Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó autó-pálya kombónál pikkpakk összejön a 20 ember, ha az elsõk be mernek bookolni 😊
Ez a Nord ez ilyen, a játékosok 90 %-a lelép az elsõ 5 kilóméter után ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tegnap este mondjuk voltak paran, par versenyt vegigtoltak, de a 8 perces idokbol itelve azok se mezei jatekosok voltak.
Entryvel annyit tudok csinalni, hogy a nev ele irom higy entry, aztan ha valaki belep, az eltunik a neve elol.
Mindegy akkor visszarokom masra, ennek a nordnak semmi ertelme....
Nagyon jó versenyek szoktak lenni, nehéz lelépni és nincs behozhatatlan hátrány ... Én imádom, meg sokan szoktak lenni .
Akik esetleg vmiért lemaradtak és még nem próbálták az Exos S1-et, azoknak bátran ajánlom, mert véleményem szerint egy nagyon jól összerakott cucc. Setupok is születtek, tehát azzal sem kell már annyi bíbelõdni. Kevés létszámnak köszönhetõen nagy párharcok nem voltak a futamokon, viszont maga a vezetés élmény szerintem kárpótolt mindent. A GT-k ill. egyéb dobozos autók, mellett ez az OW is nagyon jól sikerült Kunoséknak....és még ki tudja mennyi potenciál van még benne, amit majd a különbözõ modderek fognak kihozni belõle.
Én személy szerint elég régóta OW-zek, és csak pár éve kóstolgattam bele a GT-s világba, de azt kell mondjam, hogy ez az Exos S1 olyan élményeket képes nyújtani (fõleg a kanyarokban), mint amikor az ember egy gokartban ül és tolja neki, ami kifér a csövön. Tudom, nem illik ezzel összehasonlítani, hiszen nem azonos kategória, de ezt csak arra értem, hogy idáig egy olyan OW-s MOD, legyen az rF v. bármi más, nem adta vissza annyira azt a valós élményt, amit az ember egy gokartban érez. Ha lenne v. létezne vmi olyan szimes cucc, ami a G erõket is "rám rakná" és közben az Exost vezetem, akkor tök elhinném, hogy ez már majdnem valóság. 😄
simraceseries.com
Valóban elég necces az idõpont. Megnézem majd ezt az autót, mert alapból nem vagyok oda az OW kategóriáért, de majd mint hegyi felfutót behintem magamnak.. 😊
..tényleg jókat írnak róla.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amugy nem erdemes .....
simraceseries.com
Gondolom Te is tudomást szereztél arról, hogy pár szimulátoros közösség összefogott annak érdekében, hogy szinte minden napra jusson vmi felhozatal az AC-val kapcsolatban. A mostani hétvégét a maszim vállalta el azzal a célkitûzéssel, hogy kipróbáljuk az AC-ban az OW kategóriát is, mivel eddig tulajdonképpen csak GT v. egyéb kasznis futamok voltak a jellemzõek. Elõbb utóbb erre amúgy is sor került volna, viszont éppen most jött el ez a pillanat. Ahogy Te is fogalmaztál az idõpont nem éppen szerencsés, mivel feltehetõen sokan elutaztak a hosszú hétvége miatt ill. itt van az F1 is. A vasárnapi idõpontot éppen ezért korrigáltuk is, hogy legalább az F1-el ne essen egybe, viszont úgy gondolom, kár felhozni ezt a témát, hogy mikor milyen idõzítés a jó, mert igazából ahány ember, annyi élet és elfoglaltság, nem lehet mindenkihez alkalmazkodni. Ha esetleg így jobban tetszik, akkor elsõsorban azoknak szerettünk volna kikapcsolódást biztosítani, akik esetlegesen nem tehetik/teszik meg, hogy elutaznak vhova és inkább otthon nyugiba végre olyan dolgokkal is foglalkozhatnak, amivel esetlegesen hétvégén nem tudnak. Minden csak nézõpont kérdése! 😉
Többen is kifogásolták, hogy nem szeretik Silverstone-t. Sajnos itt sem tudunk mindenki kedvébe járni, mivel nyilván meg van mindenkinek az a pálya amit szeret ill. az amit kevésbé. A választás azért esett erre a pályára, mert ahogy Te is említetted "mindenki ismeri", így plusz felkészülést nem igényel ill. ha már az AC-t és az OW-t teszteljük, akkor összehasonlításképp jobban felmérhetõ, hogy az AC hol is tart ill. miben más, mint az eddig használt egyéb platformok, amiket már oly jól ismerünk e pálya használatával.
Utolsó pedig amit még ehhez hozzászólnék, hogy nem hiszem, hogy csak a top setuppal rendelkezõ versenyzõknek lehet érdeke indulni ezeken a futamokon, mert:
1. ez igaz lehet bármilyen géposztályra
2. a tegnapi futamon is voltak gyorsabb és lassabb pilóták is
3. pár nappal ezelõtt pont egy ûr idõvel rendelkezõ versenyzõ megosztotta a setupját
4. szerintem többen inkább a szórakozás miatt vesznek részt ezeken az eseményeken, mint sem megmutassák ki a f@sz@ csávó.
