Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
Lehet e versenyezni jókat?
Igen,igen és igen!
Csak nézz meg egy pár videót amit esténként fun-rol linkeltem....
Sok a hiányosság, de még így is minden napra jut egy emlékezetes verseny minimum ... Ember is lenne csak nincsenek egy hete osszefogva....illetve nem az õ igényeik alapján szervezõdnek a dolgok...
lac coo
Na ...próbáld már összerakni a kirakót! 😛

Mondtad, hogy semmi olyat nem mondott ami nem AC-val kapcsolatos ...
Erre beidéztem ( volna , ha nem maradt volna le az idézõjel ..) egy mondatát, ami lehet nem tartozik AC-hoz...
😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sertrex
Pontosan mit raktál össze? Én már bemutatkoztam neked a múltkor. Õt is megtalálod a cars user list-en. De ha neked az kényelmesebb, hogy összemosol embereket...

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Adam Jonas
Szerintem nem, csak félrenyomott.

De vicces amúgy, hogy próbálja az ember viccesre venni a figurát, és bizonyos emberek még ezt is támadásnak veszik. 😊

lac coo
Neked, idézõjel lemaradt ... 😛 De nem nehéz összerakni ....

lac coo
Ott se lehet itt se lesz, Ennyi .....

sertrex
Biztos, hogy ezt nekem szántad?

Adam Jonas
Egyébként meg ha nem tetszik, akkor ne írj ide, ilyen egyszerû. Mi sem megyünk át tömegesen szapulni az általad jónak ítélt játékot. Ha most meg jössz azzal, hogy Laccoo is átment hozzátok flame háborút indítani, akkor erre annyit tudok válaszolni, hogy a vele való nézeteltérésedet meg rajta verd le, ne rajtunk, akik próbálják az AC közösséget építeni... (Tehát legközelebb, ha átmegy valaki szidni a pCARS-t meg társait, akkor az admin-t csesztessétek, ne pedig azt csináljátok, hogy átjöttök ide hasonló stílusban irkálni meg fikázni.)

lac coo
Sejtettem, hogy x idõ után már csak képekben tudsz kommunikálni.

Biztos ez ...? 😊)

Na, mentem kárszozni. Összeütünk egy jó kis multit. 😄
sertrex
Szerintem semmi olyat nem mondott ami ne a játékra vonatkozzon és ami ne lenne igaz.

lac coo
Jól van hagyjátok már, Cars topikban is ez megy provokálnak okoskodnak, itt ne legyen már .Majd valami modi kitakarítja azt nyugtunk lesz ....

Nem tudom. De kit érdekel az F1 2013? Amúgy van magyar ligaoldala, több bajnokságot szoktak indítani, folyamatosan összejárnak, stb.
Sejtettem, hogy x idõ után már csak képekben tudsz kommunikálni.
Ha mondjuk holnap estére szeretnél szervezni egy online futamot F1 2013-al mennyi magyart találnál rá?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Adam Jonas

Na jó, befejeztem. 😄 Úgy látom, hogy kollega úrnak nincs humorérzéke most (vagy valahol sikeresen elhagyta valamelyik másik topikban).

Pl. AC-ban sem. Ismétlem: "dinamika, napszak , idojaras-eso-szel, realroad, animaciok, mozgahtato objectek, dinamikus utkozes modell, piteles, kerekcsere, tankolas, tores-javitas, zaszlok, szabalyok".

...se karrier, se értelmesebb pályakínálat. Cserébe viszont még kinézetre sem egy nagy szám.

Vezetni lehet. A vakvilágba. De jó.
Az a flém, amit te lerendeztél hónapokon keresztül, nem volt gond, mi? 😊
"Jókat versenyezni" az NFS-el is lehet, vagy akár régen a koliban a re-volt-al is milyen frankót játszottunk esténéként. Komolyabb szimulációt viszont nem sok másik játékban találsz.
Elképesztõ a szellemi nagyságod. Ahogyan megfogalmazod az összetett mondataidat, amikbe nagyszerûen ágyazod bele magvas gondolataidat...
lac coo
Na mielõtt flém lenne, bár arra hajt a kárszosgyerek,szokásosan provokál mindenkit Alex, takarítsd ki a fenébe ....Pár pm amit kapni fogsz tõle megér annyit! 😊

Adam Jonas
Igen, a fejembõl. (Mert én ilyenre is képes vagyok!)

