Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont annyi realitása van, mint a világbékének! 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

barcalaci84
azért a CARS se arról ismert h milyen jól fut...szerintem a gépigénye is nagyobb...és ez természetes

az AC és a CARS is készülõben van , az optimalizációban még lehet hinni...😊
De, a procikban rengeteg tartalék van, a töredékét nem hozzák annak amit tudnak, és ennek elsõ sorban a DX API az oka, másodsorban pedig az idõ és a pénz.

www.smart-bus.hu

lac coo
Az elsõ ember átírná, mert szerinte nem jó ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Ja, és ami a legfontosabb, és lemaradt: a közös játék egyben azt is jelentené, hogy nem lenne 18-féle GT mod, meg 130-féle F1, hanem a világ összes bajnokságában ugyanazok lennének.

Adam Jonas
Bennem múltkor már megfogalmazódott egy dolog: mi lenne, ha...

...ha lenne a szimulátoros társadalomban annyi, hogy összegyûjti azokat az embereket, akik értenek programozáshoz, modellezéshez, skinhez, fizikához stb., s írni egy saját játékot - ami egyrészt, ingyenes, másrészt, ligaspecifikus, tehát megfelel a lehetõ legtöbb elvárásnak. (Igen tudom, lehetetlen, blablabla, de azért egy ilyennel szépen oda lehet piszkálni az összes többi fejlesztõcsapatnak)

lac coo
Biztos hogy megoldható lenne ez a látvány kisebb gépigénnyel .
De Kunos egyedül drótozza, amatõr is, neki elnézzük 😊

Bár nem szeretem CARS-t, de sokat számol és tükrözõdik is szépen (itt ugye eleve életveszély maxra tolni a tükrözõdést..), mégis megy akár 46 AI-val is .

barcalaci84
ne szerkesztgesd már amit írsz😊

az IR valóban számol és régi gépen is jó...de itt sokkal többrõl beszélt a srác h menni tartalék van a procikban....
szerintem nincs , fõleg h a csillogást is meg kell támogatni proci oldalról is...és az is elvárás volt a sráctól, meg lewgdurvább törésmodell stb...
Alexease
Pedig mindegyik csapat sajat engine-t fejleszt: iR, ISI, Kunos, LFS. A CARS az egyetlen kakukktojas, ok az ISI-bol indultak, de mara mar annyira ujrairtak az egeszet, hogy most mar az is lazan sajat engine.
hát van egy két olyan server ahol pl az említett porsche vagy corvette szükséges és ezeket nem találtam :/ ezért kérem a segítségeteket 😉
Alexease
Oda nagyreszt mindent feltesznek. Esetleg meg a hivatalos forumot is erdemes nezegetni, de altalaban onnan is atkarul minden. En is elkezdtem gyujtogetni, de en elotte letesztelem, es az utobbi idoben olyan durvan elszaporodtak, az idom meg elfogyott, hogy most pihentetem a dolgot😉
barcalaci84
mert ez melyik szimnél van így?
azért ilyennel nem talkálkoztam sehol...
de akkor tehát az a valószínû h minden szimet fejlesztõ cég balfék és nem tudják a millió lehetõséget kihajtani a brutális procikból????
ennek most sok köze nincs ahhoz h az AC-t elbaltázták-e vagy sem...
miért nincs egy játék se ami annyira kítûnik...???
lac coo
Palyak vannak dovivel, autofestesek, autokrol en nem nagyon tudok, az alafabeta konvertek nem izgatnak.Talan keves ami auto van gyarilag ? 😊

köszönöm a linket itt minden megtalálható?porsche,corvette,pályák stb?
"nem hiszem h mindenki béna lenne a szimes játékiparban ..."

Nem mindegyik csapat fejlesztett saját engine-t. 😄

https://fxmason.blogspot.com/

lac coo

lac coo
Azt írtad gyengék a procik, szerintem jelen esetben kicsit suta a programozás . Nekem mindegy, nincs vele bajom, mert fut , csak helyesbítek 😊)

Ha egy demoban 1 autóval szaggat az vagy nagyon brutál szép és számol mindent, vagy gagyi a programozás, vagy gyenge a mai processzor... Melyik a legesélyesebb 😊

IR nem béna, a jó istent is számol ,és fut 30 userrel, 10 éves gépeken. tudom, az nem csillog ,az igaz .

hali valaki tudna dobni egy linket ahonnan le tudnám szedni az új autókat,pályákat? elõre is köszönöm
barcalaci84
mint írtam , bõven javulni fog ez szerintem...
csak minden újabb szim kisipari?
mindegyiknél gond a teljesítmény...
nem hiszem h mindenki béna lenne a szimes játékiparban ...
A probléma abból adódik, hogy nem egy konkrét vasnak kell "megfelelni". Tehát itt van ezer féle konfig, és lehetõleg mindegyiken futnia kéne ilyen vagy olyan módon.

lac coo
És ez biztos, hogy a procik gyengék, nem pedig kisipari a program ? 😊

barcalaci84
persze remélem javul , sõt biztos...
de ha meg lehetne írni olyan jól ahogy mondod, akkor miért nem tudja senki...pedig jó pár cím készülget, mégis mindenhol gond a teljesítmény...
barcalaci84
én multi óta nem próbáltam igazán...
viszont Online is ugyanaz a helyzet a sok ellenfél gondot okozhat felsõkategóriás prociknak is...
gondom nincs vele igazán, csak arra mondom h olyan egetrengetõen sok tartalék nincs proci terén...😊
Akkor nem jól van megírva. Amúgy épp arról beszéltem jópár hsz-el lejjebb, hogy bizony bõven van tartalék ezekben a gépekben. Nem csak játékban, hanem a programokban is szembeötlõ az a különbség amit egy komoly gpu és egy cpu között van...

