| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Zoci!
Az alap probléma az amit írtál "Kormányszög, max kerékösszetartás" ebben van gumifizika nem úgy mint rfactorban a maxal kb szarabbul fordul mint az alap setuppal, türelem kell hozzá, ez van ez egy szimulátor, a célközönség az aki komolyan versenyezni szeretne szerintem, mert versenyképes nem lehet itt senki 2-3 kör gyakorlással, de úgy is végig lehet menni, de ésszel kell. A valóságban is ha lenne egy lehetőséged beülni egy ilyen verdába az k*rva biztos hogy nem padlógáz és leugrassz a kuplungról start lenne és a kanyarban sem a 100-as táblánál kezdenél el fékezni. Amúgy a bookingolásosdi, ha olyan szerverre mész ami pick up-os akkor még verseny közben is be tudsz lépni, és körözni, ha lelép egy ember, szóval a hiba sztem nálad lehetett. Az online versenyzői magatartással meg pont az a probléma beesnek úgy emberek szerverkre hogy nemhogy a pályán nem mentek még 1 kört sem, de még az autóval sem, MIÉRT csodálkoztok??? Gyakorlás nélkül miért gondoljátok hogy akárcsak 5mp-n belül is tudtok lenni az élmezőnyhöz??? Ha így lenne akkor itt mindenki indulhatna holnap a WTCC-ben mert kurvajó.....
NEM AZT MONDOM HOGY ITT BÁTRKI LÚZER, NOOB, AMATŐR IDIÓTA, szimplán csak annyi hogy ahhoz hogy értelmes versenyt lehessen menni minimális gyakorlás minden fél részéről szükséges, mert ha 1 ember is van a szerón aki azt sem tudja hogy az első kanyar jobbos, vagy balos adott pályán, az már a komplett mezőnyt le tudja bontani! Pálya autó gyakorlásra tökéletes az offline Practice, Hotlap akármi. Én sem tegnap kezdtem a versenyzést mégis tegnap Mastersen sikerült két embert is kib*sznom a pályáról, figyelmetlenség miatt, az én hibáim voltak ennyi.
A játékról az a véleményem hogy jelenleg ezt tartom a leg- élvezetesebb, relálisabb, játszhatóbb szimulátornak amivel valaha mentem. Ennyire egy szimben sem éreztem még az autót, a gumikat, a határokat.
ISMÉTLEM SENKIT SEM AKARTAM MEGBÁNTANI!
Gyakorolni kell, sajna nekem sincs sok időm , de csak gyakorlással lesz az igazi az élmény!