Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindjárt mutatom mi volt, ilyet még nem is tapasztaltam, 3 szerveren voltam egyszerre..oké kicsit kapkodtam, mert pont volt egy jó Nord...de hogy ezt hogy?!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Minden esetre az idõpontot változtattunk ne, hogy vki azért ne jöjjön, mert egybeesik az F1-el! :-)
simraceseries.com
Ebben eszembe nem jutna azt vezetni, mikor végre vannak utcai verdák ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vagy a gagyi rfactoros,meg race07es formulak a menõk a körükben?
Köszi
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Reggel 5-6 körül egy hasonló gondolkodású ember felment még pályazár elõtt jaszkarizni egyet (talán orfûnél)azóta már a túlvilágon nyomja a gázpedált.
Azért óvatosan azzal a majdnem üres erdei szakaszokkal..
Termeszetesen meg nem szepek, az online es az AI mukodes ismeretlen.
De a nyomvonalaok miatt kihagyhatatlan.
Lime-Rock-Park_v120, Mid-Ohio_v100, Watkins-Glen_v100
A szimezés nagyon jó dolog, én nagyon szeretem, jó agymosásnak is meló után, és jó szórakozás is.
Csak a belefektetett pénz a nem mindegy, pár éve eladtam a G25-t mert azt hittem ennyi volt a szimezés...aztán visszaszivárgott, és feltettem a fénykorban lesajnált DF pro kormányt mert kell a 900°.
Persze nagyon szeretnék Fanatec cuccot Bmw kormánnyal 700euróért, meg 3 monitoros rendszert...de annyira mégsem mert akkor meglenne, megvehetném, de nem érezném helyén a dolgokat.
Most pl. egy kombi trabit veszek, mert kell egy olyan, a pályás haverom, meg aki nemrég leszámolt az iRacing-l mert összeadta mit rakott bele addig (addig vezettem az iRacing-t), meg vett egy sokablakos VW mikrobuszt, és azt építgeti.
...mindig van valami, de csak amíg a lelki béke megvan 😊
Mert nem ellened írtam, csak a te hsz-d nyomán fogalmaztam meg magvas gondolataimat😊
Brands Hatch, Road Atlanta, Road America, Mosport. Feltoltottem oket az AC File reszbe.
\"If in doubt, flat out!\"
Mecsek: Szerencsére akkor megyek fel, amikor kedvem tartja, de minden alkalommal betartom azt a lélektani szabályt, hogy a saját sávomban. Jót lehet autózni az tény, de a pályázás élményétõl fényévekre van. Eleve a fék-gumi páros sem melegszik fel egy oda-vissza felfutás alatt. Nappal meg eleve sok a nyugger rajta, éjjel meg nem ritka a vad.
..és soha nem mentünk sehova, mert két pálya is itt van, az egyik a Kakucs, a másik az örkényi, ami jóval drágább (EuroRing), de nagyon ritkán (4 év alatt kétszer), mehettünk rajta, ha a haver zászlózott. De még eleinte volt.
Kakucs biztonságos, és azért elég jó, jó driftre és jó pályázni is.
Végül is nem volt sokba, míg nagyon rá nem mentünk a teljesítményre, és utána az újabb blokkokra 😄
De szállítani már más kérdés..
simraceseries.com
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
simraceseries.com
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Egy engedélyes pályaautó megvan valamennyibõl, aztán ott vannak a fogyó/kopó alkatrészek és a jobbítási vágy. ..a pályabérlés elenyészõ, fél napra is elég sokszor. ..ha már nem vagy akkora mázlista hogy a pálya közelében laksz, akkor viszont jóqva drága tud lenni.
Nekem egy kilométerre van, és bár nem nagy, de elég. A pálya közelségének nagy elõnye hogy sok a helyi megszállott, 205-s betyárok, Suzuki-s betyárok, e30-s..és még lehetne sorolni, szerelnek-kasztniznak-festenek.
ÍGY egész olcsó is tud lenni, havonta egy alkalommal.
..ha nem a pálya közelében vagy, és nem vagy spanban valami közösséggel, vagy mûhellyel, akkor viszont elég drága....és szintén kocka leszel, csak 'elfogadottabb' kocka. 😊
Amúgy is csorosag van,de álmodozni jó😊
Már az asszonynak is kitalaltam h miért van erre neki szüksége😊
Egyébként szimulátor cocpit topic az SG-n ahol ezt meg lehet vitatni, és akkor nem itt flameled szét a topicot, köszi bye...
Az asszonyt meg nem féltem h nem találja meg a módot h megzavarjon rift-tél sem...
Fõleg mert süket azért nem leszek tõle...
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ha nem, akkor nemsokra mész vele.. csak dicsekedni jó, de tényleges haszna kevés van szimulátoroknál 😄
amúgymeg <#idiota>#idiota>
(közel 10 éves kép)
"Nulla tenaci invia est via"