• b-type
    megfordulni csak akkor fog ha a hajtás kapcsolásnál a kerék az autó lendületéből adódóan gyorsabban forogna mint amilyen fordulaton van a motor, ...ha kiveszed sebességből akkor a hajtott keréknek tök mindegy, a fék a kormányzás vagy más dominál, de a hajtás nem.
    kis különbségnél hasznos motorfék, nagy különbségnél első kerekesnél azt jelenti hogy megfejeled a kormányt :D , hátsókerékhajtásnál, meg mintha hátratolnád a fékerőd. Kanyarodás közben halál...én is megforogtam.
    mondjuk 6ezres fordulatnál visszaváltasz alsóbb áttételbe, akkor laza menetnél felugrik a fordulat 8ezerre, keményebb visszaváltásnál még nagyobb a különbség, elforogna tetőig is.
    ...emlékszem mikor a MotoGp-ben áttértek kétütemű motorokról négyütemű motorokra, volt egy év hogy a két technika egymás ellen ment, 500cc kétütem, és 900cc négyütem. A négyütemű motorok tekeregtek féktávon, és mint elefánt a porcelánboltban a kanyarokban...el is lettek verve technikásabb pályán.
    Aztán elektronikából megoldották a motorfékhatást féktávon, egy darabig furcsa 'fingó' hangjuk volt a motoroknak féktávon, ...mostanra meg már nyoma sincs (személyes véleményem meg az, hogy az utolsó igazi királykategóriás motor az a 2ütem 500cc volt, imádtam :).)

itt van egy McCoy féle drift egy zöld Kawasaki-n, bitang volt egy nyomtávon