Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gadfly: megoldható lenne ? 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Igaz, én csak a felhõket cseréltem ki, a többit nem, illetve a weather1-ben írtam át pár dolgot
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
simraceseries.com
- Editor released and available as a tool for everyone
- acServer bugfixing
- Physics & time-related fixes
- Fixed AI setup loading
- Setup Debug follows the currently focused car
meg tudjuk tesztelni az újításokat...
Contentet tolhatnának végre fõ update-ben, nem holmi meginúj netkód meg béla pályaszerkesztõ.
Dolgozik ... 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

simraceseries.com
Míg nem valódi ligazasrol van szó szerintem az ilyen Szabi által linkelt skinpackok q jó megoldás... Eleve szerintem ezt pl sokunk már eleve Letoltotte...a posztba ezt is be lehetne rakni linkkel,és választhatóva tenni nevezeskor....sokan valasztanak szerintem ezt a lehetõséget inkább...
Koszi! Remelem minden rendben fog lezajlani.
@Szabi
Jo az otlet, egyebkent en is gondoltam ra, de egyelore ugy voltam vele, hogy mindent szepen sorjaban. :-) Ha minden rendben lesz, akkor emeljuk majd a tetet, akar egy hataridore leadhato egyedi festesek hasznalataval. ;-)
Bocs az ekezetek hianya miatt, de telorol igy egyszerubb es majd csak szombaton esek haza (addig igy irok, ha majd irok)
simraceseries.com
simraceseries.com
Snoopy elõtt le a kalappal, nagyon ügyesen összedrótozta a pályát, a folyamatos csiszolgatásért pedig óriási piros pont jár.
Aki sokat jár a valódi pályán biztos látja az apróbb hibákat is, nekem egy része van ami szemet szúr, a pálya háromnegyedénél az óriási lejtõ. Elég hosszú idõre elrepül egy GT3 ott, pedig azt padlón veszik.
Erre gondolok:
Ha a rázókövektõl távol maradunk akkor nagyon élvezetes a pálya az ilyen kaliberû autókkal. Ellenkezõ esetben megint jön a kiszámíthatatlan pattogás, ami replaybõl visszanézve és kielemezve már-már nevetséges.
Nagyon erõsen javaslom, hogy próbáljátok ki az utcai Z4-et a Nordschleifén. Múltkor kíváncsiságból elindítottam, 900 fokkal baromi jó vezetési élményt adott. Kellemesen lágy a rázókövekhez, de ugyanakkor precíz tud maradni. Tökéletes kompromisszum erre a pályára.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"If in doubt, flat out!\"
Én semmivel nem tudok most normálisan menni, tegnap lecseréltem a tv-t, mert megadta magát a 8 éves öreg lcd. Furcsa a full hd, állítgatom össze-vissza, hogy tetszen is amit látok, meg fusson is elfogadható fps-sel.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
linkeltem lejjebb.
menjen ki mindenki a terembõl aki 2:14-nél lassabb idõt megy a ringen😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ha beállítja jól az ember és elkerüli a rázóköveket akkor óriási móka. 😊
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Meg is lepõdtem mikor szinte egyenlõ eloszlásban voltak ferrarik, ktm-ek, M3 DTM, mclaren, de még lotus elise-t is láttam.