| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
titi7 #19860 Nem tudom, hogy Project Cars esetén is működik-e, de a Steam Family share (?)-nem tudom a pontos nevét, pedig már használtam- meg tudod osztani a steames játék librarydet a kiválasztott személy/személyekkel. Annyi a bonyodalom az egészben, hogy annak a személynek a gépén, akivel osztani szeretnéd egyszer be kell lépned a steam accountoddal és feljogosítani a gépet a hozzáféréshez. (Ez egy team viewerrel egyszerűen kivitelezhető például.) Onnantól kezdve látja a steames játék librarydet és telepítheti azokat, csak ha a Tulajdonos (aki osztotta a libraryjét) játszik egy adott játékkal, azt a játékot a másik személy nem használhatja. Visszakanyarodva a P Carsos felvetéshez, így például meg tudjátok oldani a próbát, ha egyáltalán ilyen early access gammáknál működik a dolog. Miután kipróbálta a másik fél egyszerűen tudod removeolni a hozzáférését a saját steam kliensedből.
Utoljára szerkesztette: titi7, 2014.09.09. 23:52:58