Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Okés, köszi.
lac coo
Azért valaki lökjön már jelszót !!! Hátha ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

macleody
TeeBeee
Holnap nem érek rá, de ha lesz sikere akkor ismételd majd. 😊

lac coo
Na jó, ez nekem felejtõs ez a BMW, két kört nem tudok vele hiba nélkül menni 😊
Jobb nekem a gépészkedõs kislótusz 😊))

macleody
Ja, jók ezek a lotusok, tegnap Nordon próbálgattam a GTC-t, egész jól lehet vele menni, bár fékezésnél kicsit rakoncátlankodott.
lac coo
No, holnap csinalok Mid Ohio szervert valami Lotusszal, eleg jol adja.

Ezt mire alapozod, hogy nem fantasy? Csak mert én már több mint három éve ilyet vezetek és már beletettem néhány ezer kilométert, persze ahhoz nincs egy S1 hozzáillesztve. Na, de akkor is. 😄DD

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
azt nem mondanám, hogy fantasy, igazából se kellene egy vacak luxusbmw se, mert szarok 😊)

Tökéletesen egyetértek veled. Ezt az E92-es fizikát fogalmam sincs honnan szedte Kunos. Ez teljesen fantasy. <#nemtudom>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

barcalaci84
igen az😊
bardocz
Én az utóbbi napokban teljesen elvesztem, hogy itt mirõl van szó. Ez az app beállítás, amirõl most szó van, csak a gtr masters rank app? Mert az nekem be van állítva, igaz valami nagyon régi verziót használhatok.
barcalaci84
ez ilyen , de versenyezni nagyon jókat lehet vele😊
barcalaci84
szólj majd nyugodtan, és beállítgatjuk majd az app-ot ha nem megy egyedül(tényleg pár perc)...utána semmi gondod nem lesz rá
lac coo
Hát ez bûnrossz autó, egy nagy nehéz billegõ teknõ 😊))
Még meggondolom ....

Majd valamelyik nap zaklatok valakit(modjuk Lacit),hogy segítsen kiigazodni ebben a prequal rendszerben,mert lassan kezdem átlátni az elõnyét,de nem vagyok egy nagyhekker..gondolom booking idõben a bevált jelszóval jó leszek,ha nem majdca steamen mondjátok úgy is.Igyekszem menni,de lehetcsak21:30 ra érek oda.
TeeBeee
Én a tempósabb kanyarok miatt adtam a dõlésnek mint az állat. 😊

barcalaci84
mondjuk akkor se gáz a booking sem ha ott van aki kezeli a servert...
de ez jobb szerintem is mert alapvetõen szervezés ügyileg h mindenki odamenjen sokat tud segíteni...
Ennyit állítottam már rajta és mintha stabilabb lenne 😊
barcalaci84
például azért IS jó mert tök lelkes lettem mert látom h egy páran már próbálgatják a verdát estére😊 és szerintem leszünk rendesen😊
Ez csak addig igaz, amíg csak 1 db futamot csinálsz...

lac coo
Mondjuk elõbb megnézem mire megyek ezzel a teknõvel, sose szerettem én ezeket a musclecarokat 😊))

Me' elbasztam a linkelést! <#vigyor><#bee1>

lac coo
Fix idõben nincs szívás a bookingal 😊
Mindegy, én regisztrálva vagyok régóta, nincs baj, csak tök feleslegesnek tartom ezt a macerát 😊

barcalaci84
egyetértek😊 de ezt miért nekem írod😊
én nevezek, de ha valaki a bookingra gerjed akkor segítek😊
szerencsére nem egymás helyett vannak , hanem egymás mellett...
de én is javaslom mindenkinek h egyszer szánja rá az idõt mindenki...
mert az összeverõdést is rendkívül megkönnyítené...
A 10 perc booking a versenybõl veszi el az idõt tök fölöslegesen, nem lehet belépni qualon és nem lehet tudni pontosan mikor indul a következõ futam, az egész egy idióta kóválygás.