Ezt kimásoltad valahonnan?
Adam Jonas
/votekick Fernandooo

Ú, baszki, bagoly mondja verébnek... 😄 😄 😄
Emlékeztetnélek a Project CARS topicra, ember. Ha ott lehetett hónapokon keresztül megfogalmazni ugyanazokat a kritikákat, akkor talán itt sem csak az ajnározásnak van helye. Vagy jobban kedveled a kettõs mérce alkalmazását? Nem mintha érdekelne, hogy mit kedvelsz és mit nem...
lac coo
Lassan vissza lehet fáradni a csilli-villi topikba! Köszi !

Az élmény faktor éppen hogy a tartalom milyenségébõl adódik szerintem.

Szerinted. Szerintünk meg leginkább hogy milyen vezetni egy autót ....

Az F1 2013 messze nem csúcs játék, kb fél éve nyomtam az ikonjára utoljára. Az élmény faktor éppen hogy a tartalom milyenségébõl adódik szerintem. Nagyon jó a vezetési modell, igen. De lehet ezzel a játékkal jókat versenyezni? És ha már szimulátor, akkor valóságközeli részletekkel együtt? Mert mostanság mintha éppen az lenne a bajotok, hogy nincs elég játékos a multihoz. Ez hogy jön össze azzal, amit most írtál, miszerint "vagyunk így egy páran." Nekem úgy tûnik, tényleg csak eg ypáran vagytok ezzel így.
ku*va egyszerû a képlet:

Nem tetszik? Nem. Nem teljesen értem mit szeretnél megmagyarázni. Én például nem megyek át egyik codemasters, playstation, xbox autós játék topikjábasem megmagyarázni, hogy miért egy retekfos (szerintem) az a játék amirõl az adott topicban beszélgetnek.

Sok a szabadidõd vagy mi van veled ember?

lac coo
Az F1 egy nagyon jó játék, ne izélj már ! 😊
kéne is vele játszanom már ...😊

lac coo
ok

lac coo
Viszont jó vezetni az autókat, ha már autós játék ....
nekem sem hiányoznak azok akikrõl beszélsz, soha nem is volt szó róla, hogy az õ igényeik számba jöhetnének. Picit itt-ott lazábbra vette Kunos, de ez még nem nekik való így sem, és nem is lesz. Hál istennek .

barcalaci84
Akkor ezek.szerint az.F12013 egy csúcs játék😊 de mégse bírom rávenni magam h elinditsam😊
Sok a.hiányosság,de így is nagyobb élményt ad mint bármelyik más kész cím.... És vagyunk így egy páran...
Pont ez a vicces h meg így se.bírom elinditani a többi címet...
ment priviben

barcalaci84
A tartalom lehet h kevésnek tûnik, viszont hiába jobb lenne ha több lenne, de a fele kombinációt meg ki sem tudtam próbálni.... Egy hónapja szinte minden nap egy teljesen új kombon mentem és még bõven lenne új tartalom...
Tehát az egy remek autós játék, amiben négy eltetével nincs - idézem - "dinamika, napszak , idojaras-eso-szel, realroad, animaciok, mozgahtato objectek, dinamikus utkozes modell, piteles, kerekcsere, tankolas, tores-javitas, zaszlok, szabalyok".

...se karrier, se értelmesebb pályakínálat. Cserébe viszont még kinézetre sem egy nagy szám.

Oké, értem. 😊
barcalaci84
Ezeket a játékosokat egyáltalán nem hiányolom... Meg most is túl sok van belõlük 😊
"Azért, mert a Gridben és ebben is autók szerepelnek, attól még nem érdemes összehasonlítani õket."