lac coo
Te amúgy mennyit mentél rf-el, IR-el ? 😊

Mert picit zavar minket néhányunkat, hogy Codemasters F1 után, beleültél AC-ba , és kapásból gagyizol mindent , olyan embereket hazudtolsz meg akik 15 éve tolják 😄

lac coo
Azért fekszik meg mert gagyi az AI, kanyar elõtt agyon gondolkodják magukat, vagy ha balesetet látnak csinálnak 😊

Multi elõtt , mikor még nem nullázta le az AI-t ment teljesen jól, van is videóm, full rajtrácsról különbözõ autóval, Aztán jött a multi vs AI mizéria, és visszafejlõdött alfa szintre 😊

Szabi
délután adták ki a 0.2-t 😊

"Nulla tenaci invia est via"

barcalaci84
szerintem egyre népszerûbbek a szimek...mindenki kormányt akar venni manapság ...😊az h ti megöregedtetek az egy dolog...de az új generáció is vágyik a minél jobb szimulációra...az RF2 pedig ebben hasal el szerintem...
hiába a sok parasztvakító számolás, ha egyszerûen "szigorúan érzésre" nem rendes valódi autó jut róla eszembe...és a versenytársak meg itt vannak a nyakán...
barcalaci84
mondjuk úgy h átlagos i7 és 8 magos AMD-k is megfekszenek sok AI-nál...
ami valószínûleg javul majd , de azért közel sincs akkora tartalék a felsõ kategóriás PC-kben sem ...
Adam Jonas
Jah, így már érthetõ, hogy nincs problémád 😄

32 giga ram, a legújabb 4. generációs haswell i7 proci stbstb, csak a videókártyámon több ram van, mint amennyi az AC ajánlott konfigjához írnak. 😄

Adam Jonas
Egyébként alig 1 hete, valami hasonló következtetésre jutottunk az rF2 topikban. 😄

Majd én megmondom a tutifrankót! <#zavart1>
Kevés az ember a szervereken? Az van, hogy az egykori szimulátoros közösség kezd kiöregedni és mindenkinek egyre kevesebb a szabadideje, mint pl. az Lfs fénykorában volt. A mai 15-20 évesek pedig vagy tolnak valami csili-vili sz*rt (NFS vagy konzolos csoda) vagy teljesen más játékokkal játszanak.
Szerintem.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Adam Jonas
PÜ-be küldd már el légyszi a konfigodat, kíváncsi vagyok rá. (Most nézem a blogodat, hogy komolyan tolod a 3D-s progikat)

Milyen számolni valóval nem bír el az AC? Igaz, hogy nekem gyakorlatilag ipari gépem van, de nálam fullon megy mindennel recennés nélkül...

barcalaci84
AC 8 szálat kezel még se bír el a sok számolnivalóval...😊
nem olyan egyszerû ez mint hiszed...
Persze, ha valaki olyan programot csinálna, aminek a grafikája a pCARS-é, az irányítása az AC-é, a fizikája az iR-é, a dinamikussága az rF2-é, a multija az LFS-é, a törésmodellje pedig a BeamNG-jé, akkor az tökéletes lenne. (A R3E-ból nem kellene semmi.) De ilyen úgysem lesz egyhamar, különösen, hogy még nagyon a jelenlegi szimulátorgeneráció elején járunk.

Adam Jonas
Ez szerintem megint a 32 bites programozásra vezethetõ vissza (talán, de erre nem mernék megesküdni, szóval javítsatok, ha tévedek).

Az sem ártana, ha legalább a jelenlegi processzorok teljesítményét kihasználnák. Szóval az egészen elképesztõ, hogy pl RF2 maximum két szálat tud kezelni. 😄 Itt azért már minimum 4-6 meg nyolc magos procik vannak...

barcalaci84
nem ez a mérce, hanem az h az rf2 az rf sikerei miatti még hatalmas hendikeppel sem tudott mit kezdeni...ennek ellenére haldoklik, mert nem meggyõzõ önmagában sem és a versenytársakkal szemben sem...
és akik beruháztak rá azok is lépnek le...
Adam Jonas
Igen, ez szép meg jó, csak valószínûleg maga az autó kezelése lehet gyengébb jóval, meg az ahhoz tartozó paraméterezés is bugyutább lehet.

Alapvetõen már az sokat lendítene minden játék teljesítményén, ha kihasználnák a 64 bites programozás adta lehetõségeket.

Adam Jonas
Nincs, de ennek annyi a magyarázata, hogy valószínûleg nehéz kihozni mindent a mai cuccokból, annyira bonyolultak már, s ezért van ez az évenként GPU frissítés is.

lac coo
Akkor nfs a legjobb, azt milliok toljak hetente 😊)
Ha ez lenne a merce...... 😊

SimaSuna
korábban RigsOfRods
most inkább a BeanNG jut eszembe...
Szóval minimum egy ehhez hasonló törésmodellt beleszámítva kéne kompromisszum mentes szimulátor. 😄

A külsõ felvételeken kicsit suta a mozgása.

Egyébként ez RSR, más kiszélesítés van rajta mint a Szuperkupáson. 😉

"....aztán felébredsz, és rájössz, hogy 2014-et írunk."

Én is errõl beszélek, hogy 2014-van, a legjobb cpu-nál is minimum hatszor nagyobb számítási teljesítményre képes cuda magok ezrei malmoznak itt a vezetés közben. 😄

Abszolút nincs kihasználva a mai rendelkezésre álló technológia.

barcalaci84
váó micsoda élet😊 ha a racedepartment szervezésére jó kombóval csak ennyien gyûltek össze , akkor ott gond van...
heti rendszerességgel meg pláne nem tudnának és ez sokatmondó szerintem...
Láttam, nagyon szép.