Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jobb nekem a gépészkedõs kislótusz 😊))
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Még meggondolom ....
de ez jobb szerintem is mert alapvetõen szervezés ügyileg h mindenki odamenjen sokat tud segíteni...
Mindegy, én regisztrálva vagyok régóta, nincs baj, csak tök feleslegesnek tartom ezt a macerát 😊
én nevezek, de ha valaki a bookingra gerjed akkor segítek😊
szerencsére nem egymás helyett vannak , hanem egymás mellett...
de én is javaslom mindenkinek h egyszer szánja rá az idõt mindenki...
mert az összeverõdést is rendkívül megkönnyítené...
Nagyon sokat dolgoztunk ezen a rendszeren, ami mindettõl megszabadít, ráadásul aki hajlandó rászánni egyszer azt a 10 percet, míg beregisztrál és felteszi az Rank App-ot, annak utána csak egyelten kattintásába kerül a nevezés és vége a booking-os szívásnak, meg az ezzel járó bizonytalanságnak.
ez egy plusz dolog , de ha bookingolni akarsz tudsz...
a jelszó meg még sose változott😊...de szívesen megírom majd steamen elõtte😊
Esti FunRace: BMW M3 E92 S1 - Nürburgring GP!
Sajnos kizárólag biztonságtechnikai okok miatt (amiket itt most nem szeretnék részletezni) a fórum olvasását is ideiglenesen regisztrációhoz kellett kötnünk, akinek ez elvi problémát okoz, annak a jelszót itt az SG-én privátban elmondom.
Egy szóval nem elleneztük, csak nem olvastam pár napig SG-ét és mi is terveztünk mára egy Fun eseményt és ezért ideiglenesen töröltem a Laci kiírását, amíg a háttérben le nem egyeztettünk mi legyen, hogy ne szervezzünk egymásra. <#kacsint>#kacsint>
Emellett érkezett egy olyan kritika, hogy múlt héten nem voltak szervezett versenyek... szeretném jelezni, hogy minden este voltak Fun események, illetve hétvégén két komoly futam is volt rendezve.
Alapvetõen minden nap vannak futamok, de nem feltétlenül van ide ebbe a topikban minden egyes nap beleírva, hogy bizony ma is van. Ez a "minden egybe topik" itt alapvetõen szerintem követhetetlen, pláne ha 1-2 napig kimarad az ember a történésekbõl...
Egyébként ha rendszeresen olvasnád ezt a topikot, tudnád, hogy többször megfogalmaztam már a kritikáimat ezzel a programmal kapcsolatban, merthogy rengeteg van. Jó indulattal sem nevezhetõ még félkésznek sem, a versenyzéssel együtt járó legalapabb dolgok hiányoznak belõle, rengeteg minden barkács és gagyi benne...ezt itt mindenki tudja. De tudjuk, hogy ez egy olyan project (muhaha), ahol a fejlesztõk meghallgatják a usereket és minimum 5-6 évig akarják supportolni. A fizika a gagyi felfüggesztés bugokkal együtt így is ver minden konkurens terméket. És részemrõl ez nem elfogultság, az összes alternatíva közül én ezt szeretem.
A lényeg, hogy a kritikát meg kell fogalmaznod, ki kell fejtened és akkor lehet úgy jársz majd mint én: nem hurrog le senki. 😊
Ma esete újabb FunRace-eket rendezünk, emellett tovább teszteljük az új prekval/booking rendszerünket!
A futamok ütemezetten fél óránként indulnak, minden órában pontosan egészkor és félkor, és 21:00-kor KEZDJÜK A FÕ BULIT !!!!!!!!!!
A futamokra jelentkezni két úton lehet:
- Minden futam elõtt 2 perc booking áll rendelkezésre, tehát xx:00-tól xx:02-ig és xx:30-tól xx:32-ig! (eddig is használt módszer, kevesebb booking idõvel, de fix idõpontban)
- A futamokra lehet jelentkezni a Prekvalifikácós oldalon is, aki itt jelentkezik az bekerül az entry list-be és bármikor felléphet a szerverre booking és jelszó nélkül is! (na ez az új! )
A Prekvalifikációhoz fel kell tenni a Masters Rank app-ot, és a napi kocsi/pálya kombóval kell futni aznap legalább 1 mért kört
A köridõ megjelenik a prekval oldalon, ahol a soron következõ futamra lehet nevezni a NEVEZÉS gomb-bal, ilyenkor a neved kizöldül (a nevezés az egyes futamok elõtt 15 perccel indul)
A köridõd alapján bekerülsz a neked kirendelt szerver booking-olt versenyzõi közé, így bármikor felléphetsz a szerverre az adott futamon.
A futamok 25-28 perc alatt lezajlanak, utána egészkor és félkor a szerver automatikusan újraindul a következõ futammal.
A következõ futamra ismét kell nevezni a oldalon, vagy booking-olni, amelyik szimpatikusabb!
Figyelem, ez még csak teszt üzem, a rendszert késõbb finomítani fogjuk! (Amúgy nem bonyolult, csak próbáld ki és megérted )
Booking: 2 perc
Qual: 10 perc
Race: 6 kör
A szerveren elvárjuk mindenkitõl a fairplay maximális betartását, valamint a kulturált és korrekt hozzáállást, a versenytársak tiszteletét!
Szerver: GTR-Masters.hu #E0
A trackday is oké nekem az új verziós nordon, csak akkor legyünk vagy tizen. Vagy csináljuk meg ma a lotusost.
"Nulla tenaci invia est via"
Igy egyelore nem sok ertelme van, kiveve ha nehanyan elore megbeszelik es bemennek. De ez eppn ugy lenne fun, hogy folyamatosan jonnenek mennenek az emberek.
Vagy egy olyan trackday szerver, ami ide az SG-re van, password-del, es felvenni mindenkit az entry listaba. Legalabb 10, de inkabb 20-30 ember kelle, hogy atlagban legyen bent nehany. De valszeg osszesen nem vagyunk itt annyian😄
Vagy szolni a szerver uzemeltetoknek (GTRM/MASZIM/VSR), es toluk is felvenni mindenkit az entry-be aki el es mozog😊
De egyszerubb lenne az elet, ha inkabb Kunos megirna rendesen...
csak legyünk elegen😊és jöjjettek oda is😊
oda talán jobban beesnek más normális magyarok is...
de rendes versenyek is kellenek... a lényeg az lenne h egy helyen gyûjön a magyarok többsége...
"Nulla tenaci invia est via"
most válaszolt Szabi és felajánlotta h indít servert ha akarjuk....
akarjuk?mármint Lacco-t kérdezem...
és privátban ellenzik h megszervezzük magunknak 😊
pedig még FB-s segítségben is reménykedtem....😊
na mindegy a lacoo serveren legalább tudom h nem egyedül leszek😊
bár egyiket se próbáltam, de szívesen jönnék mert érdekel h milyen és szerintem mások is vevõk az újra...😊
viszont nem sín autó és egy kicsit tisztelni kell😊