Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Errol jut eszembe. Valamelyik autonak olyan pici feklampaja van, hogy nem is latszik, ha vilagit. pl a kis fiatnak. Lehet en vagyok vak, de ki nem szurom, ha beletaposnak. Nem artana egy kis extra effekt ra, mint az nfs-ben, vilagtson, csillogjon stb, mint allat, hogy en is lassam 😊

szerintem

Ben92
En ma nem tudtam menni, de en is inkabb a biztonsagos fair versenyt preferalom.
Ha pl elottem van vki es epp kanyarhoz kozelitunk inkabb elobb fekezek egy picivel mint hogy neki csusszannyak meg sasolom a feklampajat. Vagy ha mellettem van vki a belso vagy kulso iven, inkabb a leheto legszelesebben vagy legszukebben fordulok, elozzon meg ugy is csak egy fun futam, majd erobol lenyomom ha tudom 😊

Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.

barcalaci84
Amúgy egyetértek 😊
Nekem tetszett így is, h a f.sz rossz végén voltam ma😊
A lényeg h szépen osszegyultunk...
És már hétvégén is jó kis versenyek voltak...
alma2
Mondjuk szerintem akar mai brigad vagy a tegnapi, hiaba voltak olyan lassu emberek, hogy lekorozted oket szinte az 5 koros versenyen, gondolom single -ben sem neztek meg a palyat, de teljesen korrektek probaltak lenni, lehuzodtak meg minden, meg qualify-on is.
Ami volt itt 2 honapja, a nagy magyar osszeroffenesek, a "szimulatorosok java" na az volt a gusztustalan amit ott sokan muveltek. Mondjuk azokbol most egyik sem volt fent, azt biztosan tudom 😊

szerintem

barcalaci84
ha bûn ha nem , ha gázelvétel nélkül nem férek el akkor el kell venni a gázt...én a helyedbe be se bújtam volna , csak simán elég lett volna ha mögülem rendesen kigyorsítasz...
na mindegy , tényleg ez volt a legártalmatlanabb...

viszont pl az is idegesítõ h én mindig elveszem a gázt vagy sokszor bele is fékezek h nehogy nekimenjek az elõttem lévõbe... de a mögöttem jövõ ugyanúgy akar menni mintha hotlapon lenne és nem törõdik azzal h forgalomban van...és olyaanokat csattantak belém h számomra érthetetlen... jó oldalra nem lát a tükör miatt 😊...dehogy elõre se az már vicc😊
Nagyon nehéz ilyen rossz tükrökkel menni... az a beszélõ valami,engem meg halálba idegesít.
Sokat kaptam ma én is...néha érthetetlen kiütéseket.Pl:rajtnál direkt szélesen fordulok,hogy aki jobban rajtol nálam el tudjon menni gond nélkül,mert kicsit beragadtam.Csak megcsúszik a belsõ íven és kiüt oldalról a fûre.Sokan elfelejtik,hogy ha szûken akarsz valaki melett maradni,akkor lassabban kel beérkezni a kanyarba,mert nem lesz helyed sodródni az ívre,mert ott a z elõzendõ akar fordulni.Ez pl 10 bõl 7 eset.
alma2
Lehet le kell irni, aki nem belso nezetbol megy, en sem tudtam anno, hogy F11 a tukor, bar sokra nem jo...
Es mindig ujra be kell kapcsolni.

Gazt a leghosszabb celegyenes szeru dolgoban bun elvenni, a vegen 15-20 km/h gyorsabban mennek akkor nalad, sosem ered utol oket 😊
Na mind1, tuleltuk es az auto is jol van :p

Ez a palya nagyon el van talalva szerintem. Pont azon filoztam, ha nem lennenek azok a bolyak, egy csomo helyen nem lehetne latni a kanyart, a domborzati viszonyok miatt, de igy tokeletes, szerencsere gondoltak ra.

