| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Urak!
Eddig is olyan kombók lettek beállítva, amit vki szeretett volna. Nem 1x lett kiírva, hogy mondjátok, hogy ki mivel szeretne menni, de sokan úgy néz ki, hogy némasági fogadalmat tettek azzal kapcsolatosan mikor erről volt szó. Persze amikor kritikáról van szó, akkor egyből megered egyesek nyelve....miért is csodálkozom ezen?
A lényeg!
Az elsődleges kérdés, hogy szükség van e a továbbiakban a FUN szerverre? barcalaci a továbbiakban már nem kíván foglalkozik ezzel, Ő elérte a célját azzal kapcsolatosan, hogy nyáron biztosította számotokra az AC szükségletet.
Ezért volt az, hogy az utóbbi időben én írtam/állítottam be a kombókat, mert attól független, hogy elindult 1-2 bajnoki, úgy gondoltam, hogy hátha szükség van még erre a rendszerre, ill. továbbra is legyen egy olyan opció, hogy ki lehessen próbálni onlineban is a frissen megjelenő releaseket. Ha esetlegesen vkinek nem teszik az adott kombó, az kérem inkább tartsa magában, mert lehet, hogy másik x embernek meg bejön (mint tudjuk nem vagyunk egyformák), továbbá a kritika helyett inkább javaslatok jöjjenek, talán könnyebb lesz a közös nevező megtalálása is. ;-)
Viszont visszakanyarodva ismét a fő kérdésre: "szükség van e a továbbiakban a FUN szerverre?"