Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
várj már nekem nem jó, fél 11 kor indul a WSBK második futam, ha nincs ez a malõr akkor egy-két karikát tudtunk volna menni..
mindjárt mutatom mi volt, ilyet még nem is tapasztaltam, 3 szerveren voltam egyszerre..oké kicsit kapkodtam, mert pont volt egy jó Nord...de hogy ezt hogy?!

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Adam Jonas
Nem, szimplán már szerintem mindenki unja az OW-t (vagy legalábbis a nagy többség).

Gadfly13
Picit számomra is érthetetlen, hogy miért voltunk ilyen kevesen. Bár lehet a hosszú hétvége miatt...
Minden esetre az idõpontot változtattunk ne, hogy vki azért ne jöjjön, mert egybeesik az F1-el! :-)

simraceseries.com

lac coo
OW-re van rF2 , az jobb 😊
Ebben eszembe nem jutna azt vezetni, mikor végre vannak utcai verdák ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
Szimulátorosok nem szeretik az openwheelereket???
Vagy a gagyi rfactoros,meg race07es formulak a menõk a körükben?
Közben szétnéztem,van bõven szerver,de azért lehetne egy magyar nord is,hogy inkább a hazain legyen élet.
Valaki aki tud szervert indítani,vagy a meglévõkön változtatni,Nem tudna egy snoopy 9.3 nordschleife-t elindítani,jó sok típusú autóval? (458 stage 3 feltétlenül,meg a mekik,meg bmw is szóval a lehetõ legtöbb autóval..😊
Köszi
b-type
na megen változott a verziószám, javították a linuxos szerver cuccot.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Emlékszel az IRC hogy kezdõdött?
Reggel 5-6 körül egy hasonló gondolkodású ember felment még pályazár elõtt jaszkarizni egyet (talán orfûnél)azóta már a túlvilágon nyomja a gázpedált.
Azért óvatosan azzal a majdnem üres erdei szakaszokkal..
Gadfly13
VÁLTOZÁSOK A VASÁRNAPI FUTAMMAL KAPCSOLATBAN!

További részletek: LINK

Race 1 (szombat) eredmények: LINK

simraceseries.com

barcalaci84
Szerintem más surface-szel van a rendes palyakban megoldva a pitlane...
lac coo
Áááá gyökerek nem engedik loopolni a szervert, visszaszavazzák a versenyt .... Jó lenne ezt kikapcsolni valahogy .

macleody
Köszi a pályákat. Csináltam Road America-hoz AI-t. Nem tudod a pitben hogy lehet õket lekorlátozni 80km/h-ra? Mennek mint a meszes 😊
lac coo
Megy, jelszó nincs gyorsan jönnek az emberek .

lac coo
Asszem par entrys ember be van rakva, mar nem tudom hogy van mentve a preset.... !!!

lac coo
Negyedkor csinálok egy Kisfiat-Nord szervert, 15 p booking , 2 kör verseny . Snoopy 9.3.

Alexease
Feltoltam meg 3 palyat, ami klasszikus es hasznalhato.
Termeszetesen meg nem szepek, az online es az AI mukodes ismeretlen.
De a nyomvonalaok miatt kihagyhatatlan.

Lime-Rock-Park_v120, Mid-Ohio_v100, Watkins-Glen_v100
b-type
Sokszor muszáj.
A szimezés nagyon jó dolog, én nagyon szeretem, jó agymosásnak is meló után, és jó szórakozás is.
Csak a belefektetett pénz a nem mindegy, pár éve eladtam a G25-t mert azt hittem ennyi volt a szimezés...aztán visszaszivárgott, és feltettem a fénykorban lesajnált DF pro kormányt mert kell a 900°.
Persze nagyon szeretnék Fanatec cuccot Bmw kormánnyal 700euróért, meg 3 monitoros rendszert...de annyira mégsem mert akkor meglenne, megvehetném, de nem érezném helyén a dolgokat.
Most pl. egy kombi trabit veszek, mert kell egy olyan, a pályás haverom, meg aki nemrég leszámolt az iRacing-l mert összeadta mit rakott bele addig (addig vezettem az iRacing-t), meg vett egy sokablakos VW mikrobuszt, és azt építgeti.
...mindig van valami, de csak amíg a lelki béke megvan 😊

barcalaci84
Akkor én is 😊
Mert nem ellened írtam, csak a te hsz-d nyomán fogalmaztam meg magvas gondolataimat😊
Alexease
Mivel a heten kicsit lemaradtam, nem volt idom a progi val foglalkozni, most neztem meg nehany mod palyat. Ezek meg konvertek, a "fapados" Blender-megoldassal, shaderek nelkul, de a nyomvonal miatt megis teljesenjok (es meg kinezetre sem veszesek).
Brands Hatch, Road Atlanta, Road America, Mosport. Feltoltottem oket az AC File reszbe.
maffioso
Arra szerettem volna utalni, egyáltalán nem szembeállításra gondoltam. Hülyén fejeztem ki magamat.