Viszont ha mr kunos Kepes lenne mar legalabb annyit leporgramozni, ami minden 15 eves jatekban is alap volt, hogy az a nyamvadt bolya doljon fel, ha neki mennek, akkor szarba lennenenk utana 😊

szerintem

barcalaci84
nem arra gondoltam😊mondjuk elvehetted volna a gázt és nem érünk össze...😊

elég sokat kaptam az este alatt😊 még idõmérõkön is😊
meg láttam egy két esetet elõttem is h a mozgásból látszott h nem tudja az illettõ h mellette megy a másik...
alma2
Ha ram gondolsz az utolso versenyen, akkor egymasra csusztunk, mivel sokkal gyorsabb voltam, mert epp hibaztal, ennel szukebben nem tudtam venni, mert csuszott ki, viszont te hasznalod az idegesito spottert, biztos mondta, hogy ott vagyok melletted, megis egymasra csusztunk oldalrol. Szoval teljesen tisztaban voltam vele, hogy ott vagy, de ennel szukebben nem ment es semmi spotter anyamtyukja nem segitett volna, ha csak kicsit nem kezdesz el balra huzni, hogy biztosan elferjek. De igy utolag is sorry 😊

szerintem

barcalaci84
meg használhatnátok spottert is , ha idegesítõ ha nem...
tisztán látszik kinek nincs fogalma h már, vagy még vagy még mindig mellette vannak...
biztos megfordult ma 20 -25 ember a serveren összeségében, de szerintem nem volt olyan aki nem jött volna nekem 😊

de azért jó volt h ennyien összejöttünk...holnap is kéne valami...
valami ötletet tolhatnátok...legyen-e 1 max 2 autó egész este?
vagy jó így ha váltogatjuk?
alma2
Sajnos a gyari palyakat mutatja csak az rsr livetime a honalpon, de ezeken a custom mapokon is mukodik, lehet latni a legjobb idot legalabb, be tudja loni az ember, mit celozzon be. Fent a link "rsr hotlap livetiming"

Tenyleg Racz Gergo ha olvasod, nem tennetek be ezeket a kesz palyakat is a listaba? Tok jo lenne.

szerintem

alma2
na most be is jelentem, kikapcsolom ezt a fos visszapillantot, amig nem jatvitjak
Ketszer buktam el az elso helyem, mert Tyuki mester ugy tolja a seggembe, hogy ugy erzem mar az anuszomban van 5 centire...

Viszont javasolnam mindenkinek kapcsolja be a terkepet, hogy lassa, ha visszajon a furol, van e valaki a palyan mellette, mert igy is kiloktek ma.
Koszi.

szerintem

SimaSuna
hát az mp4 nekem szenvedés volt...

egy Nürburgring E30 DTM-el kiadósabb lett volna 😄
nekem meg azzal ment a legjobban... 😊

Gadfly13
Jaa jó volt! Nekem a kormányom (DFGT) is teljesen felizzott (jött vmi mûszaki szag is belõle), így az mp4 után inkább pihenõre tettem. 😄

simraceseries.com

alma2
Ez a korcsolyapalyazas ezzel am mp4 utcaival a grand aostan, igazi elmeny volt. mar-mar rbr-ben kepzeltem magam. Meg is izzasztotta a nepet 😊

szerintem

Sajnos még nincs kész.

I need help with physics because now the car is unplayable o_O
this is the model for those who want to create a decent physics and sound for the car
http://www.filedropper.com/lanciadeltaevoii

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Szabi
van pc-re ps emulátor, gt 1-2-3 tökéletesen megy 😄

"Nulla tenaci invia est via"

barcalaci84
lehet jönni
Toby0501
Uhh ezt a vasat utoljára valamelyik Gran Turismoban hajtottam.. Régi szép idõk.<#zavart1>

