• Alexease
    Valamiert elkezdett szaggatni a fektavokon, amitol farolos fekezesek lettek:) Amig "egyedul" voltam, nem volt gond, de amikor kozel ertel, nem akartram kockaztatni, inkabb kileptem allitgatni.

De a kovetkezo futamra elfogytak az emberek:) A telthazbol alig maradtunk talan 8-an. Raadasul volt 1-2 "gyanus" gamepad vagy arkad-style ember is. Az elso futamon is beragadtam, mert nem tudtak elottem menni (csuszkal, szital, farol, kicsuszik), de elozni nem lehetett. Ahol meg igen, oda ket ember kellene, de nem volt nagy bizadalmam:D

A masodikon valakivel egy rovid ideig jot lehetett meni, sokaig egymas mellett, a nagy fektavokon es szuk kanyarokban is el lehetett fordulni, de aztan a csiki-csuki tenmpos reszen megerkezett hatulrol 2 torpedo:D Mert fekezes nelkul tempos reszen konnyu elszaguldani, de utana meg is kellene allni valahogy, de az mar nem megy:D

Aztan en is kileptem, egyedul maradtam kozepen, hatul gyurtek egymast, nem volt kedvem lemaradni, elol meg addigra nagyon elhuztak. Raadasul beszeldultem egy pillanatra, valszeg csolatasom lett vagy hasonlo, inkabb kileptem:D

Pedig jo palya, a mai kor "remeke":) Az auto is jo lenne, mert egyszeru mint a bot (padlofek, padlogaz). Csak bele kell szamolni hogy nehez, nincs aero, el kell talalni a fektavot es a kanyariveket. Ha valamelyik nem jon ossze, akkor persze bukta van:P Eppen azert is egyszeru, mert itt nem kell allitgatni semmit, nem lehet "trukkozni" az aeroval, fekkel es egyebekkel, es a kezelese is mindenkinek azonos.