| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ezt a race v. driving dolgot eddig én sem bontottam szét. Viszont vhol a napokban olvastam h vki le driving szimulátorozta az AC-t (lehet pont itt sg-n), és igazából egyetértettem ezen gondolatmenettel, mert az AC fő erénye, hogy visszaadja a vezetési élményt és nem az, hogy miként v. hogyan bonyolítsunk le egy versenyt. Mélyebben nem foglalkoztat a téma... :)
Amiket a #20792 -ben felsoroltam, azok mind olyan dolgok, melyek egy 9 éves rFactorban már léteztek, sőt megkockáztatom, hogy egy 11 éves CH-ban is (az már régen volt, nem emlékszem :D ). Szóval nem olyan dolgok, melyeket újra ki kéne találni (akár megvalósítás szintjén), viszont a versenyzés alapját adnák, melyekre már akár komolyabb bajnokságok is szervezhetők. Én speciel ezt várnám már az AC-tól, mert már unom a "régi" platformokat... :)
Hosszútávon biztos Kunoséknak is megérné, ha ez irányba is elmozdulnának a fejlesztésekkel.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.01. 10:47:55