kb úgy tudod használni a kis Momo-t mint egy dfgt-t...és ha ugyanazokat a mozdulatokat csinálod mint egy DFGT-s akkor pontosan ugyanolyan kört mész...
lac coo
Ok, biztos, csak gondoltam megkerdezem, mert lovesem sincs mi ez 😊)