43023
  • GPx8
    Szerintem 1 monitorral bizony előny, ha a lökhárítón ülsz, mert sokkal többet látsz a pályából, jobban el tudod találni a kanyarok csúcspontját. Az más kérdés, hogy én is belülről szeretek vezetni, pedig tudom, hogy így gyakorlatilag szívatom magam pl. egy GT autóban... :)
  • barcalaci84
    nem gondolnám amúgy h akkora előny lenne, én úgy egy értelmes kört nem bírok menni:) de szerintem kevesen mennek itt motorháztetőn ülve:)
    sajnos a H-váltós is kevés:( (pedig van egy pár embernek, még is pillangóznak)
  • nortsen
    Pl gtr-masters cockpit nézet a kötelező, bár assetto még nem tudja force-olni ha jól tudom, de más játékban az ufó az ugyanúgy vezet mint a földiek.
  • Thread
    UFO temarol: masik jatekban elonyben volt aki kulso nezettel ment, nem tudom igazi szimulatornal is igy van-e, de miert ne,
    szoval vajon igy mennek-e itt is az UFOk? Mondjuk kicsesznek magukkal ha igen :)
  • goldboy
    Nem akar valaki csatlakozni?
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/assetto-corsa-beta-tester-program.14447/unread
  • b-type
    Ezek szerint frankón jók mostanában az esti futamok? műszakbeosztásom miatt nem voltam már jó ideje :(

A videó pont olyan volt mint sok más ligavideó amit néztem, ezzel szemben nekem az esti futamok még elég sok elkerülhető ütközést mutattak.
  • barcalaci84
    annyival színvonalasabb h 5-en mentünk gyorsabb időket mint Sipos Attila múlt héten, aki megfoghatatlan volt akkor...
    a t2-t meg elbasztam mert megpöcköltem araccot, és utána Csori szívta meg, mondjuk én is visszaestem a 14ik helyre...

az első kanyarban szépen eljött mindenki a 2-est meg elcsesztem...előbb-utóbb mindenki belekeveredik valamibe ahogy az életben is ilyen az autósport...legközelebb Csorival odab.szunk Blackwoodban:)

de itt rohadtul meg kellett küzdeni minden pozicióért és sok jó csata volt szerintem, hibák meg mindig lesznek...az nem hibázik aki nem játszik...:)
  • barcalaci84
    a kitárgyaltuk dolog nem neked szólt, hanem annak h csodálkoztam h senki nem írta ezt le neked válaszként, mert ezt anno úgy emlékszem beszéltük itt....legalábbis nekem rémlik az is h valaki felrakott egy replayt h egymásba mennek a távolban lévő autók és akkor beszéltünk róla
    de ne legyél már ilyen sértődős:)
  • alma2
    "Bajnoki futam", de kb semmivel semm tunik komolyabbnak, szinvonalasabbnak, mint az esti fun versenyek :)
  • Thread
    >>>a collisions itt a játékban arra hivatott h a távolban az AI ne ütközzön rendesen hanem gyak szellemautóként egymásba mehetnek...
    de ezt már akkor mikor ezbejött akkor kitárgyaltuk... <<<

OKe, koszi, amikor kitargyaltatok, akkor en meg sehol nem voltam, a mostani kerdesre meg, hogy mi az az utkozes, senki nem valaszolt, talaltam ra forumot ahol ezt leirtak, ennyi tortent, de kar volt beirni, hogy a support javasolja a a collisions kikapcsolasat az aktualis belassulas problemankra, mert meg ebbol is flame lesz a vegen.
    Itt a forumon belul a collisions, es az utkozes szora rakeresve sem talalhato meg a problema amit kitargyaltatok, [legalabbis ertelmes idon belul].
    Ezek csak a szokasos listas dolgok, ahol hianyzik az elo szavas kommunikacio ott konnyen jonnek a flame-ek, raadasul itt tombol a versenyszellem is :)
  • Alexease
    Az igazabol csak ingyen tarhely, file megoszto, egyszeruen a szerver engedi a stream-et, igy elindul a lejatszas;) Le kell tolteni es csak ugy lehet nezni.
    Amugy poen az a weboldal, a mai napig nem tudom, miert jo nekik:D
  • barcalaci84
    12:38-tól volt nagyon kemény pár kanyar, hogy ott túl éltük és mindketten csak épp annyival vettünk visszább ami elég volt h ne üssük ki egymást, de kőkeményen ott tartottuk mindaketten a végsőkig...
  • b-type

