| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Háát nem tudom. Én ennyire nem vagyok elégedett. Jó dolgok ezek persze (örülök is neki h lesznek), de várjuk ki a végét. Májusban jött ki ugye a multiplayer update és azóta tulajdonképpen semmi jelentősebb. Persze az mp-re ráfért a toldozás-foltozás (gondolom elég sok időt vett el ez tőlük), ill. jött ez a nürb sprint-es mercis update, ami szerintem már rég kész volt, csak be kellett dobniuk vmit jelezvén, hogy még itt vannak és dolgoznak. Ennyi erővel Monzára is kidobhattak volta egy olyan verziót, mikor az első sikán előtt elkanyarodnak jobbra a hátsó hosszú egyenesre (kb. akkora meló lenne mint a nürb sprint). Nyilván nem kapkodnak és érthető az is, hogy szeretnek kevesebben dolgozni (nyilván több marad a zsebben) ill. minél tovább húzzák a mézesmadzagot, annál tovább tudják fenntartani a játék iránti figyelmet.
Sajnos sok igazság van abban, hogy az AC egy driving simulator.....de lehet nem is baj, legalább van egy ilyen is.