| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Setup-oltam, de ez nem azon mulik;) Az ido sem erdekel, mert eleve lassabb vagyok, nem az ufokkal alkarok versenyezni;P Ezzel az autoval az a bajom, erzem van benne meg boven, "tudom" hogy mennek vele olyan idoket, de egy bizonyos szint/ido/kezeles/tureshatar alatt/felett nekem mar nem tetszik:/ Kicsit gagyinak, eltulzottnak, idetlenek, ireealisnak tunik a dolog.
Valszeg jo az auto, foleg ha a nagyatlaghoz kepest nezzuk. Nem hibas, bugos vagy hasonlo:P Egyszeruen enenk olyan lehet a felepiutese, kezelese, mukodese, amit kicsit jobban ki lehet haszalni jatekos/szimes/tologatos jelleggel. Meg van benne az a plusz, amitol kicsit el lehet vonatkoztatni az autokezelestol, es durvan lehet tologatni;)
Amugy jo auto, egyedul elvezetgetem, de mezonyben es versenyben, ez szamomra ertekelhetetlen;)
Segitsegeket tuti senki nem hasznal, es tuti csak hatraltatna. Ezt egyszeruen bator es bevallalos technikaval kell vadul tologatni:)
A motorhazteto, valtok, pedalok minimalisan segitenek, de nem ettol fugg (nehany masodperc lehet a ketto kozott, de nem 7-10:P). Amugy sem lehet korlatozni, nincsenek meg mindenhol a feltetelek, es ha meg vannak, akkor sem biztos hogy igenylik, fontosabb a stabil szaguldas.
Sokaknak foleg az ilyen auto tetszenek, ilyennel lehet nyomulni.