Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenyegeben egy szep render, egyszeru de latvanyos shaderekkel.
Nincs piteles, kerekcsere, tankolas, tores-javitas, zaszlok, szabalyok... lenyegeben semmi😉 Belepsz, ledaralsz 5 kor verssenyt es kilepsz😊
Erre tokeletesek lesznek a konvert palyak😉
Foleg ugy, hogy ha eddig a barkacs kezzel szerkesztett Blender modszerrel igy osszeraktak, akkor a sajat "editorral", teljesen jok lesznek.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az invite viszont sokat.segített ha haverokkal akart menni ad hoc az ember...
De ha "minosegibb" magyar, ismeros, megbizhato szervert szeretne az ember, agyament arkad es kilepegetes nelkul, akkor maceras az AC lobby listazas.
Persze, ehhez 10x nagyobb magyar aktivitas es letszam kellene, hogy egy teljes nap folyaman, mindig legyenek valahol.
Erre sajnos keves az osszesen 10-15 aktiv ember😊
Most hogy van SDK is, két héten belül jobbnál jobb pályák jönnek majd.
És azért a Nord se ronda pálya ....
Többi sallang felesleges, intro meg ilyen vackok, minek , 😊))
Az nem tart ott egy usert sem ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én nem is vagyok most Mecsek közelben. De ilyen idõben biztos nem "raliznék". <#shakehead>#shakehead>
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az AC pályafelhozatala minden tekintetben egy fos. 4 éves fejlesztési periódus után mindössze tizeniksz (mennyi is pontosan? 15-17? 😄) pálya? Ez vicc. A legutolsó autós játékban is több van, van olyan, amiben ennek a triplája úgy lazán. Márpedig a bõséges tartalom biztosítja azt, hogy ne unjon rá hamar az ember a dologra.
És mondom: A játék rémes "szárazsága" is taszító lehet. (Értem ezalatt, hogy semmilyen körítés nincs hozzá, semmiféle kedvcsináló, valami dinamikus menü, jó kis hangulattermetõ intró, az égvilágon semmi. Ennél unalmasabb töltõképernyõvel pl. én még nem találkoztam. És márpedig de, manapság elvárás, hogy ezek is egy produkció részei legyenek. Ha nem, akkor oda a szélesebb közönség.)
A booking elképesztõen rossz ötlet, a Kunos vagy kidobja ezt a "megoldást" nagyon gyorsan, vagy ezzel tökön is szúrta a saját produktuma multiját.
Itt forumon, ma van eddig 6-8 ember (nem szamoltam, uszkve). Ebbol nem jon ossze egy szerver😛
En spec dolgozom, nem tudok menni, masik ablakban csak irogatok, azert vagyok itt😉
De 6 oratol, ha lesz valami osszeroffenes, akkor tuti megyek.
Csak én szerettem ezeket az esti magyar osszeroffeneseket...
Ezért sajnálom h vége lett a rendes szervezesnek...
simraceseries.com
pályával én bõven elvagyok, autóval meg pláne, ezzel nem tudok egyetérteni.
Nekem offline is jó lesz, szal persze szívesen körözgetek online, de, és ezt már elég régen leírtam, én azok közé tartozom akinek egy jó AI kell. 😊
Nagyon nehéz idõpontot adni, és tartani magam hozzá. Így hogy beugrok és szinte válogatás nélkül megyek valamivel ahol a legtöbben vannak így azért elvagyok a multival is.
De nekem tök mindegy hogy online mennyire lesz sikeres.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ma mi is terveztünk átugrani Orfûre, de végül itthoni punnyadás lett belõle. 😄
simraceseries.com
Azt is csak minimálisan kéne atalakitani ahhoz h biztos Legyen h sokan leszünk este és még másoknak is megjohet a kedve a csatlakozashoz...
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Kitettem a masik monitorra a favorit listat, ami automatan frissitette magat, a masik monitoron meg toltam kozben AC-t offline vagy rF2-ot vagy iR-t. Ha valamelyik szerver kezdett nepszeru lenni, gyorsan mentem AC online-ba😄
Amiota "betiltottak", egyszeruen nincs kedvem AC-t inditani, frissitgetni azt a bena lobby-t, nezegetni a szamokat, es varni a csodara😉
És igazából nem is hallani annyira sehol h olyan nagy csalódottság lenne...