\"If in doubt, flat out!\"

barcalaci84
Eleve hülyeség ez a pálya vs szim... Akinek van lehetõsége pályázni az nagyon jó... De általában ott sem versus -rol beszelhetunk... A kettõ nagyon szépen kiegeszitette egymást, és nem egymás helyett vannak...
maffioso
A pálya vs szim témához annyit fûznék csak hozzá, hogy mire legelsõ Hungaroring nyílt napomra sor került, addigra több ezer km-t beletekertem a szimulátorokon belül csak ebbe a pályába. A legelsõ mért köröm az aznapi 2. legjobb idõm lett és így is egy 2-szer olyan erõs autóval voltam egy partiban. Azóta persze már fejlõdött a dolog, haladt az idõ is stb, ez már itt nem releváns.

Mecsek: Szerencsére akkor megyek fel, amikor kedvem tartja, de minden alkalommal betartom azt a lélektani szabályt, hogy a saját sávomban. Jót lehet autózni az tény, de a pályázás élményétõl fényévekre van. Eleve a fék-gumi páros sem melegszik fel egy oda-vissza felfutás alatt. Nappal meg eleve sok a nyugger rajta, éjjel meg nem ritka a vad.

lac coo
Aki most a legtöbb minuszt kapja, az választhat autót-pályát estére!!! 😛

b-type
Nekem egy elég nagy autóm volt 40rugóért hozták le 90km-re. hcsak nem mentünk többen valahova akkor sehova nem vittem volna tenger pénzért.
..és soha nem mentünk sehova, mert két pálya is itt van, az egyik a Kakucs, a másik az örkényi, ami jóval drágább (EuroRing), de nagyon ritkán (4 év alatt kétszer), mehettünk rajta, ha a haver zászlózott. De még eleinte volt.
Kakucs biztonságos, és azért elég jó, jó driftre és jó pályázni is.
Végül is nem volt sokba, míg nagyon rá nem mentünk a teljesítményre, és utána az újabb blokkokra 😄
De szállítani már más kérdés..

Gadfly13
háát igen. bár a napokban csak mobilról tudtam követni az eseményeket, de az jött le, hogy lehetne több rendezvény és h ez a hét is sivár volt. most itt lenne a lehetõség... (v. mindenki elutazott a hosszú hétvégén...mondjuk én is most értem haza 😛)

simraceseries.com

BooMiller
Értem.

Néha jön egy-két autó, de az csak dob egyet az adrenalinon. 😉)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

BooMiller
"szinte üres" hmmm komoly..

Gadfly13

INFORMÁCIÓK

Aki ráér jöjjön! Jelenleg még "csak" 6-an neveztek. :S

simraceseries.com

Voltál már Mecsek rally-n? Azoknak a szakaszoknak nagy része a hétköznapokon is szinte üres, fõleg este. Na ott csak azt fizetem amit én fogyasztok, benzin, gumi. És a csapatás, minden pályánál többet ér. 😊)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

barcalaci84
És azert emellett is szimeztel is...mert az is ad egy plusz élményt is...
b-type

Egy engedélyes pályaautó megvan valamennyibõl, aztán ott vannak a fogyó/kopó alkatrészek és a jobbítási vágy. ..a pályabérlés elenyészõ, fél napra is elég sokszor. ..ha már nem vagy akkora mázlista hogy a pálya közelében laksz, akkor viszont jóqva drága tud lenni.
Nekem egy kilométerre van, és bár nem nagy, de elég. A pálya közelségének nagy elõnye hogy sok a helyi megszállott, 205-s betyárok, Suzuki-s betyárok, e30-s..és még lehetne sorolni, szerelnek-kasztniznak-festenek.
ÍGY egész olcsó is tud lenni, havonta egy alkalommal.

..ha nem a pálya közelében vagy, és nem vagy spanban valami közösséggel, vagy mûhellyel, akkor viszont elég drága....és szintén kocka leszel, csak 'elfogadottabb' kocka. 😊

Alexease
Es legyen ez a zaroszo, mert tok egyszeruen tudok DEL gombot nyomogatni, igy feleslegesse valnak a gepelesek😊 THX!😛
barcalaci84
Nem is vettem,csak a smiley -k lemaradtak 😊
Amúgy is csorosag van,de álmodozni jó😊
Már az asszonynak is kitalaltam h miért van erre neki szüksége😊
BooMiller
Azt látjuk.. megint megmondod mindenkinek a frankót így 12 évesen, köszönjük szépen.
Egyébként szimulátor cocpit topic az SG-n ahol ezt meg lehet vitatni, és akkor nem itt flameled szét a topicot, köszi bye...