jó kis négyes volt, sajnáltam a végére KTMNorbi-t, megzavarta az előzés, és az autó is bokrosodott.
    Az előzésed határozott volt, látszott hogy oda be fogod rakni az autót. Jól megcsinált kemény előzés volt, nem lehet kifogásolni, csak sajnáltam hogy Norbi-nak kicsit sokba került és így nem tartott tovább a csata :)
    Jó verseny volt, élvezet volt nézni :)
  • barcalaci84
    a tegnapi eseménydús bajnoki futam:
  • b-type
    Én pl. sosem nézem meg az ilyen videókat, mert sokat tölt. Egyszer megpróbáltam de valami fél perc és még nem indult el, ezért bezártam.
  • macleody
    Nekem van fent egy 1.8GB-os videó, hibát írt ki de feltöltötte.
  • barcalaci84
    próbáltam feltölteni egy videót az osztott.com-ra, de a feltöltés végén kiírja h hiba...van valami méretkorlát vagy mi okozhatja ezt?
  • titi7
    Nem tudom, hogy Project Cars esetén is működik-e, de a Steam Family share (?)-nem tudom a pontos nevét, pedig már használtam- meg tudod osztani a steames játék librarydet a kiválasztott személy/személyekkel. Annyi a bonyodalom az egészben, hogy annak a személynek a gépén, akivel osztani szeretnéd egyszer be kell lépned a steam accountoddal és feljogosítani a gépet a hozzáféréshez. (Ez egy team viewerrel egyszerűen kivitelezhető például.) Onnantól kezdve látja a steames játék librarydet és telepítheti azokat, csak ha a Tulajdonos (aki osztotta a libraryjét) játszik egy adott játékkal, azt a játékot a másik személy nem használhatja. Visszakanyarodva a P Carsos felvetéshez, így például meg tudjátok oldani a próbát, ha egyáltalán ilyen early access gammáknál működik a dolog. Miután kipróbálta a másik fél egyszerűen tudod removeolni a hozzáférését a saját steam kliensedből.
    Utoljára szerkesztette: titi7, 2014.09.09. 23:52:58
  • Jackal
    Akkor valaki valamit nem értett meg ebből a commentből: #19833
    De Barcalaci kiegészítette a hiányzó láncszemmel.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.09. 23:29:47
  • barcalaci84
    a collisions itt a játékban arra hivatott h a távolban az AI ne ütközzön rendesen hanem gyak szellemautóként egymásba mehetnek...
    de ezt már akkor mikor ezbejött akkor kitárgyaltuk... a pprocihasználatot csökkentené ez...
  • Thread
    Ez nem HOnda, ez HOvercraft. :)
  • GPx8
    Civic SiR-II Group A – JTCC – V0.81
    Civic
  • lac coo
    Nem Steam-es lenne, esküszöm ingyen odaadnám ....! :))

• Thread
    Hello Jackal, szerintem el se olvastad amit irtam. Nem arrol volt szo hogy mi a collision magyarul. Azt kerdeztem, hogy az a "collisions" pipa mit csinal, amit a support javasolt kikapcsolni ha befigyel a lassitas. Tehat, hogy mi a fene is az az "utkozes"? Most mar sejtjuk azert hogy mi az.
  • Alexease
  • Adam Jonas
    Valamikor lesz demó nemsokára.
  • Jackal
    Az az ütközés.
  • trialboj
    Működnek, köszönöm.

Ezt a Sepang pályát honnan tudnám letölteni, lehetőleg a lekevesebb malware-el vegyítve?
    Utoljára szerkesztette: trialboj, 2014.09.09. 19:54:58
  • lac coo
    ...amit telejesen logikus volt egy bill kombinaciora rejteni ! :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.09. 19:44:26
  • macleody
    Kipörgésgátlót meg CTRL+T-vel tudod kapcsolgatni.
  • lac coo
    Esküszöm rossz érzés ezen a Sepangon vezetni, hogy teljesen sima az aszfalt :)))
    Valahogy Ac ban nem vagyok hozzászokva :))
  • Gadfly13
    Játékban (menet közben) Ctrl+A-val ki tudod kapcsolni az ABS-t.
  • trialboj
    Hi,

Bárhogy próbálkozom nem sikerül kiütni a segítségeket az autókból, online versenyeknél. A legtöbben van ABS, de párnál még kipörgésgátló is besegít meg a jó ég tudja még mi, ami szétbarmolja a köridőmet is, és közel sem biztosít maximális élményt így vezetni

Kiválasztom a lobby szobát, megvan az autó, aztán ott a fenti fülön átmegyek a summary-ra talán, és ott látom hogy NINCS berakva semmilyen assist. Mikor viszont belépek egyből megjelenik az ABS ikon és működik is. A lobby-n belül szinte semmit nem lehet állítani szóval erre sem találtam megoldást (habár az összes appot nem próbáltam ki).

• Gadfly13
    Ja annyit sikerült kiderítenem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan, csak azt hittem h van vmi módja kipróbálni egy esetleges céta verziót. :D Mind1 is (nem akarok offolni), csak gondoltam megkérdem, mert jó ideje képben vagyok h létezik, csak még odáig nem jutottam el, hogy jobban utánanézzek.
  • alma2
    Az egy masik topik, eleg oda benezni kb naponta megkerdezik.
    Mar sehonnan, majd ha megjelenik.
  • cstibikeee
    Nekem nem jelezte. Remélem,h nem vmi át**szás. Ha gondoljátok töröljétek a #19839-es hozzászólásomat.
  • Gadfly13
    Tudom, hogy a google a barátom, de ezt a P CARS-t honnan is tudom beszerezni/kipróbálni?
  • HUN_Senya
    A vírusírtóm azt mondja nemkívánatos oldal.
  • Adam Jonas
    2015. február
  • Thread
    http://steamcommunity.com/app/244210/discussions/0/558753803604121456/?insideModal=1
    talalgatjak itt is
    alul a help az ACban is hibas valszeg,
    ez talan valami tavoli AI-k kozti utkozest nem szamol [?]
    mindenestre a CPU-n segithet.