Nagyon sokat dolgoztunk ezen a rendszeren, ami mindettõl megszabadít, ráadásul aki hajlandó rászánni egyszer azt a 10 percet, míg beregisztrál és felteszi az Rank App-ot, annak utána csak egyelten kattintásába kerül a nevezés és vége a booking-os szívásnak, meg az ezzel járó bizonytalanságnak.

barcalaci84
jössz órakor és bebookingolsz😊
ez egy plusz dolog , de ha bookingolni akarsz tudsz...
a jelszó meg még sose változott😊...de szívesen megírom majd steamen elõtte😊
lac coo
Aztán nem lehetne ezt a cécót mellõzni, mi lenne ha megkapnánk a jelszót, tíz perc booking és mennénk játszani ? 😛

Itt a ma esti Fun futam pontos kiírása a szükséges linkekkel és jelszóval:
Esti FunRace: BMW M3 E92 S1 - Nürburgring GP!

Sajnos kizárólag biztonságtechnikai okok miatt (amiket itt most nem szeretnék részletezni) a fórum olvasását is ideiglenesen regisztrációhoz kellett kötnünk, akinek ez elvi problémát okoz, annak a jelszót itt az SG-én privátban elmondom.

Gilb3rto
Szero mikor lesz?

Macbook Air M1 2020

Elnézést, itt szeretnék pontosítani a félreértések elkerülése végett.

Egy szóval nem elleneztük, csak nem olvastam pár napig SG-ét és mi is terveztünk mára egy Fun eseményt és ezért ideiglenesen töröltem a Laci kiírását, amíg a háttérben le nem egyeztettünk mi legyen, hogy ne szervezzünk egymásra. <#kacsint>

Emellett érkezett egy olyan kritika, hogy múlt héten nem voltak szervezett versenyek... szeretném jelezni, hogy minden este voltak Fun események, illetve hétvégén két komoly futam is volt rendezve.

Alapvetõen minden nap vannak futamok, de nem feltétlenül van ide ebbe a topikban minden egyes nap beleírva, hogy bizony ma is van. Ez a "minden egybe topik" itt alapvetõen szerintem követhetetlen, pláne ha 1-2 napig kimarad az ember a történésekbõl...

TeeBeee
Azért legközelebb próbáld meg értelmezni a hsz-emet, és ne adj a számba olyan mondatokat,gondolatokat amiket nem én mondtam. Meg akinek nem inge ne vegye magára...tudod.
Egyébként ha rendszeresen olvasnád ezt a topikot, tudnád, hogy többször megfogalmaztam már a kritikáimat ezzel a programmal kapcsolatban, merthogy rengeteg van. Jó indulattal sem nevezhetõ még félkésznek sem, a versenyzéssel együtt járó legalapabb dolgok hiányoznak belõle, rengeteg minden barkács és gagyi benne...ezt itt mindenki tudja. De tudjuk, hogy ez egy olyan project (muhaha), ahol a fejlesztõk meghallgatják a usereket és minimum 5-6 évig akarják supportolni. A fizika a gagyi felfüggesztés bugokkal együtt így is ver minden konkurens terméket. És részemrõl ez nem elfogultság, az összes alternatíva közül én ezt szeretem.
A lényeg, hogy a kritikát meg kell fogalmaznod, ki kell fejtened és akkor lehet úgy jársz majd mint én: nem hurrog le senki. 😊

barcalaci84
Esti FunRace: BMW M3 E92 S1 - Nürburgring GP!

Ma esete újabb FunRace-eket rendezünk, emellett tovább teszteljük az új prekval/booking rendszerünket!
A futamok ütemezetten fél óránként indulnak, minden órában pontosan egészkor és félkor, és 21:00-kor KEZDJÜK A FÕ BULIT !!!!!!!!!!

A futamokra jelentkezni két úton lehet:
- Minden futam elõtt 2 perc booking áll rendelkezésre, tehát xx:00-tól xx:02-ig és xx:30-tól xx:32-ig! (eddig is használt módszer, kevesebb booking idõvel, de fix idõpontban)
- A futamokra lehet jelentkezni a Prekvalifikácós oldalon is, aki itt jelentkezik az bekerül az entry list-be és bármikor felléphet a szerverre booking és jelszó nélkül is! (na ez az új! )
A Prekvalifikációhoz fel kell tenni a Masters Rank app-ot, és a napi kocsi/pálya kombóval kell futni aznap legalább 1 mért kört
A köridõ megjelenik a prekval oldalon, ahol a soron következõ futamra lehet nevezni a NEVEZÉS gomb-bal, ilyenkor a neved kizöldül (a nevezés az egyes futamok elõtt 15 perccel indul)
A köridõd alapján bekerülsz a neked kirendelt szerver booking-olt versenyzõi közé, így bármikor felléphetsz a szerverre az adott futamon.
A futamok 25-28 perc alatt lezajlanak, utána egészkor és félkor a szerver automatikusan újraindul a következõ futammal.
A következõ futamra ismét kell nevezni a oldalon, vagy booking-olni, amelyik szimpatikusabb!
Figyelem, ez még csak teszt üzem, a rendszert késõbb finomítani fogjuk! (Amúgy nem bonyolult, csak próbáld ki és megérted )

