• Tyuki80
    Szerintem és sokaknak ez a véleménye:túl van misztifikálva az online.Sokan nem bíztok magatokban,kishitűek vagytok mert a mezőny végén versenyeztek.De ez sztem nem tragédia,mindenki úgy megy ahogy tud.Mindenki meg tudja találni az épen aktuális ellenfelet a mezőnyben,akárhol helyezkedik el.Elhiszem,hogy az Ai tud segíteni a gyakorlásban,csak magamból kiindulva,mikor régen Forza-tam hamar rá kellett jönnöm,hogy hiába kerülgetem az aikat nagyon ügyesen a singliben,a multi részében olyan tök béna vagyok hogy csak na,mert nem voltam felkészülve az emberi tényezőkre.
    Sok embernél azt a problémát látom,hogy nem tudnak egyedül sem összerakni egy tiszta kört,(a tempótól függetlenül)nem hogy 6-8 -at egymás után.Pedig ez elengedhetetlen része, a kezelést olyan szintre fejleszteni,hogy pl 8 kört úgy megtenni-hogy a leglassabb és a leggyorsabb között ne legyen több 1, -1,5 másodpercnél.Ezt én nem tartom ufóságnak.Az ufóság ott kezdődik amikor hihetetlen időket megy valaki konstans.
    Én inkább hotlapozok és úgy keresem,hol lehet még találni tizedeket a pályán,hol mennyivel férek el,mi már sok,mint hogy az ai val bokázzak,meg idegesítsem magam.