| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Probald ki:) 
Online meg ilyet nem lattam, pedig ott tobb auto van es eleve beszaggat:) Igy offfline, AI-val, mar honapok ota nem mentem, nekem ezert ujdonsag.
Sot, igy hogy offline AI-val korozgettem, kozvetlenul az online verseny utan, mintha a fizika reszletesseg, de foleg az FFB kozepe (kemenyseg, razas, kanyar erzet stb.) is mas lenne mint online, kicsit egyszerubb, butabb, elnagyoltabb?!?! Vagy csak en erzem szarul?
Lehet hogy valamit trukkozott es butitott? Ez a lassitott felvetel mindig ervenyes lehet, aranyosan a prociterhelestol. 1-2% talan meg nem erezheto, foleg nem latvanyra, de ha kiirja a 95%-ot, utana rohamosan es aranyosan romlik. Talan online is van valami ilyen lassulas (idoelszamolassal es egyebekkel megfuszerezve), talan neha az elottunk levok "csuszkalasa" is ezzel fugghet ossze (plusz onlien "joslas").
Mondjuk mar az is gyanus, hogy offline lazan 1 masodperccel megyek jobb idot, ugyanolyan korulmenyek kozott (palyatapadas, homerseklet stb).
Valszeg vannak itt meg erdekessegek.