Csak nem olyan egyszerû h osszegyuljunk 😊
Sokat szamitana, ha 2-3 szerver aktulais adata (auto, palya, jatekosok, hasznalat), folyamatosan, realtime mindenhol kint lehetne (forumok, bannerek, FB stb).
De igy, vakon eleinditgatni a Steam-et, AC-t, listazgatni, nezegetni, aztan varni, eleg idopazarlo:/
A fix IP-cimes szervereket, (elvileg) elerem SSL/HTTPS szerveren keresztul, de mar meguntam foglalkozni vele😉
simraceseries.com
Raadasul, tuti hosszutavban gondolkodtak, mert azert ok is tudtak, ebbol egyszerre nem lehet annyt eladni (fleg csak PC-re, ilyen rendszerrel), ami megerje a tobb eves fejlesztest.
Vagyis tuti jonnek majd szep sorjaban az uj cuccok, de csak majd szep lassan😉
Nagy részének meg is van a játék gondolom, de nem mindenki van jelen fórumokon, bár ahogy nézem most az eseményeknél, itt is fel van/volt tüntetve verseny.
A magot az sg a prohardver és a fb hirdetesek nyomán jövõ emberkék adtak az esti funokhoz...
3 hétig kvázi biztos pontként lehetett felmenni este 8 kor... 10-20 ember mindig volt... Szívesen mentem mert minden este valami új mókara lehetett számítani..
Mióta nincs idejük meghirdetni valami új mókát azóta nem is számít rá az ember h osszejon valqmi...
De 40E durvanak tunik, foleg a felhasznalok (ami elvileg korrekt Steam adat) szama alapjan. Ha csak minden otodik ember hasznalta csucsidoszakban, akkor is max 10E eladas.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
De annyira nem hat meg, lényeg, hogy nekem eladtak egy példányt belõle ! 😄D
Amúgy 2700 volt a csucsuk ahogy az AC-nak is... De tényleg nem jelent semmit csak érdekesseg és szerintem meglepõ volt...
Ez megint egy 'platform' váltás, teljesen más környezet. A ligák is 'fun' szerverekkel operálnak.
én spec. semmilyen problémát nem látok, szinte minden nap futok valahol...ami jóval több mint amit régebben csináltam, amikor heti egy-két 'fun' majd kéthetente verseny, amire offline készültem kb. két nap.
Jelenleg nincs még olyan társaság sem amire építeni lehet, csak a ligáknál ami nem mi vagyunk,..jobban mondva nem én meg még páran itt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A graf alapjan az F1 2013 ~2000 kornyeken volt atlagban, mostanaban ~1000, a legjobb napjan ~8000. Az AC atlagban ~600, a legjobb napjan ~2000.
De teny, szep eredmeny. De sajnos nem sokat szamit, az F1 ketszer annyiba kerul, plusz 2-3 platform, plusz minden evben megjelenik😉 A Codies-nek ez hosszutavu befektetes, 1 engine-re 3 programot (F1, Grid, Dirt) adnak (adtak) ki rendszeresen, mig Kunoseknak 1 lovesuk volt csak...
A Codies-tol (ugyanaz a rendszer es engine, csak tartalmat hegesztenek!) jon az uj Grid es az F1, a valtozasok miatt varhatoan magasabb eladasokkal mint eddig.
De szerintem felesleges hasonlitgatni.
Csak ezt múlt hétfõn abbahagytak azok akik addig nagyon okosan szerveztek és egy más úton akartak akarják folytatni...
COD Ghost ból eszerint alig adtak el valamit .....Ez amúgy biztos, hogy eladást jelzi, az szerintem titok Steamnél ...?
Multi megjelenése után lenyomta az F1 2013-at...annak legjobb napját is megdontotte(annak megjelenése után volt)...
http://steamgraph.net/index.php?action=graph&appid=244210&from=0