• NIBI
    Hát így komolyan szenvednem kell a 24-es időért, de a 25-ös legalább lazán megy. :S Míg a 0.96-al kikapcsolt ABS-el is toltam épp 24 alattit.
    Jó persze talán ha többet körözök meg több a kedvem hozzá... De akkor is érdekes. :) Viszont ez az FFB egy rakás kaki! Kipróbáltam direkt más játékokat, hogy legyen azonnali viszonyításom, és hát itt egyáltalán nem segít érezni az autót... Részletessége jó (rázókon ilyesmiken) de nem segít. És ezt az időmön is látom minden körben. De talán majd javítanak ezen és lehet hogy csak ezen az autón ilyen, illetve az autó maga ilyen.
    De a pálya kidolgozottsága, élethűsége még mindig csak Simbin szint! Az ma már édes kevés...
    Példa: SRW! Brutálisan élethű a pálya, szinte él, minden elfékezés, minden látszik. Már akkor is olyan (tehát látszik hogy használt a pálya), mikor még csak a felvezetőn megyünk. :) Nem egy színű végig a féktávok nem csak felgumizottak/más színűek azt jóval, ennél jóval több. Én ezt a fajta élethűséget szeretném látni alapként minden progiban! (Persze ettől még lehet jó szim, csak hiányolom...:)) Ez nem nagy dolog, ez olyasmi mint a felszáradó ív, amit már 10 éve tudott a GP4. Ergo az sem lehet akkor nehéz ügy.
    SRW-ben sem jó az FFB (ott is van egy hatalmas közép FFB lyuk), de ha megindul az autó határozottan és jól érezni hogy mekkorát kell és mikor kormányozni. AC-ben pont ezt hiányolom. Ha ott megindul nem is kell ellenkormányoznom úgy is mindegy. Ha meg véletlen mégis meg tudom fogni, akkor meg átcsap a másik irányba. :S Másképp nem tudom leírni, egyszerűen nem jó.