Booking: 2 perc
Qual: 10 perc
Race: 6 kör

A szerveren elvárjuk mindenkitõl a fairplay maximális betartását, valamint a kulturált és korrekt hozzáállást, a versenytársak tiszteletét!

Szerver: GTR-Masters.hu #E0

barcalaci84
lesz ma este e92 s1 nurburgringen....remélem jöttök is😊
TeeBeee
Akkor most mi van? Melyiket ellenzi ki? 😄
A trackday is oké nekem az új verziós nordon, csak akkor legyünk vagy tizen. Vagy csináljuk meg ma a lotusost.

Szabi
naja, lehetõség lenne bõven.. remélhetõleg kezdenek is vele valamit 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Igen, en is olvastam valamit. Remenykedjunk, valoban foglalkozik vele (valszeg sokan piszkaljak), es meg is tudja csinalni normalisan.
barcalaci84
amúgy nem tudom , lehet én értettem félre, de mintha Kunos pont egy másabb lobby rendszeren (pluszban a meglévõ bookingos stb rendszer mellé) is dolgozik és pont az sem lett kész múlt péntekre...
Alexease
A trackday-nek akkor lenne ertelme, ha hosszu prac/qual van, es barmikor ki es be lehetne lepkedni, akar kozben autovaltassal.

Igy egyelore nem sok ertelme van, kiveve ha nehanyan elore megbeszelik es bemennek. De ez eppn ugy lenne fun, hogy folyamatosan jonnenek mennenek az emberek.

Vagy egy olyan trackday szerver, ami ide az SG-re van, password-del, es felvenni mindenkit az entry listaba. Legalabb 10, de inkabb 20-30 ember kelle, hogy atlagban legyen bent nehany. De valszeg osszesen nem vagyunk itt annyian😄

Vagy szolni a szerver uzemeltetoknek (GTRM/MASZIM/VSR), es toluk is felvenni mindenkit az entry-be aki el es mozog😊

De egyszerubb lenne az elet, ha inkabb Kunos megirna rendesen...
barcalaci84
hát nekem is😊
csak legyünk elegen😊és jöjjettek oda is😊
oda talán jobban beesnek más normális magyarok is...
lac coo
Nekem8. 😊

barcalaci84
én nem vagyok egy trackday fun, de a héten egyszer max kétszer mennék ilyenre is...pl a NORDON látok is benne fantáziát...
de rendes versenyek is kellenek... a lényeg az lenne h egy helyen gyûjön a magyarok többsége...
barcalaci84
ott lenne ez a nevezõs és pluszban bookingolós rendszer, ami amúgy egy jó dolog...
Szabi
engem továbbra is inkább trackday szeró érdekelne, egy hétig egy pálya és minden este funozgatás, aztán mindenki olyan autóval jön amivel akar 😄

"Nulla tenaci invia est via"

barcalaci84
szerkeszteni nem tudom😊
most válaszolt Szabi és felajánlotta h indít servert ha akarjuk....
akarjuk?mármint Lacco-t kérdezem...
barcalaci84
hát kiraktam a felhívást masters-re is, de már törölték is😊
és privátban ellenzik h megszervezzük magunknak 😊
pedig még FB-s segítségben is reménykedtem....😊
na mindegy a lacoo serveren legalább tudom h nem egyedül leszek😊
barcalaci84
+1
bár egyiket se próbáltam, de szívesen jönnék mert érdekel h milyen és szerintem mások is vevõk az újra...😊
TeeBeee
Road America/ legfrissebb Nord és Lotus Exige Scura/240R kombó jöhetne csütörtök, péntek fele. Azzal lehetne jókat csatázni. <#eljen>

barcalaci84
emlékeim szerint pont annyi setupolási lehetõség van mint a kis fiatnal😊
viszont nem sín autó és egy kicsit tisztelni kell😊
lac coo
Jo, majd valami setupot adjatok legalabb , mert en korbe korbe forogtam vele Nordon .... 😊