| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Van, de a legtöbb még is más pályára járó ismerősök saját sz'pásaiból jön....tegnap pl. hallottam beszélgetni két arcot hogy beraktak egy keményebb lengéscsillapító egységet a kocsiba és azóta túl gyakran kell cserélni a szilenteket, ezért visszateszik a gyárit, csak vágnak a rugóból, így viszont két személyes lesz az eredetileg 5 személyes autó,..mert ugye terhelés alatt beüt.
ilyenkor mindig összefonom a szemöldököm, mert vannak ökölszabályok, és nem fér a fejembe hogy hogyan lehet elvárni logikátlan dolgokat. Keményebb futómű hozza magával a problémákat a közúton, ahogy én is megszívtam mikor túlméretes bazi széles gumikat tettem fel, és hát persze hogy fél év és kiverte a kerékagycsapágyakat.
De annyi sz'pás van hogy hihetetlen. Pláne kis pénzből nagy álomnál :D