• Alexease
    Igen, a hangulat sokszor feletteti a minoseg hianyat:))) En is sokszor tobbet mentem fapados palyakon, mint az extra gyari minosegen:D

Foleg az a bosszanto, hogy meg mindig nagy a kaosz. Nem alakultak ki csapatok, beazonosithato modder nevek a palyaknal. Az autoknal mar van 2-3, amibol egy mar hivatalos "mod " lett:) Persze, palyabol sose lesz hivatalos mod, max a keszitot tudjak "megvasarolni". Egytelore ossze-vissza takolas van.

Persze az rF2-nel is ez volt egy joideig, de ott az osszetettsege es mukodese miatt sokkal bonyolultabb a helyzet. Uj, minosegi, nullarol keszitett palyak mar nem nagyon lesznek. Se ide, se oda. Max 1-2, nagyon ritkan. Elfogytak a profi es raeros modderek, es a progik fejlodese miatt tul magas az elvaras. Az rF2-nel is sokszor az az idegesito, hogy neha raaldozzak az idot egy normalisabb konvertre, de aztan annyira igenytelenek, hogy nincs normalis betolto kepernyo, ikonok, elnezevezesek, a teljes konverthez kepest mar minimal funkciok nem mukodnek, sot sorszor meg a palya nevet sem tudjak normalisan leirni, sem a file nevet:/

Kiprobaltam az Abarth-ot, de velemeny nincs rola;) Egy kort ha mentem vele, megneztem mukodik-e:D
    Az elso kerekesekkel amugy sem vagyok altalaban kibekulve, sokszor tulzottnak erzem a diffit. Persze, ezek nem utcai autok, altalaban 3-4x erosebbek, es fele olyan nehezek, igy valszeg hatvanyozottan erzodik a pedalkezeles az elso tengelyen:D

Persze nem sokat vezettem igazi autot, vagyis szinte nulla a tapasztalatom;) De egyszer kiprobaltam, eppen emiatt, milyen ha indulasnal lepadlozok nagyivu kanyarban "komoly" 100LE-ot (:DDDD), de nem tortent semmi:D Porogtek a kerekek, visitottak a gumik, aztan annyi:D Kanyarodott, ment, nem tepte kia kezembol a komanyt:P Persze ez egy 1000 kilos utcai fapados cucc volt, vagyis nem is vartam mast:)