Márpedig a döntõ többség orientációját és igényeit nem tudod befolyásolni. Ha kapnak valamit, akkor elvannak vele, ha csak egy vázat, akkor azt némi vizsgálódás után félredobják. 14561-ben le van írva gyönyörûen, mi hiányzik ebbõl a játékból. Bocs, de egy autós játékban nincsenek meg ezek 4 év fejlesztés után? 😄 Ne már... És lassan már ott tartunk, hogy direkt jó, hogy ezek nincsenek benne. 😄 😄 😄

Az embereknek kellenek ezek, pont azért, amiért évezredekkel ezelõtt túlléptünk a barlangrajzokon és plazmatévén nézzük a filmeket meg akármit. Na most az AC jelen állapotában egyáltalán nem korszerû, és még egy F1-szériával, vagy egy Project CARS-szal sem tudja felvenni a versenyt tartalomban, érdekességben, vonzerõben.

Megértem én, hogy akik ide írnak, azok elkötelezett hc játékosok, és az õ szemükben ez így ahogy van, az összes hiányosságával, szürkeségével, félkész mivoltával együtt maga az isten, de lehet, hogy épp ugyanezekért a dolgokért kell hiányolnotok jóval több játékost a multik során. Mert nmár középtávon sem képes komolyabb bázist felhajtani az AC magának.
sertrex
Ebben sok igazság van, de az hogy valaki nagyobb tartalmat, köritést akar, az még nem jelenti azt hogy Grid féle játékokra vágyik.
De ha megy a dolog "pegi 12"-ben, akkor miért ne lehetne megkapni annak a "pegi 18+"-os változatát. ha érted mire célzok. <#wink>

lac coo
Az id számod .dokumentumok/ AC/ cfg/ race.ini .....

meg a szélárnyékot...(ha még nincs)

barcalaci84
Pedig még fogják várni 😊
Pont pár napja írta Stefano...
Egy gridnek az a lényege, hogy minél változatosabb és pörgõbb legyen. Ott emiatt tényleg kell a sok pálya és a sok autó.

Viszont egy szimulátor esetében az is a játék része, hogy egyre jobban ismerd meg a pályát, találj újabb tizedeket. Itt az ötvenedik kör is tud újdonságot mutatni, ezért nem érzem úgy, hogy kevés lenne ez a szám. Sõt, a kis szám miatt így nagyobb rá az esély, hogy multiban nem csak azt fogod látni, hogy mindenki lehagy, mert te az adott pályát pont nem ismered.

Ha évente jönne hozzá két új pálya, akkor én már örülnék.

Azért, mert a Gridben és ebben is autók szerepelnek, attól még nem érdemes összehasonlítani õket.

Most, hogy nagyjából jól megy a multi, jó lenne, ha már az autó sérülést is bekapcsolná.
Kötve hiszem, hogy meg kéne várni vele az 1.0 -át...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Laccoo: Berakhatnál engem is az entry listedbe. Mi kell hozzá? A játékban Laszlo Janos vagyok.

sertrex
Nem negatívnak szántam. Korábban már belinkeltem én is. 😊))

Alexease
Ez most extra OFF lesz😊)))
Van esetleg valakinek epuletgepeszeti muszaki rajzhoz library-ja (jelkeszlete, szepen jol magyarul😊? EPS/AI/PDF/DWG, barmilyen vektoros formatumban. Nincs itthon CAD-em, ugy sem menne, nincs kedvem installani😛
Koszi!
b-type
Pontosan, Nekem egy Snoopy féle Nordschleife már bõven jó minõség, ha megcsinálná Spa-t és még párat azzal bõven elvagyok a DLC megjelenéséig.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ha mar megirta, csak be kell linkelni meg nehanyszor😊))) A hvatalos oldalon macerasabb lenne attekinteni a palyaszamokat😄
b-type
Egyik rF sem tudott többet megjelenésekor mint 4-5 autó és pálya. 😊
pályából már van, sztem hamarosan jön egy SPA is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type