Röviden tömören ennyi!
simraceseries.com
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
Neked ez nem megy, szerintem gyakorold meg egy picit valakivel a kozeli ismeroseid kozul...
szerintem
Az elsõ Bmw Z4gt3-l ment, én Lotus Evora GX-l, a 3. srác McLaren GT3-l
Igazából mindketten nagyon gyorsak voltak, csak a McLaren-s srácnak elfogyott a gumija a 4. körre.
De brutál idõket ment addig.
elraktam õket is, mert korrektül mentek, a GX nem egy sebességbajnok, ezért a rajtnál kerülgettek, de jól csinálták. <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amúgy szerintem a Race 07 formula verdái egyáltalán nem gyagyik, semmivel sem maradnak el az AC-féle hasonló gépektõl.
A szerver pangás oka több is lehet. Pl. maga a pálya. Halálosan unalmas, minden játékban benne van, mindenki ismeri, max akkor mész rajta, ha liga bajnokságban rá vagy kényszerítve (mert ez a pálya van soron), vagy ha rákattantál a leaderboardos idõkre és a lehetõ legjobbat ki akarod hozni belõle.
Az AC pályafelhozatala amúgy is siralomház, egy-két hét alatt bele lehet unni, ez már eleve adja, hogy gyorsan kifut a multi. Másrészrõl az is elriaszthat embereket, hogy ti - legalábbis ahogy olvasom -, csúcsra kipengézett setupokkal álltok rajthoz, amivel szemben egy setupoláshoz nem értõ, de versenyezni szeretõ figura (like me) esélytelen, így aztán persze, hogy nem fog benevezni. Ha lennének setup lock-os futamok, az mindjárt más lenne, de amíg ez nincs addig csakis a hc rétegre számíthattok, az pedig igen csak szûköcske kis hazánkban.
Az idõzítés sem best. F1 hétvége van, ki az, aki idõmérõ/futam elõtt egy órával nekiáll játszani? Figyelembe kell vennetek, hogy nem mindenki csücsül a gép elõtt egész nap, hosszú hétvégén pláne nem, és ha elõre tudom, hogy 20 órátõl 22 óráig a tévé elõtt kockulok az F1 miatt, akkor nem fogom tovább hervasztani a családomat azzal, hogy elõtte meg a gép elõtt csapatok.
Próbáltam konstruktívan és nem támadó jelleggel fogalmazni, remélem senki nem veszi sértésnek mindazt, amit leírtam.
De az rF2-nek mindegy, azt uzletileg es nepszerusites szempontjabol nagyon elbaltaztak.
Az esti futamra valszeg en is megyek, de ez majd elotte derul ki, majd akkor jelentekezem.
a kamionos viszont jóféle lehet ha nem egy síkba vannak a monitorok 😊
"Nulla tenaci invia est via"
EZ csak egy ETS2 3 monitoron 5760*1080😊 Ezerszer jobb játékélmény milliószor nagyobb látótér😊
Macbook Air M1 2020
Laccoo Greenhell . jelszó nincs .
Eröltessétek, hátha kedvet kapnak az emberek 😊))
Anno mikor.kiadtak ezt az autót volt egy pár review és nagyon elvoltak ajulva tõle h a.valaha.volt legjobb ow szimuláció...
Meg kell adni a játéknevedet ( bármit, csak felismerd magad és az ID-det.
akkor beírlak és ott leszel . Meg az autót amit elsõsorban szeretnél, ha odaérsz bookingra lehet másikat is választani, de ha menet közben lépsz be akkor a választottat tölti be .
Nem állítanád át a szerveredet mára a nord 9.3 ra 20 perces kvalival 3 körre? 458 st 3,utcai meki,meg egy pár lotus,meg bmw re?
Meg hogy mûködik,hogy bármikor be tudjak lépni,nem csak bookingnál?Köszi
"Nulla tenaci invia est via"
rF2 -nél viszont biztos nem jobb.
Amúgy a kérdésben ott a válasz: kevesen voltatok, vagyis sok embert nem érdekel . Plusz a lehetõ legrosszabb választás egy esti funra, három pici hiba, és remnénytelenül lemarad az ember a mezõnytõl ....
Egy BMW GRA-val valszeg teltházas lett volna ...Vagy bármi mással ....
ilyet még nem is láttam, de a gépem diára megfogta, percekig alig tudtam valamit csinálni 😞
Egyébként én azt a kijelentést sem hamarkodnám el, hogy az AC nem jó OW-re. Én az utóbbi években csak rF-en OW-ztam és azt kell mondjam, hogy az AC OW-je messze jobb, mint bármelyik rF MOD.
simraceseries.com