Á, csak unotkozok és trollkodok, nem kell annyira komolyan venni. 😊
barcalaci84
Ha szimezek jobb ha csak arra figyelek, már csak a tobbiek miatt...
Az asszonyt meg nem féltem h nem találja meg a módot h megzavarjon rift-tél sem...
Fõleg mert süket azért nem leszek tõle...
Miért, így van? Ne már...
Azzal meg kizárod a valóságot és a körülötted levõket - pl. a saját családodat. Szóval az is eléggé elcseszett, get-a-life kocka dolog. 😄
Szabi
lehet ladával a telken csapatni, de attól még nem lesz olyan érzésem, mintha Monzában mennék egy 599XX-el.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

barcalaci84
Rift lesz a megoldás, mind pénzügyileg mind hely hiányban, sõt igénytelen káva sincs..Na meg kicsit többet is nyújt mint a szélesebb játéktér 😊
Ilyenkor mondom azt, hogy ha valaki ennyire a valóságot hajszolja, az vegyen egy akármilyen verdát, keressen hozzá terepet és hajtsa szét, mint az állat. Ez az egyetlen mód, kész, vége.
Ha úgy nézem, hogy autósjátékos szemmel, nálam akkor is bõven elég jelenleg az egy monitor, egy FFB kormány dolog. Mert ha lenne mondjuk egy olyan szimulátorom, ami pörög, forog, ráz és még mit tudom én mit csinál, na ahhoz már dukálna valami komoly megjelenítõ. De akkor meg igencsak egy LCD kivetítõben gondolkodnék, egy ívelt vászonnal. Ja és egy külön szobát is össze kellene dobnom hozzá. Lehet, hogy el kellene adnom az autómat is, hogy tudjak autentikusan egy autósjátékkal játszani. 😄DD

Jaj, megbánotttam a lelkecskédet? 😞 😄 Atomkomoly dolgok ezek, a kockavilágban,igaz? 😄 Igazából pont nem érdekel a véleményed, azt sem tudom, honnan szalajsztottak, elhiheted, hogy nem okoz fejfájást a minõsítgetésed. 😉 (Arra meg külön kíváncsi lennénk, hogy kinek a "szellemi szintje" magasabb, de vélhetõen ez nem ebben a toopicban fog kiderülni.)
maffioso
Be, csak kifolyik a folyadékkristály. 😄

maffioso
Az utolsó mondatoddal el is árultad a szellemi szintedet. Nem akarlak megbántani, de ilyen arrogáns és nagyképû módon elég gáz nyilatkozni. Lehet, hogy valaki 180 fokos kormánynal és crt-vel tolja és elpicsááz mindenkit, mégsem villog vele.

Szabi
a széles monitort betudod így hajtani ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ha nem, akkor nemsokra mész vele.. csak dicsekedni jó, de tényleges haszna kevés van szimulátoroknál 😄

amúgymeg <#idiota>

(közel 10 éves kép)

"Nulla tenaci invia est via"

Ez bizony valóban egyénfüggõ. Nekem nem esztétikus három monitor egymás mellett, a kép kétszer meg van törve a kávák által, akármilyen vékony a keret. Másrészrõl háromször annyi kábellel kell számolnom, megemelkedett fogyasztással, és a három monitor valami iszonyat hõt termelhet és csaphat az ember arcába. Nagyon sok helyet is lefog, és szerintem mindenképpen esztétikusabb és modernebb életérzést ad egy ultrawide cucc. És most nem a holdkór szimulátorosok szempontjából írom ezt, hanem univerzális nézõpontból. Nekem sokkal jobban megfelelne egy UW, mint az Eyefinity, én az utóbbit egyszerûen túl kocka és túl igénytelen megoldásnak tartom, ez van. Meg eleve csak azért mert játszok, állítsak be három monitort? 😄 Ez mekkora ovóda már. 😄 Na, mindegy, kinek mi tetszik és hogy ugye. Az viszont elõfordulhat, hogy full távon annyi kört is adok neki, ahány moncsija van. 😄 😄 😄
Alexease
Pl. IPS panel van benne es friss, ropogos az egesz. De mivel feluletre alig 20%-kal tobb mint egy harmad annyiba kerulo hagyomanyos 24"-os, igy el is varhato hogy jobb legyen.