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
kár hogy éjszakás vagyok, most jó lenne egy kis gyógyír 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
én is úgy emlékeztem h nem pattogott ennyire..de most tényleg már zavaró és idegesítõ volt...lehet ez az 1.2-es verzió lett ilyen??? vagy csak ez a +sikános nyomvonal? nem tudom , majd valaki összehasonlíthatná...
lac coo
Én az élveztem, hogy picit pattog 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
én is ott voltam, de most h próbáltuk a normálisabb modok után egyszerûen gáznak tûnt...fáj a kezem😊és teljesen élvezhetetlen volt a nagyszerû vonalvezetése ellenére...
lac coo
Annyira azert nem pattog, mi multkor marha jot mentunk gtc vel. 😊

barcalaci84
többen jelezték h nagyon pattog a pálya, úgyhogy változik a haditerv 😊

este 20:10
Aosta 2.0 letöltés: http://www.racedepartment.com/resources/aosta-grand-sport-v2-0.2521/download?version=3711

server:barcalaci84

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
10 perc q ,5 kör verseny
autó:1. lotus240s3 ,2.bmwe30groupA 3. utcai mclaren mp4
barcalaci84
na közben teszteltük egy kicsit a pályát és rohadtul pattog úgyhogy Aosta lesz inkáb este... mindjárt kiírom az új haditervet
Dietrich
<#worship>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Legyen 5 perc idomero 10 kor verseny....

Gadfly13
lehet benézek <#hawaii>

simraceseries.com

barcalaci84
ja és a sikános nyomvonallal megyünk majd...
barcalaci84
a végén még lehet nem is lesz elég a 15 férõhely😊
barcalaci84
most a vb bekavar azért😊
pénteken viszont ahogy ráleltem erre a freejoin-os dologra (és mostmár van esély h szépen összegyûljünk magyarok)megint beszippantott...
barcalaci84
pályát a assettocorsa/content/tracks mappába...
freejoin.t pedig simán a játék fõkönyvtárába (assettocorsa mappa)
Dietrich
Mit hova kell másolni? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

alma2
AI nincsen a multiban. Aki megmozdul, az hus-ver ember 😊 Max csak elore foglalt slotok, amiket nem vezet senki, vagyis a pitben maradnak a kocsik.

Ezt a freejoin hulyeseget azert kapcsold ki a szuroknel, ha nem epp olyanra vagysz, azert vannak teli szerverek estenkent.

szerintem

SimaSuna
2-3 napja van meg, azóta próbálok "versenyezni"

Sikerült egy 15 fõs szerverre felmenni, voltunk kb 7-en a többi AI...
de csak ilyen 1-2 fõs szerverek vannak csak..
alma2
Mindent lehet, sot ugy kell rimankodni, hogy legyenek a szervereken. Bezzeg 1-2 honapja, akkor élte aranykorat a multi, sok-sok teli szerverrel.

Aztan a puhak elmentek gridezni, meg focit nezni 😊

szerintem

SimaSuna
3-an jönnénk este, ha lehet 😊
barcalaci84
SimaSuna
pálya link nem jó 😞

talán ez mûködik.
barcalaci84
10 perc q ,5 kör verseny
autó:1. lotus240s3 ,2.lotusgtc 3. bmwe92s1
barcalaci84
akkor este 20:10-tõl
Mid Ohio 1.2 letöltés:http://www.racedepartment.com/downlo...d?version=3677
server: barcalaci84
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
én voltam laszlo janos, alapvetoen gyorsabb voltál de ezzel az autóval tökéletes kört nem igen lehet menni.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

barcalaci84
na a délutáni versenyekbõl pár részlet:

barcalaci84
Holnapra Mid Ohio-ra gondoltam...de havan jobb ötlet akkor bátran írjátok meg...
Jó volt ez a délutáni kis csapatás!
Igen velem csatáztatok,ha lehetett azt csatázásnak nevezni,hogy mindenki csak keresgélte az íveket..<#wink>de nagyon jó kis pálya és szép is!
Holnap is mehetnénk 2 meccs között!!
Remélem napról-napra össze tudunk verõdni!
Jó lenne.
barcalaci84
igazából a pályát akartam tesztelni egyre gyorsabb autókkal...én is most tanultam a pályát...de ha kértek valamit elõre akkor berakom azokat vagy azokat is ...2mp-be telik kb😊
nem írtatok így beraktam ezt a 3 kombót...magától csinálja utána automatikusan
oneal1
köszi próbálom😊

!Forza Ferrari!