| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
egy pár szó az Assetto Corsa játékról az én szemszögemből.
Én vagyok a béna, én vagyok a nyomorék, de úgy gondoltam, hogy az Assetto Corsa azaz az AC majd változást hoz. Eddig változás túl sok nem volt. Szépen csillog, villog, meg minden, de nekem nem jött át a dolog. Ahogy Tyuki is írja, az AI semmire nem jó. rF, Race sorozatban sem volt jó semmire, csak a kalóz verzióban hülyéskedni az AI. rFactorban azért voltak "jó" modok, amikkel élvezet volt menni, mindenféle segítség nélkül. Kivéve az autómata kuplung. Így szoktam hozzá a szimulátor vezetéshez. V8Supercars sorozat, BMW E92, WEC és persze a RallyFactor.
Én nem tudom, hogy miért kell túlbonyolítani ezt az online dolgot.
Most gyakorlásképp szerettem volna felmenni 1-2 szerverre, hogy az AC-be kellő rutint szerezzek 1-1 tesztfutamra bookolás és joinolás miatt.
Tegnap este sikerült 1 pár kört tenni a Maszim szerveren, volt is csetepaté. Szóval szörcsöltem a szervereket, 10-15-20slotosak, majdnem tele. Join gombra ráugrottam, és már vettem is fel a kesztyűt, hogy majd jól megyek pár kört, erre csak a hibaüzi jött fel, hogy nincs szabad slot. Vakarom a fejem, rohadjon le a ménykű, de 12/16 slotnál miért írja ki, hogy tele? 12/24-nél is 7/7 user van a pályán. Mi a fasz van? Most béreljek helyet, mert majd este jövök kockulni, addig más ne legyen pályán nehogy elvigyék a helyem? Vagy most mi van?
Tehát nincs olyan hely a játékban, ahol pár szabadnapos júzer felmenne online karikázgatni, kilómétert és tapasztalatot gyűjteni?
Anno volt itt egy tesztkupa lehetőség, na majd jó leszek a végére, hát máshova csak nem, hiába is van 2006óta kormány a kezemben, majd meglátjuk. Mugellon volt E30-al verseny, hát az én határom 2:12 volt, az ufóké pedig 2:01 környéke.
Ennyire szar csak nem vagyok? Nincs sajnos 300 körre időm, meg ilyen setup meg olyan setup. Kormányszög, max kerékösszetartás, üzemanyag, aztán kalap kabát.
Most voltam BME E92 GT2vel Spaban, elvileg 12-en voltunk a szerveren, gyakorlatilag az 1 kanyarig jutottam az utolsó helyről,mert időmérő végére estem be, és úgy összetörtek, hogy 90°-al balra tekertem a kormányt akkor állt egyenesben az autó.
Ezt a kocsim állapotát jelző szart baloldalról le lehet műteni? Engem baromira zavar. Az alsó pozíciójelzőt?
Nyomogattam én jobboldalt mindent, de 1 se tünt el.
Igen, most mondhatjátok, hogy noob, meg lúzer, meg minek játék. Én az vagyok, aki leül és játszik, nem tizedeshuszár, meg hotlapjancsi :)
Ja és akit esetleg tegnap kilöktem, vagy nekimentem, attól sorry, sajnos nincs felvezető kör, ahol bemelegíthetném a fékeket.
ui: sorry kicsit hosszú lett :)